reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy widzie drugą kreskę?

reklama
Kochana, dziękuję Ci z całego serca. I również trzymam za Ciebie kciuki. Ja mam bardzo dużo problemów - niedrożny jeden jajowod, pcos, poronienie podobno z uwagi na za cienkie endometrium... teraz świadomie zrobiliśmy przerwę na naturalne starania, bo ponad 2 lata leczenia w klinice leczenia niepłodności i po poronieniu moje zdrowie psychiczne się posypało. Dodam, że w pierwsza ciąże zaszłam również podczas takiej przerwy od leczenia, naturalnie. Jakoś leki i zastrzyki, inseminacja nie sprzyjają u nas jak do tej pory. Jeszcze kilka cykli spróbujemy zanim wrócimy znów do leczenia.

Wracajac do tego szalonego poprzedniego cyklu - mój okres przyszedł po 41 dniach :) dziś jest 13ty dzień nowego cyklu. Czy jak Was tu mam Słońca, to mogę skorzystać jeszcze z Waszego doświadczenia w kwestii testu owulacyjnego? Mam wrażenie ze testowa kreska jest ciemniejsza, ale cieńsza - i bądź tu mądry w interpretacji :D Pozytywny czy jeszcze nie?

Zobacz załącznik 1260137
Pozytywny 🙂

Kochana, dziękuję Ci z całego serca. I również trzymam za Ciebie kciuki. Ja mam bardzo dużo problemów - niedrożny jeden jajowod, pcos, poronienie podobno z uwagi na za cienkie endometrium... teraz świadomie zrobiliśmy przerwę na naturalne starania, bo ponad 2 lata leczenia w klinice leczenia niepłodności i po poronieniu moje zdrowie psychiczne się posypało. Dodam, że w pierwsza ciąże zaszłam również podczas takiej przerwy od leczenia, naturalnie. Jakoś leki i zastrzyki, inseminacja nie sprzyjają u nas jak do tej pory. Jeszcze kilka cykli spróbujemy zanim wrócimy znów do leczenia.

Wracajac do tego szalonego poprzedniego cyklu - mój okres przyszedł po 41 dniach :) dziś jest 13ty dzień nowego cyklu. Czy jak Was tu mam Słońca, to mogę skorzystać jeszcze z Waszego doświadczenia w kwestii testu owulacyjnego? Mam wrażenie ze testowa kreska jest ciemniejsza, ale cieńsza - i bądź tu mądry w interpretacji :D Pozytywny czy jeszcze nie?

Zobacz załącznik 1260137
Uuuuu 😔 Tym bardziej zycze duzo zdrowia, sily i wytrwałości ✊🏼✊🏼✊🏼✊🏼U nas w tym cyklu (1 po HSG) nie udalo sie niestety. Ale jak czulam ze każdemu sie udaje tylko nie nam. 23.04 mam wizyte u lekarza. Zobaczymy co powie .
Zupelnie Cie rozumiem, bo ja tez powoli trace wiarę w to wszystko 😔
Jesli chodzi o test to ewidentnie 2 kreski- pozytywny!😍✊🏼 Ja tez robilam te testy na poczatku starania 😊

Uuuuu 😔 Tym bardziej zycze duzo zdrowia, sily i wytrwałości ✊🏼✊🏼✊🏼✊🏼U nas w tym cyklu (1 po HSG) nie udalo sie niestety. Ale jak czulam ze każdemu sie udaje tylko nie nam. 23.04 mam wizyte u lekarza. Zobaczymy co powie .
Zupelnie Cie rozumiem, bo ja tez powoli trace wiarę w to wszystko 😔
Jesli chodzi o test to ewidentnie 2 kreski- pozytywny!😍✊🏼 Ja tez robilam te testy na poczatku starania 😊
Przykro mi bardzo, ale trzymam nadal za Was kciuki i wiem, że w końcu się uda. 😘 Jeśli mogę coś Ci doradzić, to postaraj się na maksa zatroszczyć o siebie i pozwalać sobie na wszystkie emocje 😘 mówię to tylko dlatego, że ja sobie nie pozwalałam, chciałam na przekór sobie być ciagle na maksa pozytywna i teraz odchorowuję :c Ściskam mocno!

Przykro mi bardzo, ale trzymam nadal za Was kciuki i wiem, że w końcu się uda. 😘 Jeśli mogę coś Ci doradzić, to postaraj się na maksa zatroszczyć o siebie i pozwalać sobie na wszystkie emocje 😘 mówię to tylko dlatego, że ja sobie nie pozwalałam, chciałam na przekór sobie być ciagle na maksa pozytywna i teraz odchorowuję :c Ściskam mocno!
U mnie emocje na zmiane 🙈🤣 czasami pełen pozytyw i mowie ze sie uda a czasami placze w poduszkę ze to wszystko nie a sensu 😅 ale nie poddajemy sie🙌🏼😘

I Dziekuje z calego serca 🥰
Niektorzy mowia: nie mysl o tym samo przyjdzie w odpowiednim czasie. A to sie tak nie da nie myslec , zegar biologiczny tyka 😔 zycze spokoju i wytrwałości i myślami wspieram ❤️🙌🏼

Cześć Dziewczyny 🙂
Nie mogłam się doczekać i zrobiłam test w 23dc
Co myślicie?

Załączniki

• 5E361880-29E7-421C-A6CD-7B623946B663.jpeg
    5E361880-29E7-421C-A6CD-7B623946B663.jpeg
    837,4 KB · Wyświetleń: 229
  • 016BBF63-9703-4895-AC1B-1C812822557E.jpeg
    016BBF63-9703-4895-AC1B-1C812822557E.jpeg
    922,9 KB · Wyświetleń: 232
reklama
Ci którzy tak mówią to w dupie byli i ***** widzieli za przeproszeniem[emoji2356] Jeśli się czegoś bardzo chce to nie da się o tym nie myśleć :) Powodzenia!
I Dziekuje z calego serca [emoji3059]
Niektorzy mowia: nie mysl o tym samo przyjdzie w odpowiednim czasie. A to sie tak nie da nie myslec , zegar biologiczny tyka [emoji17] zycze spokoju i wytrwałości i myślami wspieram [emoji3590][emoji1373]

Do góry