reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cztery kółka dla malucha :)

pati1159-a jaki mutsy ci się podoba?ja zdecydowałam się na mutsy transporter.Właśnie oglądałam ten tako ale po moich doświadczeniach z parasolką polskiej firmy nigdy nie kupie wózka polskiego może wyglądają ładnie ale wszystko się zaraz psuje nie mam do nich zaufania:no:

reklama
mi podoba sie mutsy 4rider single spoke,kolor,joey silver.
ZDEC to juz moja 3 cesarka wiec lekarze boja sie o moje i dziecka zycie.to termin emergency wiec jak bedzie wszystko ok to beda o tydzien przesuwac i o kolejny i tak dalej...ale maluszek napewno nie urodzi sie pozniej niz w maju:tak:

Wczoraj byłam siadkiem jak kobitka sie męczyla zeby wózkiem po krzywym chodniku ujechac/Nie rozpoznaje tak wózków z daleka ale po wyglądzie do naj tanszych nie nalezał.Nawet mi sie podobał miał 2 duze koła i 2 troszkę mniejsze obracane9to akurat nie dla mnie0ale wygląd zajefany mój typ bez gondolki .Ale jak zobaczyłam jak ten wózek jest twardy to zbaraniałam.Unosiła go niemal w powietrze zeby przejechac po wystającej płycie chodnikowej;o I tak pomyslałam ze w sklepach czy tam hurtowniach powinien byc taki tor przeszkód do sprawdzania jakości prowadzenia wózków.Ja juz nie iem co robic bo nie widzę nigdzie w sklepach i hurt tego wózka co mi sie podoba i nie wiem jak on sie bd sprawowal///

Olimpia to ja swego czasu jak w Szczecinie było tyle śniegu i jeszcze nie nieodśnieżone chodniki widziałam jak Pani próbowała przejachać taką zwykłą spacerówką z małymi kółkami z takim skutkiem,że dwa kółka po prostu jej odpadły od tego wózka :) więc patrząc na nasze spostrzeżenia to wózki powinny być chyba jak czołg albo terenówka,żeby sobie poradzić w każdych warunkach :)

reklama
my sie na niego decydujemy :) tylko czekamy do kwietnia :) spełnia wszystkie nasze kryteria :)
a cena super :) tylko ja sie boje tych jaskrawych kolorków na lato bo muchy i inne owady do nich lecą :) ale jak sie wam podoba to bierzcie!

Do góry