reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Cztery kółka dla malucha :)

pati1159-a jaki mutsy ci się podoba?ja zdecydowałam się na mutsy transporter.Właśnie oglądałam ten tako ale po moich doświadczeniach z parasolką polskiej firmy nigdy nie kupie wózka polskiego może wyglądają ładnie ale wszystko się zaraz psuje nie mam do nich zaufania:no:

reklama
mi podoba sie mutsy 4rider single spoke,kolor,joey silver.
ZDEC to juz moja 3 cesarka wiec lekarze boja sie o moje i dziecka zycie.to termin emergency wiec jak bedzie wszystko ok to beda o tydzien przesuwac i o kolejny i tak dalej...ale maluszek napewno nie urodzi sie pozniej niz w maju:tak:

Wczoraj byłam siadkiem jak kobitka sie męczyla zeby wózkiem po krzywym chodniku ujechac/Nie rozpoznaje tak wózków z daleka ale po wyglądzie do naj tanszych nie nalezał.Nawet mi sie podobał miał 2 duze koła i 2 troszkę mniejsze obracane9to akurat nie dla mnie0ale wygląd zajefany mój typ bez gondolki .Ale jak zobaczyłam jak ten wózek jest twardy to zbaraniałam.Unosiła go niemal w powietrze zeby przejechac po wystającej płycie chodnikowej;o I tak pomyslałam ze w sklepach czy tam hurtowniach powinien byc taki tor przeszkód do sprawdzania jakości prowadzenia wózków.Ja juz nie iem co robic bo nie widzę nigdzie w sklepach i hurt tego wózka co mi sie podoba i nie wiem jak on sie bd sprawowal///

Olimpia to ja swego czasu jak w Szczecinie było tyle śniegu i jeszcze nie nieodśnieżone chodniki widziałam jak Pani próbowała przejachać taką zwykłą spacerówką z małymi kółkami z takim skutkiem,że dwa kółka po prostu jej odpadły od tego wózka :) więc patrząc na nasze spostrzeżenia to wózki powinny być chyba jak czołg albo terenówka,żeby sobie poradzić w każdych warunkach :)

reklama
my sie na niego decydujemy :) tylko czekamy do kwietnia :) spełnia wszystkie nasze kryteria :)
a cena super :) tylko ja sie boje tych jaskrawych kolorków na lato bo muchy i inne owady do nich lecą :) ale jak sie wam podoba to bierzcie!

Do góry