reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cztery kółka listopadowego maluszka :)

reklama
a ja właśnie wróciłam z oględzin wózków, jest ich tyle że nie wiadomo na co się zdecydować. nie chce mieć byle jakiego wózka ale tez nie chce przepłacać, jak już coś jeden ma to drugi nie ma.

Aneczka znam ten ból, jak szukalismy wózeczka tez zawsze każdemu czegoś brakowało jak był lekki to źle się prowadził, jak się prowadził ok to był cięższy to mała gondolka... to brak kółek skrętnych i o tak
W końcu kupiliśmy bardzo zwrotny i dobry w prowadzeniu i w podbiciu za cenę wagi , do najlżejszych nie należał ale myślę że będziemy zadowoleni.

no właśnie coś za coś, ja jak już kółka skrętne przeżyje bo wiem że się blokują, to nie mogę przeżyć że nie można rączki przełożyć, głupie ale mi na tym zależy.

Oj dziewczyny mam ten sam problem, codziennie oglądam jakieś wózki, jeździliśmy z mężem po sklepach wcześniej i jaka głupia byłam, taka jestem. Nie wiem co wybrać, a nie kupię wózka za 2000 :(. Wydawało mi się, że przy drugim dziecku będzie mi łatwiej wybrać, a tu okazuje się, że nieświadomość była błogosławieństwem, bo teraz kompletnie nie mam pojęcia. Te gondolki w większości takie małe, a tu cała zima przed nami. Ech...

agutku jeśli nie planujecie więcej dzieci to może lepiej rozejrzeć się za czymś uzywanym? mozna kupić coś sensownego za grosze jak nimfii
My początkowo mieliśmy kupić uzywany ale chcemy mieć kolejne dziecię więc postanowiliśmy zainwestować w nowy by nam posłużył za nasz Tako Warrior zapłaciliśmy 1260 zł 3w1 a uzywany można by pewnie za 500 albo i mniej kupic

agutku jeśli nie planujecie więcej dzieci to może lepiej rozejrzeć się za czymś uzywanym? mozna kupić coś sensownego za grosze jak nimfii
My początkowo mieliśmy kupić uzywany ale chcemy mieć kolejne dziecię więc postanowiliśmy zainwestować w nowy by nam posłużył za nasz Tako Warrior zapłaciliśmy 1260 zł 3w1 a uzywany można by pewnie za 500 albo i mniej kupic

Chyba nie chcę używanego wózka :-(, planuję przeznaczyć na ten zakup tak do 1500 zł, więc w tej cenie można coś wybrać, ale ja za cholerę nie mogę się zdecydować.

dziewczyny ale mojemu zamieszałam z wózkami
biggrin.gif
.powiedziałam że wole dopłacić za wózek, niż kupować byle jaki, który będę musiałam nie daj Boże za 4 miesiące zmieniać.stanęło na tym że mam czas do dzisiaj aby coś zamówić.prawdopodobnie będzie to Tako, tylko nie wiem jaki,?Warrior, czy Jumper X.czym się te modele od siebie różnią? a i koniecznie w tym tygodniu łóżeczko.

reklama
właśnie zamówiłam Tako Jumper X, co ma być to będzie.nie mogliśmy się zdecydować między Warriorem, więc zrobiliśmy losowanie zapałek, więc zgodnie z wylosowaniem zamówiliśmy. mam nadzieje, że dobrze zrobiłam.no i większy wydatek z głowy

Do góry