K
Kropka.88
Gość
2 kreski widze Poszlabym na betę dla pewnosci super jesli wyszlo! GratulacjeCześć Dziewczyny
Nie mogłam się doczekać i zrobiłam test w 23dc
Co myślicie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
2 kreski widze Poszlabym na betę dla pewnosci super jesli wyszlo! GratulacjeCześć Dziewczyny
Co myślicie?
Co nieee??! W koncu ktos to powiedzialCi którzy tak mówią to w dupie byli i ***** widzieli za przeproszeniem[emoji2356] Jeśli się czegoś bardzo chce to nie da się o tym nie myśleć Powodzenia!
No właśnie jutro wszystko się okaże, gdyż idę na betę. Wczoraj test wyszedł jak na zdjęciu a dziś rano robiłam test tego samego producenta i wyszedł biały jak śnieg2 kreski widze Poszlabym na betę dla pewnosci super jesli wyszlo! Gratulacje
Dziwne. Tym bardziej, że naprawdę widać tam kreskę.No właśnie jutro wszystko się okaże, gdyż idę na betę. Wczoraj test wyszedł jak na zdjęciu a dziś rano robiłam test tego samego producenta i wyszedł biały jak śnieg
2 ostatnie cykle 28dniDziwne. Tym bardziej, że naprawdę widać tam kreskę.
Ile dni mają Twoje cykle?
Mój poprzedni 33dni. Robiłam w tym cyklu testy owu, jeśli była to jestem jakieś 3dni po ..
Najwcześniej mogę testować dopiero za tydzień w niedzielę ale moja intuicja mi mówi , że się nie udało .
Za Ciebie trzymam kciuki :*
Zmęczenie znam bardzo dobrze z poprzednich ciąż a spać mogłam całymi dniami2 ostatnie cykle 28dni
Mdli mnie strasznie, przesypiam 15 h na dobę a dziś wyszłam na ogródek przeplewic rabatki i zmęczyłam się hak przy półmaratonie
I to nie tak, ze sobie wmawiam tylko tak jest
Ale 2 msc temu miałam podobnie ale była to ciaza biochemiczna wiec teraz tez się jakos nie nastawiam...
Trzymam kciuki mocnoCześć Dziewczyny
Co myślicie?
Pozytyw! Teraz beta !Cześć Dziewczyny
Co myślicie?
I beta ujemna , miałam pecha i trafiłam na wadliwy test2 kreski widze Poszlabym na betę dla pewnosci super jesli wyszlo! Gratulacje