reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cztery kółka listopadowego maluszka :)

agutek nie zaglebialam sie w to czym rozni sie mura od jedo czy astona, ale jesli margana pisze ze te wozeczki sa do siebie jakos podobne to moze warto pomyslec o tym tanszym zamienniku :)

Ja wolalam znow uzywany wozek ale sprawdzonej marki i tak mam Jumpera za 300zl. Ale gdybym sie uparla na nówke to bym pewnie nie zakupila tego jumpera tylko tanszy zamiennik bardzo podobny do niego, bo te wozki teraz w wiekszosci sa podobne do siebie.

Aha! A propo jeszcze Mury, no to nawet jesli sie kupi taki drozszy wozek to pozniej mozna go tez sprzedac za wysoka cene - o tym tez warto pamietac ;)

reklama
Bo najtańszą ofertę znalazłam za 2200zł:-( A chciałabym mieć nowy wózek. Wiem, że to niemądre z jednej strony...ale chciałabym nowy wózek:-(
też rozważałam zakup jedo fyn ale mój D rozwiązał mój problem i powiedział że wózek kupimy w NO żeby nie brać z PL bo się nam może nie zmieścić :) więc tym samym na 90% kupię Mure tylko teraz myślę czy tą wersję 3 czy 4 kołową , no i ja kupuje używkę bo one przeważnie są w super stanie i wogóle nie widać że używane były ;)
ale skoro chcesz nowy to może raty??

AniaSam - chciałabym 4-kołowy.

Decyzję podejmę chyba na ostatnią chwilę. Zobaczę ile pieniążków mi zostanie po zakupie całej wyprawki i wtedy zdecyduję. Wózek i tak w pierwszym tygodniu nie będzie potrzebny.

Dziękuję dziewczyny....bardzo mi pomogłyście....nie ma to jak pewne rzeczy sobie na głos powiedzieć :)

Bo najtańszą ofertę znalazłam za 2200zł:-( A chciałabym mieć nowy wózek. Wiem, że to niemądre z jednej strony...ale chciałabym nowy wózek:-(

Agutek ja tez dlugo mialam problem co wybrac ale po poogladaniu na zywo tez zdecydowalismy ze bedzie Mura 4, tez bedziemy kupowac nowy i jak narazie najtanszy tez znalazlam za 2200 zl na Bobo wozki. Jak gdzies namierzysz cos taniej to daj znac

Dzis wyprobowywalam jak fotelik pasuje do wozka. Pod reka mialam tez modela. wiec jamnik pasuje zarowno do fotelika ,nosidelka ,jak i maty edukacyjnej. wiem ,ze niehigienicznie ,ale tego psa kocham ponad zycie i alexander tez bedzie :-)

zdjęcie.jpgzdjecie (1).jpgzdjecie.jpg

winki model pierwszorzędny nie ma co, uśmiałam się jak nigdy, słodziutko wygląda... Tylko podziwiam Ciebie ze wpadłaś na to, no i że piesek tak karnie się zgodził, co ja mówię, w tym foteliku to jemu się wyraźnie podoba!!! nawet mam wrażenie że lekko sie uśmiecha do obiektywu.
:-D:-D:-D:-D:-D

o tak, psiulek pierwsza klasa, aż mi się humor poprawił, pomimo paskudnej pogody za oknem :) a że nie higienicznie... przecież dziecka w sterylnych warunkach trzymać nie będziesz kochana ;)! No i też musi sie przyzwyczaić do psich wyrazów miłości :) A fotelik,, mata i nosidełko superowe ;)!!

reklama
agutek też mi się podoba MAxi Cosi - super wózeczek:)
winki nooo myślałam, że padnę! Jamniczek jest rozkoszny i pozuje jak zawodowy model :-D:-D I widać, że spokojny psiurek z Niego, Sonia moich rodziców musiała by w kagańcu pozować :-D

Do góry