reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy widzie drugą kreskę?

reklama
No właśnie jutro wszystko się okaże, gdyż idę na betę. Wczoraj test wyszedł jak na zdjęciu a dziś rano robiłam test tego samego producenta i wyszedł biały jak śnieg 😕
Dziwne. Tym bardziej, że naprawdę widać tam kreskę.
Ile dni mają Twoje cykle?

Mój poprzedni 33dni. Robiłam w tym cyklu testy owu, jeśli była to jestem jakieś 3dni po ..
Najwcześniej mogę testować dopiero za tydzień w niedzielę ale moja intuicja mi mówi , że się nie udało .

Za Ciebie trzymam kciuki :*

Dziwne. Tym bardziej, że naprawdę widać tam kreskę.
Ile dni mają Twoje cykle?

Mój poprzedni 33dni. Robiłam w tym cyklu testy owu, jeśli była to jestem jakieś 3dni po ..
Najwcześniej mogę testować dopiero za tydzień w niedzielę ale moja intuicja mi mówi , że się nie udało .

Za Ciebie trzymam kciuki :*
2 ostatnie cykle 28dni
Mdli mnie strasznie, przesypiam 15 h na dobę a dziś wyszłam na ogródek przeplewic rabatki i zmęczyłam się hak przy półmaratonie 😜
I to nie tak, ze sobie wmawiam tylko tak jest
Ale 2 msc temu miałam podobnie ale była to ciaza biochemiczna wiec teraz tez się jakos nie nastawiam...

2 ostatnie cykle 28dni
Mdli mnie strasznie, przesypiam 15 h na dobę a dziś wyszłam na ogródek przeplewic rabatki i zmęczyłam się hak przy półmaratonie 😜
I to nie tak, ze sobie wmawiam tylko tak jest
Ale 2 msc temu miałam podobnie ale była to ciaza biochemiczna wiec teraz tez się jakos nie nastawiam...
Zmęczenie znam bardzo dobrze z poprzednich ciąż 😱 a spać mogłam całymi dniami😁
Jutro rano powtórz test i zobaczysz jaki będzie wynik

Dziewczyny, potrzebuję się poradzić...
Wg testu owulacyjnego miałam owu 14-15.04, ćmilo mnie w tym czasie w lewym jajniku. Od wczoraj (18.04) zaczął mnie bardzo mocno kłuć prawy jajnik. Trwało to cały dzień i całą noc i dalej okropnie kłuje, zwłaszcza jak zmieniam pozycję, zginam nogę - ale sam z siebie też. Niepokoję się bardzo po po prawej stronie mam niedrożny jajowód i wyobrażam sobie Bóg wie co, że coś się stało nie tak... macie doświadczenie z takim bólem mocnym jajnika zaraz po owulacji? Może i była owulacja z dwóch jajników, ale dlaczego z tego prawego aż tak boli?

reklama
Do góry