reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są na forum przyszle mamy z Piły???wlkp??

reklama
cześć wszystkim!a ja dziś normalnie umieram!cała noc nieprzespana, zapchany nos i wogóle czuje sie fatalnie.Wprawdzie nie mam temperatury ale ten katar i gardło moze człowieka wykończyć. Chyba jak mi do jutra nie przejdzie to musze się wybrac do lekarza - ale chciałabym tego uniknąć więc ciagle mam nadzieje że będzie lepiej!Ale się cieszę że Asia już urodziła ...to teraz będziemy tak po kolei tak się cieszyć z każdego "pilskiego" maleństwa!!!!!!!!!buziaki

Asia rodziła w Złotowie - napisała mi smsa, że miała skurcze przez godzinę, ale od razu parte. Czują się dobrze. Baaardzo się z nią cieszę!

Ewa, leć do lekarza, nie ma na co czekać!

Ewcia, no właśnie ja nie mam śmiałości atakować Mamy Asi na gg - pewnie jest przejęta i woli pogadać z bliższymi osobami. Mam nadzieję, że Asia sama zda nam wkrótce relację. No i że zamieści zdjęcia swoje z maleństwem :)

Gratulacje dla szczęśliwej mamusi!!!

Byłam pewna że to Ola będzie pierwsza, a tu proszę jaka niespodzianka. :laugh:

Życzę dużo zdrówka i pociechy z maleństwa.

No to można powiedzieć że worek z pilskimi dzieciaczkami rozwiązał się w Złotowie. ;)

Dopiero dzis weszlam, a tu taka nowina!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Asiunia GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

W szoku jestem :) Mamy pilankowe malenstwo :)

Maassandra, ja byłam z Asią w kontakcie i ona miała skurcze takie dość bolesne ale rzadko (np. co 2 godziny) już na kilka dni przed porodem - pewnie w tym czasie następowało powoli rozwarcie itd. I jak już dotarła do szpitala to może wtedy właśnie zaczęły jej się skurcze parte?
To są moje przypuszczenia, oparte na tym, że napisała mi, że skurcze od razu parte - ale mam nadzieję, że z tymi skurczami partymi to już była w szpitalu, a nie w drodze! Pewnie Asia sama nam niebawem opowie :)

U mnie tymczasem cisza i spokój, dziś będzie mnie oglądać położna, pewnie nic się nie dzieje. Ale wiecie... jak już się dobrze czuję, nic mnie nie boli po lekach, to stało mi się obojętne, kiedy urodzę. Tyle czekałam i się niecierpliwiłam, a teraz .... niech się mały urodzi, kiedy będzie chciał.
Może to dlatego, że w ostatnich dniach trochę się kłócimy z mężem. Jestem na niego zła i już nie wiem, czy chcę, żeby wtedy ze mną był.

Oj Olu, wspolczuje Ci nieciekawej atmosfery w tak waznych dniach :-[ . Wszystko bedzie dobrze, bo inaczej byc nie moze ;)
Trzymam kciuki!

reklama
Dzięki, Magi, wierzę, że wszystko będzie w porządku :) Pozdrawiam cieplutko!
Przynajmniej odpoczywam całkiem bez pracy - jak nigdy dotąd ;D

Do góry