Magi, Ola serdecznie Wam dziekuje za pomoc i cenne rady wszystko sobie zanotowalam i napewno skorzystam, o doktorze Jaskulskim slyszalam wiele dobrego i ciagle te info sie potwierdzaja, takze jestem bardzo wdzieczna za te podpowiedzi, maz dostal prace w Philipsie teraz jestesmy na etapie szukania mieszkania w Pile, i w ta sobote bedz tam pierwszy raz w tej sprawie, strasznie jestem ciekawa w ktorym miejscu zamieszkamy, bardzo bym chciala aby to bylo dobre miejsce dla dzieciakow glownie spacerki...
Troche jestem zagubiona bo zostawiamy swoje rodzinne miasto znajomych a bedz w nowym miejscu, dobrze ze mam dzieciaki to One wypelniaja caly moj wolny czas jak narazie wiec nie bedzie tak zle, no i bardzo sie ciesze ze udalo mi sie poznac Mamusie wlasnie z Pily to zawsze razniej mam nadzieje ze czasem bede mogla sie Was podpytac w razie jakis problemow?
pozdrawiam serdecznie
Troche jestem zagubiona bo zostawiamy swoje rodzinne miasto znajomych a bedz w nowym miejscu, dobrze ze mam dzieciaki to One wypelniaja caly moj wolny czas jak narazie wiec nie bedzie tak zle, no i bardzo sie ciesze ze udalo mi sie poznac Mamusie wlasnie z Pily to zawsze razniej mam nadzieje ze czasem bede mogla sie Was podpytac w razie jakis problemow?
pozdrawiam serdecznie