reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cztery kółka dla malucha :)

Wiecie co tak teraz sobie przypominam że ta moja spacerówka też na płasko się nie rozkładała była coś w tym stylu
QUINNY BUZZ BLACK REFLECTION MEGA ZESTAW (944816398) - Aukcje internetowe Allegro
i małej się bardzo dobrze w niej spało póżniej kupiliśmy taką miejszą spacerówke parasolke i była rozkładana całkiem na płasko i wcale się małej lepiej w niej nie spało .wydaje mi się że mimo że wygląda to dziwnie to one są specjalnie wyprofilowane żeby było wygodnie spać.
zdec-jak mój mąż zobaczył wtedy jaki wózek kupiłam to też marudził a teraz to wspomina że tamten to był dobry wózek chciał teraz buza4 ale jeszcze się zastanawiamy nad mutsy transporter i phil&teds

reklama
to ciekawe co piszecie, bo ja myślę o kupnie X-landera XA no i z tego co wiem to własnie w tej spacerówce siedzenie nie rozkłada się całkiem na płasko:-(

ZDEC moja znajoma z watku staraczek kupiła X-Landera 2010 i tam spacerówka rozkłada sie na płasko, bo zaraz jak tylko przywiozła do domu to się jej pytałam

badaicka - to super:-D:-D, dzieki za wiesci to chyba jest nowość w tej kolekcji z 2010 roku bo we wcześniejszych podobno nie rozkladało się na płasko, tak więc myśle, że na 99% zdecyduje się na ten wózek:tak::tak:

JA wczoraj zakupiłam bugaboo cameleon a rozważałam zakup między nim a quinny buzz4 ale jak kilka razy widziałam jak w praktyce trzęsię się gondola w quinny zrezygnowałam.

JA wczoraj zakupiłam bugaboo cameleon a rozważałam zakup między nim a quinny buzz4 ale jak kilka razy widziałam jak w praktyce trzęsię się gondola w quinny zrezygnowałam.

Dzisiaj widziałam na żywo ten buzz4 i powiem wam że może i jest fajny design, ale przede wszystkim cenię wygodę maluszka, a to chyba pod tym względem nie będzie najlepszy wózek. Nawet sprzedawca mówił że lepiej już zamiast niego kupić Quinny Speedi, bo jest dużo wygodniejszy dla maluszka. I pewnie skończy się na tym że kupimy Murę 4, ale to też się jeszcze okaże.
Widziałam również dizsiaj na żywo te foteliki Pebble i sa super;) Sądzę że może jak byśmy kupowali wózek i fotelik to jakiś fajny rabacik by nam dali:-) W dalszym ciągu jeszcze zastanawiam się nad kupnem bazy FamilyFix, ale dzisiaj jej w sklepie nie widziałam:-)

No fajny ten buzz,ale drogi niesamowicie, tylko pozazdrosic wam dziewczyny :zawstydzona/y: , ja sie zdecydowalam jednak na Implast vector 4 air VECTOR 4 AIR Espiro Fotelik Śpiworek NOWE KOLORY (941411915) - Aukcje internetowe Allegro

Jak tak coraz więcej oglądam, to coraz bardziej dochodzę do wniosku że cena przestaje mieć znaczenie. Bo nawet w tych drogich są minusy i to jest ich czasem więcej niż w tych tańszych. I znowu się okazuje, że w praktyce płaci się za markę a nie za jakość.....
Fajny ten Vector, szczególnie ten fioletowy:-):-)

reklama
kurcze mam dylemat bo bardzo podobaja mi sie wozki mutsy,juz jestem zdecydowana na 99%,ale zwrocilam uwage ze fajne sa tez polskie wozki tako warrior,nie zalezy mi na cenie,tylko na wygodzie,bo mysle ze czasami jest tak ze zaplaci sie kupe kasy i wozek jest do niczego.Tak mialam z Quinny buzz bo bylam bardzo niezadowolona.Tylko ze nie chcialabym tez kupowac jakiejs "podrobki".Co mi radzicie-nie patrzac na cene,prosze o pomoc,bo wozeczek musze najpozniej za 2 tygodnie zamowic pierwszy termin cesarki mam juz na kwiecien wiec musze sie szybko zdecydowac...POMOCY!!!

Do góry