reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cztery kółka dla malucha :)

reklama
Ja właśnie kupię tego fyna, oglądałam go dziś w sklepie i jest lekki. W zeszłym roku sprzedali ich ponad 200 w ty,m sklepie i ponoć żadnej reklamacji nie było. Miałam kupić boldera sd ale naczytałam się dużo negatywnych opinii i zrezygnowałam z niego.

Dziewczyny znalazłam chyba coś fajnego na allegro:)
Mój mąż też już się nakręcił, bo cena mu się podoba:)
Jedo Fyn 4 DS Ideał !!! Tanio !!! (962905125) - Aukcje internetowe Allegro.
Ktoś tu na forum pisał o Jedo Fyn, czy ktoś go już kupił?
Bo tak sobie myślę, że może się skuszę, fajny taki wiosenny kolorek:)
Mi tez sie podoba, rowniez kolor :tak: Mysle ze kazdy kolor ma swoje wady i zalety, w ciemnym kolorku latem bedzie dziecku moze z kolei za goraco ..
A do tego ta cena i stan no i we wroclawiu, nic tylko sie przejsc i obejrzec :tak:

Tak jak już pisałam na wątku głównym kupiłam ten wózek:):)
I powiem że pierwsze odczucia: JEST SUPER!!
Lekki stelaż, co sprawie że wózek można łatwo podnieść. Spacerówka rozkładana na płasko, z pokrowcem na nóżki, co będzie dla nas ważne, bo dziecko przesiądzie się w zimie do spacerówki. Spacerówka montowana w dwie strony, w zestawie dostaliśmy: torbę, parasolkę oraz okrycie przeciwdeszczowe:) Gondola ma regulowane podparcie, czego np w murze maxi cosi nie było. Ma możliwość przenoszenia za paski, które "wyciąga" się z boku. Budka jedna do spacerówki i gondoli z wywietrznikiem:)
Wózeczek jest wart swojej ceny, a ten kolor zielony jest super;) Na miejscu okazało się że wcześniej też jeździła nim dziewczynka, ale teraz przesiadła się do x'landera.
Także dla dziewczyn zastanawiających się nad tym modelem, z czystym sumieniem mogę go polecić:) Na prawdę spełnia wszystkie oczekiwania;)

zdec czekałam na twoja opinię :-)
a napisz mi jeszcze jaki jest stan kół? nie rdzewieją itp.? (bo ostatnio widzieliśmy na ulicy i wydawało mi sie że są zardzewiałe albo brudne )

zdec czekałam na twoja opinię :-)
a napisz mi jeszcze jaki jest stan kół? nie rdzewieją itp.? (bo ostatnio widzieliśmy na ulicy i wydawało mi sie że są zardzewiałe albo brudne )

Być może brudne:) Moje są idealne.
A w razie jak będą rdzewieć to są jakieś środki na pewno na to.
Tak wygląda rozłożona gondola. Jak złożę spacerówkę to też wrzucę:)

edit) Tak więc cały zestawik:)

Załączniki

• DSC00111..jpg
    DSC00111..jpg
    25,6 KB · Wyświetleń: 97
  • DSC00113..jpg
    DSC00113..jpg
    23,3 KB · Wyświetleń: 84
Ostatnia edycja:
reklama
Do góry