reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy są na forum przyszle mamy z Piły???wlkp??

No to ból jak przy okresie to są własnie skurcze macicy :-) i one na początku wcale nie są bolesne, tylko je czuć.

Więc najdalej jutro powinnaś już być po wszystkim :-):tak:

Trzymam kciuki i czekam na dobre wieści!

Myślami jestem z Tobą, powodzenia!

reklama
Nikha24 nie odzywa się już od ponad godziny, to chyba można się spodziewać, że pojechała do tego szpitala :tak: Kobieto, trzymamy za ciebie kciuki a jak już wrócisz do domu i trochę ochłoniesz to chociaż na moment zajrzyj na bb i pochwal się nam córeczką ;-) Powodzenia!

Na wizycie byłam wczoraj jednak. I coś mi się wydaje że ten czop to sprawka ginekologa:-)

Ale uspokoiłam się bo niunia ułożona jest prawidłowo, waży około 3700gram i wszystko jest ok. Lekarz poradził żeby teraz mąż troche podziałał:-)

I co? Dzisiejsza akcja to sprawka męża? :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Ale waga dzidzi jest dobra, więc spokojnie. Zresztą chyba uspokoilaś się po tej wizycie, co?

Niestety dzisiejsza akcja to nie sprawka męża.
Mąż w pracy.....
Jestem już spokojna i czekam z niecierpliwością:-)
Teraz idę do łóżka, może trochę pośpię.........
Chociaż czuję że to dziś w nocy.............
Dobranoc wszystkim:-)
I dziękuję za te kciuki,napewno się przydadzą;-)

reklama
Do góry