reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Dieta w czasie karmienia piersią

Ja juz dwa razy jadlam placki ziemniaczane i z jablkami tez i nic Malemu nie bylo:tak: w sumie juz w miare normalnie jem, nawet troche smazonego...I ostatnio skusilam sie na karmi do kolacji:-)

reklama
hahah sok jabłkowy u mnie 2 l dziennie, masakra, wody czystej z litr, herbatę mogę dzbankami pić, jeszcze 2 słabe kawki, a na wieczór karmi :sorry: podczas karmienia tak mnie suszy :eek:

To normalne, ja inka na mleku, dwie herbaty owocowe, bawarka, ziółka na laktację z 2 kubki, dwa trzy soczki jednodniowe i woda, woda, woda.

Irisson ja troche mialam obawy (moze to glupie) z karmi bo tam niby ze do 0,5% alko.moze byc...Ale szczerze mowiac narobilam sobie ochoty bo mi posmakowalo jak nigdy:-D choc i slyszalam opinie ,ze nawet jest wskazane ze wzgledu na słod jeczmienny:eek:

A co do soku jablkowego to nie wiem ile w tym prawdy,ale obilo mi sie o uszy ,ze dobry na laktacje:eek:

reklama
ja też jem coraz więcej. Wczoraj nawet był schabowy z pieczarkami! Tymek jakoś to przeżył, nie był marudny, noc przespał spokojnie. A na karmi mam straszną ochotę! Tylko nie mam kiedy sobie kupić, bo w osiedlowym sklepiku nie ma, a do marketu mi nie po drodze. Muszę chyba mamę wysłać żeby mi kupiła, bo M. niestety znowu wyjechał w delegację :-( a no i winka mi się bardzo chce. Jak byliśmy u znajomych to tylko łyczka podpijałam M. Musimy sobie chyba zrobić romantyczny wieczór jak M. wróci. Odciągnę mleko a mały dostanie raz butle. Komfort psychiczny mamy też jest ważny :-)

Do góry