25_pixels
Fanka BB :)
- Dołączył(a)
- 20 Grudzień 2016
- Postów
- 11 177
Mnie odrzuca od wołowiny - gulasz odpada - dźwiga mi się na samą myśl, jedyne co to zjem steka
Kurczak jeszcze przejdzie, albo wieprzowina (np. kotlet schabowy).
Wiem, że to nie do końca dobrze, ale jem głównie sery, makarony, kasze, zupy ..
My rozważamy bycie vegan. Nie tak na 100% ale w 3/4. Dla nas nie było by to aż tak wielką znowu zmianą, bo alergie i nietolerancje zmieniły juz dawno nasz styl żywienia. Synek i ja oprócz alergii na zwykle produkty mam również alergię na barwniki sztuczne. Głównie na czerwony i niebieski. Namiętnie czytam wszystkie składy i etykietki. Sam cukier ma tyle nazw, że głowa boli. Dlatego nigdy nie kupuje gotowców (choć czasami naprawdę mi się nie chce i fajnie byłoby tylko coś wrzucić do piekarnika). Największym wyzwaniem było obejść się bez zwykłej mąki (może być tylko bezglutenowa), jajek i produktów mlecznych (ach te zupki zabielane [emoji12])
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom