reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy widzie drugą kreskę?

reklama
No właśnie jutro wszystko się okaże, gdyż idę na betę. Wczoraj test wyszedł jak na zdjęciu a dziś rano robiłam test tego samego producenta i wyszedł biały jak śnieg 😕
Dziwne. Tym bardziej, że naprawdę widać tam kreskę.
Ile dni mają Twoje cykle?

Mój poprzedni 33dni. Robiłam w tym cyklu testy owu, jeśli była to jestem jakieś 3dni po ..
Najwcześniej mogę testować dopiero za tydzień w niedzielę ale moja intuicja mi mówi , że się nie udało .

Za Ciebie trzymam kciuki :*

Dziwne. Tym bardziej, że naprawdę widać tam kreskę.
Ile dni mają Twoje cykle?

Mój poprzedni 33dni. Robiłam w tym cyklu testy owu, jeśli była to jestem jakieś 3dni po ..
Najwcześniej mogę testować dopiero za tydzień w niedzielę ale moja intuicja mi mówi , że się nie udało .

Za Ciebie trzymam kciuki :*
2 ostatnie cykle 28dni
Mdli mnie strasznie, przesypiam 15 h na dobę a dziś wyszłam na ogródek przeplewic rabatki i zmęczyłam się hak przy półmaratonie 😜
I to nie tak, ze sobie wmawiam tylko tak jest
Ale 2 msc temu miałam podobnie ale była to ciaza biochemiczna wiec teraz tez się jakos nie nastawiam...

2 ostatnie cykle 28dni
Mdli mnie strasznie, przesypiam 15 h na dobę a dziś wyszłam na ogródek przeplewic rabatki i zmęczyłam się hak przy półmaratonie 😜
I to nie tak, ze sobie wmawiam tylko tak jest
Ale 2 msc temu miałam podobnie ale była to ciaza biochemiczna wiec teraz tez się jakos nie nastawiam...
Zmęczenie znam bardzo dobrze z poprzednich ciąż 😱 a spać mogłam całymi dniami😁
Jutro rano powtórz test i zobaczysz jaki będzie wynik

Dziewczyny, potrzebuję się poradzić...
Wg testu owulacyjnego miałam owu 14-15.04, ćmilo mnie w tym czasie w lewym jajniku. Od wczoraj (18.04) zaczął mnie bardzo mocno kłuć prawy jajnik. Trwało to cały dzień i całą noc i dalej okropnie kłuje, zwłaszcza jak zmieniam pozycję, zginam nogę - ale sam z siebie też. Niepokoję się bardzo po po prawej stronie mam niedrożny jajowód i wyobrażam sobie Bóg wie co, że coś się stało nie tak... macie doświadczenie z takim bólem mocnym jajnika zaraz po owulacji? Może i była owulacja z dwóch jajników, ale dlaczego z tego prawego aż tak boli?

reklama
Do góry