reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są na forum przyszle mamy z Piły???wlkp??

Olu dzis masz rowno 40 tygodni :) Twoj zapal do pracy podziwiam, ja juz sie pomalu lamie, zeby isc od pazdziernika na zwolnienie...

reklama
Dzien Dobry!!!!
Wczoraj dostalam fotki od małego Marcelka ale ta przyjemnosc zostawie Asi , jest bardzo maluski i kochany jak kazdy bobo.Taka kruszynka :)

Ewcia, myślę, że my tu wszystkie niecierpliwie czekamy na zdjęcia Marcelka i Asi! Wiesz może, kiedy Asia wraca do domu?

Magi, mój zapał do pracy już się wypalił w ubiegłym tygodniu, i dobrze, bo i tak ból nerek nie pozwalał mi siedzieć przed komputerem (ani szczerze mówiac nic robić). Tak więc ideę zwolnienia popieram ;D ;D

Dziś mam termin porodu. Nic się na razie nie dzieje, pewnie to jeszcze potrwa... Ech!

Pozdrowienia dla wszystkich!

Pytalam tez o to wczoraj kuzyna ale sam nie wiem kiedy ja wypuszcza.
Na zdjeciach Asia wygalda bardzo pogodnie mysle u niej wszytsko ok....a malutki prawie na kazdej fotce spi.....ale widac ze bobo szczesliwy :) :) :) :)

POZDRAWIAM WAS

Super, Ewcia, dzięki za informację! Jak będziesz miała jakieś wiadomości, koniecznie dziel się z nami - mam nadzieję, że to nie będzie problemem dla Ciebie :)

A do mnie dziś przychodzi położna, ma mi stymulować szyjkę macicy - nie należy to do przyjemności, ale może coś da. Jednak chciałabym już urodzić, bo - poza tym, że oczywiście czekam na maluszka - chciałabym móc zająć się na poważnie nerkami, bo jest coraz gorzej, a nie chcę ciągle brać antybiotyków i paracetamolu.... :(

Cześć dziewczyny,

dzisiaj miałam spotkanie z położną i mówiła że wczoraj mieli aż 6 porodów. Jestem przekonana że to z powodu pełni. Mam nadzieję że za 4 tygodnie nie będzie takiego tłoku. Omówilłyśmy sobie co zabrać do szpitala i powoli zacznę pakować już torbę.

Nadal nie wiem do jakiego pediatry zapisać synka. Wasilewska poleca panią Szymkowiak. Jestem w rozterce..

Ale czuję się za to wspaniale, mam taki wyż hormonalny. Za to po poradzie nastawiam się juz na baby blues.

Basoni, ciekawa jestem, w jak dużą torbę się zabierzesz. Moja jest naprawdę dość duża plus jeszcze jedna torba z soczkami, wodą itp. Mam nadzieję, że nikt się nie będzie w szpitalu krzywił. Wszystkie spakowane rzeczy są w spisie rzeczy potrzebnych do szpitala, nie wiem, jak dziewczynom udaje się pakować w mniejsze torby...
Co do pediatry też jeszcze nie wiem :(

Koszule, szlafrok, ręczniki, skafander dla młodego i pieluszki to już prawie torba pełna. Szok!

A propo pieluch najtaniej mają w Świecie Pieluch na ryneczku przy blaszaku ( Roosevelta). To jest stragan w przeciwnym narożniku niż oddział poczty (dla niezorientowanych).
Swoją drogą różnica 10 zł na paczce pieluch to jest przegięcie.

reklama
Do góry