reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cztery kółka dla malucha :)

Ja miałam ten cosatto i sprzedałam po 3 tygodniach! Owszem prowadził się cudnie, ale siedzenie miał źle wyprofilowane i Jagoda mi zjeżdzała z niego cały czas :angry: i siedziała powyginana w chińskie litery :wściekła/y:

reklama
Ja miałam ten cosatto i sprzedałam po 3 tygodniach! Owszem prowadził się cudnie, ale siedzenie miał źle wyprofilowane i Jagoda mi zjeżdzała z niego cały czas :angry: i siedziała powyginana w chińskie litery :wściekła/y:

to samo mogę powiedzieć o Chicco London!!! Pamiętajcie!!! nie zawsze warto tanio kupować... sama się przekonałam, ale niestety nie stać mnie na nowy, więc dalej się nim bujamy... masakra...

ja dla 2 dzieci mialam ogolnie 4 spacerowki ,teraz mam Nuna pepp !! nigdy bym go nie zamienila na nic innego zreszta opienie o nim same to mowia.gdybym miala jeszcze 10 dzieci tez bym taki kupila jest maly , leciutki , zwinny ( prowadzi sie go jednym palcem ) moja Inga nadal w nim jezdzi

NUNA,

[URL]http://allegro.pl/wozek-nuna-pepp-spacerowka-bielsko-licorice-i2332511036.html

ja tez go polecam... julka go lubi. jest zwinny, lekki i prowadzi sie go jedna reka :)

Do góry