zuzanka2005
Początkująca w BB
Cześć dziewczyny muszę się pochwalić, bo moja Mała spała dziś aż 1,5h w leżaczku- jak na nią to prawie rekord życiowy, wcześniej potrafiła w ciągu dnia spać tak 2-3 razy po 10 minut i to często na naszych rękach. Wszyscy mówią że ją rozpieściliśmy ale nie potrafią dać dobrej rady jak sobie z nią radzić kiedy zaczyna 'beczeć' tak że cała robi się purpurowa. Nie mogę zostawić jej samej żeby się uspokoiła bo już kilka razy się nam 'zaniosła' od płaczu. Ja naprawdę nie cierpię jak ona płacze i robię chyba wszystko żeby nie płakała ale niekiedy już nie mam siły a szczególnie w nocy. :-[
Mam pytanko do Was dziewczyny: próbuję podawać Zuzi smoczek ale ona go po prostu wypluwa, jakich smoczków używacie: płaskich czy okrągłych? Wiem,że smoczek to nic dobrego i mam wyrzuty sumienia gdy próbuję "przekonać" Małą do niego. A na dodatek to ostatnio Zuzia po prostu zajada się własnymi rączkami-wasze maluszki też tak robią/ły? Pozdrawiam i życzę dużo zdrowia mamom i maluszkom
Massandro mam wrażenie że znamy się osobiście Dużo zdrowia dla Marysi pa
Mam pytanko do Was dziewczyny: próbuję podawać Zuzi smoczek ale ona go po prostu wypluwa, jakich smoczków używacie: płaskich czy okrągłych? Wiem,że smoczek to nic dobrego i mam wyrzuty sumienia gdy próbuję "przekonać" Małą do niego. A na dodatek to ostatnio Zuzia po prostu zajada się własnymi rączkami-wasze maluszki też tak robią/ły? Pozdrawiam i życzę dużo zdrowia mamom i maluszkom
Massandro mam wrażenie że znamy się osobiście Dużo zdrowia dla Marysi pa