Stokrotka2021
Fanka BB :)
O i tego się trzeba trzymać :-)Moja ujemna beta (5) jest dziś 13-nasto miesięczną dziewczynką
Nie trać nadziei, ale powtórz bete jeszcze za kilka dni.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O i tego się trzeba trzymać :-)Moja ujemna beta (5) jest dziś 13-nasto miesięczną dziewczynką
Nie trać nadziei, ale powtórz bete jeszcze za kilka dni.
Ale fajnie, że ten wątek dalej żyje, super, że tu jesteścieHej dziewczyny Jak tam staranie? Jakies postępy? My jutro mam pierwsza wizyte u lekarza po HSG. Zobaczymy co powie . Akurat mam dni płodne , wiec fajnie sie złożyło. Trzymajcie kciuki
Licz licz kochana! Trzeba wierzyc! Trzymam mocno kciuki zeby sie udalo JaWlansie jestem po wizycie i lekarza. Prolaktyna ktora miala sporo za wysoko wreszcie obniżona i owulacja juz byla a planowo powinna byc dopiero za 2 dni .jak to sie wszystko zmienia kazal jeszcze dzis sie starac, jak w tym cyklu sie nie uda to stymulacja od następnego cyklu . Trzymajcie prosze kciukiAle fajnie, że ten wątek dalej żyje, super, że tu jesteście
Trzymam kciuki Kropko!
U mnie dziś jakiś 5 dpo - i totalna cisza. Nic się nie dzieje, nic nie boli, nic nie ćmi Owulacja była wg bólu owulacyjnego po stronie niedrożnego jajowodu, więc... ale nie powiem, że nie liczę na cud.
Trzymam kciuki! ale dobra wiadomość ze owulacja była!Licz licz kochana! Trzeba wierzyc! Trzymam mocno kciuki zeby sie udalo JaWlansie jestem po wizycie i lekarza. Prolaktyna ktora miala sporo za wysoko wreszcie obniżona i owulacja juz byla a planowo powinna byc dopiero za 2 dni .jak to sie wszystko zmienia kazal jeszcze dzis sie starac, jak w tym cyklu sie nie uda to stymulacja od następnego cyklu . Trzymajcie prosze kciuki
Cudnie :-)To mój mały cień z dziś około 9 dni po owu.. Zobacz załącznik 1263595
Gratulacje!!!!To mój mały cień z dziś około 9 dni po owu.. Zobacz załącznik 1263595
DziekujeTrzymam kciuki! ale dobra wiadomość ze owulacja była!