reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są na forum przyszle mamy z Piły???wlkp??

Basoni, dzięki za info na temat pieluch - faktycznie, po co przepłacać, szczególnie, że tych pieluch to będzie szło i szło.....!

reklama
Ewcia, podczytuję was od dawna, ale jakoś nie miałam śmiałości napisać. ::)

Może się jednak zmoblizuje wreszcie... ;)

odwagi wiecej!!!!!
zobacz jakie bobaski juz nam sie we wrzesniu urodzily
tam mało czasu nam zostalo by dzielic sie ostatnimi dniami naszego 2 w 1.

Witam dziewczyny, a ja wciąż w całości. Jutro idę do gina i niech mnie może jednak wezmą do szpitala, bo nerki bolą okrutnie :(:(
Szczerze mówiąc, nie mam już ochoty cieszyć się byciem 2 w 1. Myślę, że później będzie fajniej!
Pozdrowionka!

Właśnie sobie z Asią rozmawiam w gg.... poproszę ją, żeby nam tu wszystko na forum opisała!
Dzielna dziewczyna, naprawdę!!

Cześć! U mnie choroby ciag dalszy...już myślałam że mi przechodzi a tu jednak wcale nie jest lepiej dziś byłam u lekarza ogólnego i przepisał mi antybiotyk :AUGMENTIN, jak przeczytałam ulotkę to aż włosy staneły mi dęba - boje się ze może on zaszkodzić dzidziusiowi, moze któras z was zażywała coś takiego? narazie się wstrzymałam z łykaniem tego świństwa bo jutro mam wizyte u swojego gina więc wole się tak na wszelki wypadek z nim skonsultować w sprawie tego leku. pozdrawiam i życzę dużo zdrówka!

Ewa wspolczuje choroby :( Na antybiotyku sie nie znam, jedyny lek jaki wzielam w ciazy to jedna no-spa i tak o malo nie dostalam palpitacji jak przeczytalam ulotke ::)

Asiuniu
, opowiedz nam prosze o porodzie, moze wkleisz zdjecie Marcelka??

reklama
Ewa, wszystkie ulotki straszą, oczywiście skonsultuj się z ginem, ale lekarzowi, który zlecił Ci Augmentin też na pewno powiedziałaś, że jesteś w ciąży, więc musiał wziąć to pod uwagę. Czy Ty też chodzisz do Jaskulskiego? Ja dziś wybieram się do niego na 17.45.
A propos antybiotyków, ze względu na swoje nerki biorę już chyba 5 czy 6 w ciąży - nie było wyjścia. Pewnie moje dziecko będzie przez to chorowite.... :(

Jestem 2 dni po terminie, wczoraj pobolewał mnie brzuch jak przed miesiączką, ale nic się nie dzieje. No cóż :(
Pozdrawiam Was wszystkie!

Do góry