reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cztery kółka dla malucha :)

A my dzisiaj zakupiliśmy pojazd dla naszej Julki :D TAKO JUMPER X ale z rączką skórzaną i ciemnym stelarzem. Kolor podobny jak na zdjęciu tylko zieleń jest bardziej jaskrawa tzn taki zielony groszek a nie pistacja:
Zobacz załącznik 220879

mój brat ma taki dla swojego malca i są zadowoleni, jedyny mankament o którym już dziś pisałam na głównym forum to nie mogą napompować przednich kół, nie ma dojścia do wentyli:no: trzeba nieźle się nagimnastykować i mieć jkaś pompkę z wężykiem... ale poza tym jeszcze na nic nie narzekali:-)

reklama
widzialam na zywo fyna
jest ok tylko sporym minusem jest montowanie gondoli i spacerowki
samej nie dam rady jej przeniesc i zamontowac
znalazlam inny ktory mam zamiar kupic
..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE: BOLDER SD głęboko-spacerowy z torbą
na internecie nie robi takiego wrazenia jak na zywo
najwazniejsze ze ma duza gondole wiec zima bedzie w gondoli

mam duże wątpliwości czy przejeździsz zimę w gondolce:confused: dziecko szybko rośnie, a zimą to jeszcze kombinezon ma na sobie, jakimś kocem jest przykryte czy w śpiworku leży, a to wszystko też zajmuje dużo miejsca. ale jak Ci się uda to tak jak zdec napisała zwróć uwagę czy są pasy w gondolce albo możliwość zaczepienie ich, bo dziecko będzie chciało wyglądać na świat:-p

dziewczyny a miałyście doświadczenie z wózkami Quinny, dodam że bedzie wózek uzywany na równym podłozu, mieszkam w uk gdzie są równe chodniki a w parkch ładne alejki
gdzieś na forum czytałam ze mamusie nie były zdowolone ale to chyba na główny i baardzo dawno temu
ja jestem zdecydowana na 80% :confused:

dziumdzia-ja miałam poprzednio dla córci quinny buzz i byłam bardzo zadowolona nawet jak obdrapała się trochę rączka i dałam do gwarancji to wymienili mi dużo rzeczy na nowe chociarz zgłaszałam tylko rączke!

dziumdzia-ja miałam poprzednio dla córci quinny buzz i byłam bardzo zadowolona nawet jak obdrapała się trochę rączka i dałam do gwarancji to wymienili mi dużo rzeczy na nowe chociarz zgłaszałam tylko rączke!

poprawiłas mi chumorek :) ja w sklepie je oglądałam i mi sie wydja super, ale nie mam nikogo kto by je użwał :no: a doświadczone mamusie zawsze wszystko wiedzą lepiej :tak:

ewelinka a jaki miałaś? 3 czy 4 kółka?
Bo ten buzz4 ma bardzo fajne kolorki, tylko jakoś ta spacerówka do mnie nie przemawia, bo z tego co widziałam na zdjęciach, nie ma tam opcji regulacji podnóżka. Jakoś nie wyobrażam sobie żeby dziecko spało na płasko i miało nogi do góry. Ale to takie moje wrażenie po obejrzeniu tego wózka na zdjęciach na allegro.
Mam jeszcze pytanie dotyczące dwóch siedzisk spacerówek. Bo nie bardzo rozumiem, tzn że są dwie spacerówki w zestawie i gondola??
I jak z jego lekkością? Bo wydaje się lekki, ale boję się że przez to mógłby "odjechać".:)

ja wsklepie oglądałam wersje z 3 kółkami i jeździło sie super, co do spacerówki to jest jedna wersja i ma regulację podnóżka :tak:

a buzz 4 też ma fajne te kółeczka i mam właśnie dylemat jak wróce to miały być w sklepie właśnie buzz 3 i 4 to sobie porównam ;-)

a zapomniałam dopisać starsza wersja buzz - jest prawdopodobnie tylko z 3 kólkami i różnie się od buzz 3 siedziskiem spacerówki

Ten kolorek mi się strasznie spodobał:-)
Już doczytałam o co chodzi z tymi dwoma siedziskami, jedno jest mniejsze piankowe a drugie większe XL:szok: Super sprawa, pierwsze dla maluszka, a potem drugie dla starszego dziecka:-)
No i jest problem, przynajmniej jak u mnie, bo to już byłby 3 wózek który mi się podoba:-D:-D
Tylko nie wiem jak ten by się sprawdził u mamy na spacerach w lesie:-(
I jak tak nadal patrzę na ten wózek to nie mam pojęcia jak działa ta regulacja podnóżka:( bo przecież jest tam "wyżłopione" siedzisko, więc tak jak na to patrzę to wygląda że jak się położy na płasko spacerówkę to podnóżek nadal zostanie niżej:(

Załączniki

• w
    w
    24,3 KB · Wyświetleń: 111
Ja miałam z trzema kółkami i podnóżek był tam regulowany ale teraz są też takie wersje ze spacerówką kubełkową i nie wiem jak tam regulować podnóżek ze zdjęć wynika że chyba nie da rady.
zdec-ten buzz 4 jest super ja też o nim myślałam a po lesie sprawuje się całkiem nieżle nawet ten z 3 kólkami a z 4 pewnie jeszcze lepiej

Ostatnia edycja:
reklama
Ja miałam z trzema kółkami i podnóżek był tam regulowany ale teraz są też takie wersje ze spacerówką kubełkową i nie wiem jak tam regulować podnóżek ze zdjęć wynika że chyba nie da rady.
zdec-ten buzz 4 jest super ja też o nim myślałam a po lesie sprawuje się całkiem nieżle nawet ten z 3 kólkami a z 4 pewnie jeszcze lepiej

No właśnie siedzenie kubełkowe:) Tego słowa mi brakowało:) Chyba będę musiała go w sklepie zobaczyć, chociaż coś czuję że mojemu mężowi się nie spodoba, bo powie że jakiś taki dziwny.:p

Do góry