reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dieta matki karmiącej i wszystko co chciałybyście wiedzieć o karmieniu piersią!

reklama
Mój z reguły je do 10 minut ale dzis np zjadł całego cycka w 4 minuty i był najedzony na kolejne 2,5h.

Ja dzis popełniłam sporo słodkich grzeszków (jak co dzien z reszta). Zaczęło sie od loda z maca (z polewa karmelową), poprzez dwa croissanty z nutellą aż do ciasta drożdżowego z bakaliami :)

Ostatnia edycja:
tez tak macie że jak zaczynacie karmić to was kluje ta druga pierś?

Tak, zawsze:) przynajmniej wiem, że odpowiednio pociągnęła ;)

jak ja mam. schudnąć skoro o tej godzinie robie sobie tosty z wedzonym serem kozim i dzemem z owoców leśnych...

o jaaa, danie jak z restauracji ;)

To widzę, że dzieciaki faktycznie więcej się przytulają niż jedzą. Dobrze jednak wpaść na forum i skonsultować. Moja pediatra w ogóle w temacie laktacji stwierdziła, że powinnam przystawiać co pół godziny, żeby sobie ją rozkręcić. Ale moje dziecko by mnie chyba znienawidziło ;)

reklama
Do góry