matkaniewariatka
Fanka BB :)
ale cudownie, gratulacje i dziękuje Ci za wsparcieKochana, moja negatywna beta ma 13miesięcy
Mam nadzieję, że i u Ciebie się uda!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ale cudownie, gratulacje i dziękuje Ci za wsparcieKochana, moja negatywna beta ma 13miesięcy
Mam nadzieję, że i u Ciebie się uda!
PozytywnyKochana, dziękuję Ci z całego serca. I również trzymam za Ciebie kciuki. Ja mam bardzo dużo problemów - niedrożny jeden jajowod, pcos, poronienie podobno z uwagi na za cienkie endometrium... teraz świadomie zrobiliśmy przerwę na naturalne starania, bo ponad 2 lata leczenia w klinice leczenia niepłodności i po poronieniu moje zdrowie psychiczne się posypało. Dodam, że w pierwsza ciąże zaszłam również podczas takiej przerwy od leczenia, naturalnie. Jakoś leki i zastrzyki, inseminacja nie sprzyjają u nas jak do tej pory. Jeszcze kilka cykli spróbujemy zanim wrócimy znów do leczenia.
Wracajac do tego szalonego poprzedniego cyklu - mój okres przyszedł po 41 dniach dziś jest 13ty dzień nowego cyklu. Czy jak Was tu mam Słońca, to mogę skorzystać jeszcze z Waszego doświadczenia w kwestii testu owulacyjnego? Mam wrażenie ze testowa kreska jest ciemniejsza, ale cieńsza - i bądź tu mądry w interpretacji Pozytywny czy jeszcze nie?
Zobacz załącznik 1260137
Uuuuu Tym bardziej zycze duzo zdrowia, sily i wytrwałości U nas w tym cyklu (1 po HSG) nie udalo sie niestety. Ale jak czulam ze każdemu sie udaje tylko nie nam. 23.04 mam wizyte u lekarza. Zobaczymy co powie .Kochana, dziękuję Ci z całego serca. I również trzymam za Ciebie kciuki. Ja mam bardzo dużo problemów - niedrożny jeden jajowod, pcos, poronienie podobno z uwagi na za cienkie endometrium... teraz świadomie zrobiliśmy przerwę na naturalne starania, bo ponad 2 lata leczenia w klinice leczenia niepłodności i po poronieniu moje zdrowie psychiczne się posypało. Dodam, że w pierwsza ciąże zaszłam również podczas takiej przerwy od leczenia, naturalnie. Jakoś leki i zastrzyki, inseminacja nie sprzyjają u nas jak do tej pory. Jeszcze kilka cykli spróbujemy zanim wrócimy znów do leczenia.
Wracajac do tego szalonego poprzedniego cyklu - mój okres przyszedł po 41 dniach dziś jest 13ty dzień nowego cyklu. Czy jak Was tu mam Słońca, to mogę skorzystać jeszcze z Waszego doświadczenia w kwestii testu owulacyjnego? Mam wrażenie ze testowa kreska jest ciemniejsza, ale cieńsza - i bądź tu mądry w interpretacji Pozytywny czy jeszcze nie?
Zobacz załącznik 1260137
Przykro mi bardzo, ale trzymam nadal za Was kciuki i wiem, że w końcu się uda. Jeśli mogę coś Ci doradzić, to postaraj się na maksa zatroszczyć o siebie i pozwalać sobie na wszystkie emocje mówię to tylko dlatego, że ja sobie nie pozwalałam, chciałam na przekór sobie być ciagle na maksa pozytywna i teraz odchorowuję :c Ściskam mocno!Uuuuu Tym bardziej zycze duzo zdrowia, sily i wytrwałości U nas w tym cyklu (1 po HSG) nie udalo sie niestety. Ale jak czulam ze każdemu sie udaje tylko nie nam. 23.04 mam wizyte u lekarza. Zobaczymy co powie .
Zupelnie Cie rozumiem, bo ja tez powoli trace wiarę w to wszystko
Jesli chodzi o test to ewidentnie 2 kreski- pozytywny! Ja tez robilam te testy na poczatku starania
U mnie emocje na zmiane czasami pełen pozytyw i mowie ze sie uda a czasami placze w poduszkę ze to wszystko nie a sensu ale nie poddajemy siePrzykro mi bardzo, ale trzymam nadal za Was kciuki i wiem, że w końcu się uda. Jeśli mogę coś Ci doradzić, to postaraj się na maksa zatroszczyć o siebie i pozwalać sobie na wszystkie emocje mówię to tylko dlatego, że ja sobie nie pozwalałam, chciałam na przekór sobie być ciagle na maksa pozytywna i teraz odchorowuję :c Ściskam mocno!
I Dziekuje z calego sercaPrzykro mi bardzo, ale trzymam nadal za Was kciuki i wiem, że w końcu się uda. Jeśli mogę coś Ci doradzić, to postaraj się na maksa zatroszczyć o siebie i pozwalać sobie na wszystkie emocje mówię to tylko dlatego, że ja sobie nie pozwalałam, chciałam na przekór sobie być ciagle na maksa pozytywna i teraz odchorowuję :c Ściskam mocno!
dla mnie Pozytyw ale najlepiej bete zrobicCześć Dziewczyny
Nie mogłam się doczekać i zrobiłam test w 23dc
Co myślicie?
Cześć Dziewczyny [emoji846]
Nie mogłam się doczekać i zrobiłam test w 23dc
Co myślicie?
I Dziekuje z calego serca [emoji3059]
Niektorzy mowia: nie mysl o tym samo przyjdzie w odpowiednim czasie. A to sie tak nie da nie myslec , zegar biologiczny tyka [emoji17] zycze spokoju i wytrwałości i myślami wspieram [emoji3590][emoji1373]