reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cztery kółka listopadowego maluszka :)

reklama
tak Warrior ma większą gondole, dlatego ja byłam za tą opcja.a mąż za jumperem, więc postawiliśmy na los.co ma być to będzie.bodajże chyba stelażem się też różnią, tzn. Warrior to taka lepsza generacja jumpera,tak gdzieś się doczytałam, mogę się oczywiście mylić.
a jak już zamówiłam wózek, to z gatki szmatki z mężem, wywnioskowałam (zresztą potwierdził), że mogłam nawet i 2000 wydać na wózek byle mieć to z głowy:angry: żebym ja to wcześniej wiedziała

Bryszka ma chyba Tako Warrior? Jak dobrze pamietam. A ja Tako Jumper X. Z tego co rozmawialysmy kiedys zdaje sie ze jednak Warrior ma mniejsza gondole, albo taka bardziej zgrabna - nie jestem pewna.
Tak czy inaczej Jumper X ma ogromna gondole. Nie wiem jak posluzy dziecku, ale w porownaniu do wersji spacerowej to gondola jest gigant :p No a podstawowa roznica miedzy Jumperem a Warriorem to sa amortyzatory. Warrior to tak wlasnie udoskonalona wersja Jumpera. Co za tym idzie Warrior lepiej sie prowadzi. Trzebaby je porownac w sklepie zeby podjac decyzje.
Ja jestem zadowolona z Jumper X :)

Jumper X prowadzi sie doskonale jak na moje oko ;) Nawet Maciek nie mial zadnego problemu z prowadzeniem tego wozka. Idzie lekko i zwinnie jak dla mnie.
Ale ponoc Warrior jest w tym jeszcze lepszy.

My wczoraj przed wizytą u lekarza pojechalismy jeszcze raz obejzeć upatrzony wózeczek i zdecydowaliśmy sie na niego.
Ma wszystko co dla mnie jest ważne, a do tego cena nie jest zła:-) Do tego super lekko się prowadzi i amortyzatory ma świetne. To Mikado Aston, kolor nr 36 na tej stronce:
..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE: ASTON głęboko-spacerowy + torba pielęgnacyjna>

Bedziemy zamawiać bezpośrednio u producenta za 855zł. Gratis jest folia przeciwdeszczowa, moskitiera, torba i pompka do kół. Dodatkowo dokupujemy parasolkę za 25zł i adapter do fotelika maxi-cosi za 40zł.
Chyba nie jest tak źle z ceną, co?

Bialaa fajnie wyglada ten wózeczek, ale cena dla mnie spora. Zresztą to zależy czego Ty oczekujesz od wózka. Ja Ci napiszę czego mi w nim brakuje: 1. nic nie piszą o podnoszonym oparciu w gondoli - dla mnie to bardzo przydatne, 2. spacerówka kubełkowa mi nie pasuje, 3. nie wiem czy ma amortyzatory.

Margana - Dziękuję za informację.Zależy mi na dużej gondoli właśnie. A spacerówka też jest do niego, czy spacerówkę robi się z przekształcenia gondoli. Jak to jest w tych wózkach? I czy podgłówek z gondolce się podnosi?

reklama
agutek spacerówka jest osobna w zestawie, tylko budkę sie przekłada z gondoli do spacerówki. Zagłówek w gongolce jest regulowany, co dla mnie jest ważne. Natomiast oparcie w spacerówce tez jest regulowane, aż do płaskiego. I spacerówkę mozna wpiąć albo przodem albo tyłem do kierunku jazdy.
Ma swietne regulowane amortyzatory, prowadzi się super lekko i momo wielkich kół sprawia wrazenie lekkiego.
Jak coś jeszcze chcesz wiedzieć to pytaj:-)
A ti jest stronka producenta:
Mikado - wózki dziecięce najwyższej jakości

Do góry