Spokojnie może tylko chwilowe - godzinka, dwie Pewnie do wieczora odblokują Trzymam kciuki.Dziękuję! Wszystkim Wam dziewczyny bardzo dziękuję. :* Test był o wrażliwości 10 i z porannego sikania :<
Niestety nie mamy wpływu na ostateczny wynik, a czekanie tak wykańcza :<
Trzymam za Was również najmocniej kciuki. PS. chciałam sprawdzić wynik bety - nie było, za pół godziny odświeżam i komunikat "Przerwa techniczna, Ze względu na prace serwisowe dostęp do wyników badań online jest niemożliwy" - akurat dziś!
reklama
Agugu123
Fanka BB :)
ja miałam tak jak wyniki dodawaliDziękuję! Wszystkim Wam dziewczyny bardzo dziękuję. :* Test był o wrażliwości 10 i z porannego sikania :<
Niestety nie mamy wpływu na ostateczny wynik, a czekanie tak wykańcza :<
Trzymam za Was również najmocniej kciuki. PS. chciałam sprawdzić wynik bety - nie było, za pół godziny odświeżam i komunikat "Przerwa techniczna, Ze względu na prace serwisowe dostęp do wyników badań online jest niemożliwy" - akurat dziś!
matkaniewariatka
Dziękuję Kochana. Na pewno dam znać jeśli będzie...:*Daj znać czy jest wynik
matkaniewariatka
Dziewczyny, dziękuje Wam za wsparcie - u mnie beta negatywna totalnie. Nie wiem co się działo z tymi trzema testami, skąd te cienie, ale czuje ulgę ze już wiem na czym stoję. Najgorsza niepewność. Trzymam za Was mocno kciuki, a Wy trzymajcie proszę za mnie. To już 2,5 roku. Brzuch tak boli, ze skoro to nie ciąża to pewnie torbiele i przede mną znów kilka miesięcy leczenia ich antykoncepcja. Idę w sobotę do lekarki. Ściskam!
matkaniewariatka
Dziewczyny, jesteście jeszcze może tutaj?
Jestem chyba jakimś dziwacznym przypadkiem medycznym, ale patrzcie jak dziwnie:
14 (maks 15) dpo wynik z krwi beta hcg - zero.
17 (maks 18) dpo wizyta u ginekolog - spodziewałam się torbieli, bo ból brzucha nie odpuszczał od kilku dni. ginekolog mówi że żadnych torbieli, że endometrium okej, że owulacja prawdopodobnie była z lewego jajnika (nie wiem po czym stwierdziła po tylu dniach od owu, ale faktycznie kuł mnie w tym miesiącu jajnik lewy), kazała spokojnie czekać na okres, mówiła, że lada moment będzie.
20 dpo (maks 21 dpo) - dziś - dalej okresu nie ma! bóle jajników całkiem puściły, temperatura 37.2.
Jak nie zwariować?
17 (maks 18) dpo wizyta u ginekolog - spodziewałam się torbieli, bo ból brzucha nie odpuszczał od kilku dni. ginekolog mówi że żadnych torbieli, że endometrium okej, że owulacja prawdopodobnie była z lewego jajnika (nie wiem po czym stwierdziła po tylu dniach od owu, ale faktycznie kuł mnie w tym miesiącu jajnik lewy), kazała spokojnie czekać na okres, mówiła, że lada moment będzie.
20 dpo (maks 21 dpo) - dziś - dalej okresu nie ma! bóle jajników całkiem puściły, temperatura 37.2.
Jak nie zwariować?
Agugu123
zrob beteDziewczyny, jesteście jeszcze może tutaj?
Jak nie zwariować?
matkaniewariatka
Agugu, beta 5 dni temu była 0. zastanawiam się nad jakimiś badaniami hormonalnymi, ale już sama nie wiem JAKIMI. co może jeszcze tak wydłużać fazę lutealną jeśli nie ciąża?zrob bete
reklama