reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy widzie drugą kreskę?

Dziękuję! Wszystkim Wam dziewczyny bardzo dziękuję. :* Test był o wrażliwości 10 i z porannego sikania :<
Niestety nie mamy wpływu na ostateczny wynik, a czekanie tak wykańcza :<

Trzymam za Was również najmocniej kciuki. PS. chciałam sprawdzić wynik bety - nie było, za pół godziny odświeżam i komunikat "Przerwa techniczna, Ze względu na prace serwisowe dostęp do wyników badań online jest niemożliwy" - akurat dziś!
Spokojnie może tylko chwilowe - godzinka, dwie :) Pewnie do wieczora odblokują :) Trzymam kciuki.

reklama
Dziękuję! Wszystkim Wam dziewczyny bardzo dziękuję. :* Test był o wrażliwości 10 i z porannego sikania :<
Niestety nie mamy wpływu na ostateczny wynik, a czekanie tak wykańcza :<

Trzymam za Was również najmocniej kciuki. PS. chciałam sprawdzić wynik bety - nie było, za pół godziny odświeżam i komunikat "Przerwa techniczna, Ze względu na prace serwisowe dostęp do wyników badań online jest niemożliwy" - akurat dziś!
ja miałam tak jak wyniki dodawali

Dziewczyny, dziękuje Wam za wsparcie - u mnie beta negatywna totalnie. Nie wiem co się działo z tymi trzema testami, skąd te cienie, ale czuje ulgę ze już wiem na czym stoję. Najgorsza niepewność. Trzymam za Was mocno kciuki, a Wy trzymajcie proszę za mnie. To już 2,5 roku.:( Brzuch tak boli, ze skoro to nie ciąża to pewnie torbiele i przede mną znów kilka miesięcy leczenia ich antykoncepcja. Idę w sobotę do lekarki. Ściskam!

Dziewczyny, jesteście jeszcze może tutaj? :)

Jestem chyba jakimś dziwacznym przypadkiem medycznym, ale patrzcie jak dziwnie:
14 (maks 15) dpo wynik z krwi beta hcg - zero.
17 (maks 18) dpo wizyta u ginekolog - spodziewałam się torbieli, bo ból brzucha nie odpuszczał od kilku dni. ginekolog mówi że żadnych torbieli, że endometrium okej, że owulacja prawdopodobnie była z lewego jajnika (nie wiem po czym stwierdziła po tylu dniach od owu, ale faktycznie kuł mnie w tym miesiącu jajnik lewy), kazała spokojnie czekać na okres, mówiła, że lada moment będzie.
20 dpo (maks 21 dpo) - dziś - dalej okresu nie ma! bóle jajników całkiem puściły, temperatura 37.2.

Jak nie zwariować?

Dziewczyny, jesteście jeszcze może tutaj? :)

Jestem chyba jakimś dziwacznym przypadkiem medycznym, ale patrzcie jak dziwnie:
14 (maks 15) dpo wynik z krwi beta hcg - zero.
17 (maks 18) dpo wizyta u ginekolog - spodziewałam się torbieli, bo ból brzucha nie odpuszczał od kilku dni. ginekolog mówi że żadnych torbieli, że endometrium okej, że owulacja prawdopodobnie była z lewego jajnika (nie wiem po czym stwierdziła po tylu dniach od owu, ale faktycznie kuł mnie w tym miesiącu jajnik lewy), kazała spokojnie czekać na okres, mówiła, że lada moment będzie.
20 dpo (maks 21 dpo) - dziś - dalej okresu nie ma! bóle jajników całkiem puściły, temperatura 37.2.

Jak nie zwariować?
zrob bete

Moze pozniej doszlo do zaplodnienoa a bhcg zaczyna wywarzać się dopiero po zagnieżdżeniu więc myślę że można zobaczyc

reklama
Ja np 3 dni po spodziewanej @ mialam bete tylko 19.6 to tak jak by w dniu @ doszlo do zagnieżdżenia

Do góry