reklama
askut
Fanka BB :)
P
paula24211
Gość
Dziewczyny znalazłam chyba coś fajnego na allegro
Mój mąż też już się nakręcił, bo cena mu się podoba
Jedo Fyn 4 DS Ideał !!! Tanio !!! (962905125) - Aukcje internetowe Allegro.
Ktoś tu na forum pisał o Jedo Fyn, czy ktoś go już kupił?
Bo tak sobie myślę, że może się skuszę, fajny taki wiosenny kolorek
fajny ten wózeczek
agast22
zdec- fajny ten Fyn
Mi sie jeszcze podobał ten, bo ma duzy kosz na zakupy Wózek dziecięcy marki BABY BOOOM-KLASA E (946681424) - Aukcje internetowe Allegro
Mi sie jeszcze podobał ten, bo ma duzy kosz na zakupy Wózek dziecięcy marki BABY BOOOM-KLASA E (946681424) - Aukcje internetowe Allegro
koriander
Mi tez sie podoba, rowniez kolor Mysle ze kazdy kolor ma swoje wady i zalety, w ciemnym kolorku latem bedzie dziecku moze z kolei za goraco ..Dziewczyny znalazłam chyba coś fajnego na allegro
Mój mąż też już się nakręcił, bo cena mu się podoba
Jedo Fyn 4 DS Ideał !!! Tanio !!! (962905125) - Aukcje internetowe Allegro.
Ktoś tu na forum pisał o Jedo Fyn, czy ktoś go już kupił?
Bo tak sobie myślę, że może się skuszę, fajny taki wiosenny kolorek
A do tego ta cena i stan no i we wroclawiu, nic tylko sie przejsc i obejrzec
Tak jak już pisałam na wątku głównym kupiłam ten wózek
I powiem że pierwsze odczucia: JEST SUPER!!
Lekki stelaż, co sprawie że wózek można łatwo podnieść. Spacerówka rozkładana na płasko, z pokrowcem na nóżki, co będzie dla nas ważne, bo dziecko przesiądzie się w zimie do spacerówki. Spacerówka montowana w dwie strony, w zestawie dostaliśmy: torbę, parasolkę oraz okrycie przeciwdeszczowe Gondola ma regulowane podparcie, czego np w murze maxi cosi nie było. Ma możliwość przenoszenia za paski, które "wyciąga" się z boku. Budka jedna do spacerówki i gondoli z wywietrznikiem
Wózeczek jest wart swojej ceny, a ten kolor zielony jest super Na miejscu okazało się że wcześniej też jeździła nim dziewczynka, ale teraz przesiadła się do x'landera.
Także dla dziewczyn zastanawiających się nad tym modelem, z czystym sumieniem mogę go polecić Na prawdę spełnia wszystkie oczekiwania
I powiem że pierwsze odczucia: JEST SUPER!!
Lekki stelaż, co sprawie że wózek można łatwo podnieść. Spacerówka rozkładana na płasko, z pokrowcem na nóżki, co będzie dla nas ważne, bo dziecko przesiądzie się w zimie do spacerówki. Spacerówka montowana w dwie strony, w zestawie dostaliśmy: torbę, parasolkę oraz okrycie przeciwdeszczowe Gondola ma regulowane podparcie, czego np w murze maxi cosi nie było. Ma możliwość przenoszenia za paski, które "wyciąga" się z boku. Budka jedna do spacerówki i gondoli z wywietrznikiem
Wózeczek jest wart swojej ceny, a ten kolor zielony jest super Na miejscu okazało się że wcześniej też jeździła nim dziewczynka, ale teraz przesiadła się do x'landera.
Także dla dziewczyn zastanawiających się nad tym modelem, z czystym sumieniem mogę go polecić Na prawdę spełnia wszystkie oczekiwania
zdec czekałam na twoja opinię :-)
a napisz mi jeszcze jaki jest stan kół? nie rdzewieją itp.? (bo ostatnio widzieliśmy na ulicy i wydawało mi sie że są zardzewiałe albo brudne )
Być może brudne Moje są idealne.
A w razie jak będą rdzewieć to są jakieś środki na pewno na to.
Tak wygląda rozłożona gondola. Jak złożę spacerówkę to też wrzucę
edit) Tak więc cały zestawik
Załączniki
Ostatnia edycja:
reklama