reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

SARA - pamiętam z Natką, że właśnie w solarium pociekła mi taka fontanna mleka ;-) musiałam pucować łóżko ;-).
Cieszę się, że u Was dobrze, że macie za sobą tego pediatrę. Trzymam kciuki, żeby trądzik szybko zniknął i brzuszek więcej nie bolał. A o co chodzi z tym wymyślaniem jedzenia???

MADZIA - ja też chcę iść :( a Darek pojechał na granie :(

reklama
A to my z wczoraj :-)

Załączniki

• DSC06775.jpg
    DSC06775.jpg
    14,3 KB · Wyświetleń: 88
  • DSC06769.jpg
    DSC06769.jpg
    19,2 KB · Wyświetleń: 89
NATIS: ale laseczki z Was! :tak:

DMUCHAWCU: proszę :-)czerwiec-lipiec2013 031.jpgczerwiec-lipiec2013 033.jpg a pokażesz urodzinkowe?:sorry:

Co do męża: nie wypowiadam się... U mnie zmiana o tyle, że rozmawiamy trochę. Ale o rzeczach przyziemnych. Wiem,że ten kryzys minie, tylko nie wiem kiedy... Ehhhh żadne z nas się pierwsze nie przełamie.

Załączniki

• czerwiec-lipiec2013 031.jpg
    czerwiec-lipiec2013 031.jpg
    15,8 KB · Wyświetleń: 68
  • czerwiec-lipiec2013 033.jpg
    czerwiec-lipiec2013 033.jpg
    20,7 KB · Wyświetleń: 65
Ostatnia edycja:
Dałam Młodemu mm, bo już spazmy dostawał :szok: Wypił 80ml i padł jak kawka, jakieś 20min temu obudził się na kupę, zrobił, przewinęłam go i poszedł dalej spać :szok: A u mnie produkcja mleczka w toku :-)
Ja na solarkę też zajrzę, po ciązy z Amelką chodziłam tylko opalałam się w majtach i biustonoszu ;-)

Natisku ślicznie wyglądacie :-)

Natis - nie dziwię się Darkowi - takie laski !!!! Nic tylko przytulać :tak:
Udało mi sie posprzątać górę !!!!:tak: od razu lepiej się czuję :-) tylko obiadu nie ma teraz :sorry: a dzieci głodne ....
anilek - zaproszenia bardzo ładne - takie delikatne :tak: skąd Wy na to czas bierzecie ??????:eek:

Kobietki pewnie temat był poruszany ale nie mam jak przebrnąć przez wszystkie posty. Proszę o pomoc. Chcę kupić kapturki na sutki bo moja mniejsza ma problem, żeby dobrze złapać. Kapturki są w 3 rozmiarach. Jaki rozmiar wybrać? Od czego taki rozmiar zależy?

Laski ja juz nie daje rady!!!! maly ryczy a ja razem z nim. tylko oderwie sie od cyc i histeria. A chce co 20 min wiec one puste sa!!!
Sara a moge spytac dlaczego odciagasz i podajesz z butli ???
Isis - a jakie mm podalas?? bo moj dokladnie takie spazmy ma. Az lzy mu leca:-(
chyba nie dam rady i wysle meza jak wroci :-(
Natisku- wygladfasz promieniujaco, pozazdroscic...:tak:

Gosiaku mam ten sam problem. Puste cycki i od ponad godziny wkurzajacego sie ssaka. I ten problem nie chce sie rozwiazac. Mam odciagniete mleko w lodowce ale nie chce dac by ssal i ssal cycki. Mam nadzieje ze zacznie to mleko rosnac.

Natis sliczne z Was laseczki!!!
Anilek sliczje zaproszenia. Ja nie mam zdolnosci.
Sara dobrzr ze po wizycie dobre wiesci niesiesz.
My po imprezce. Wszysto dalo sie zrobic. Kochny Hubis w sumi przespal wydarzenie. Seweryn szczesliwy:-):-)
Lefe pod cieply prysznic bo cieplo wspomaga laktacje i wezme ze soba herbatke. Potem kapiel mrowki i spacccccc. Spiaca jestem juz

reklama
Gosia odciągam mleko bo mam wklesłe brodawki i muszę stosować nakładki (i tu odrazu odpowiedź dla Marcysiowej ja miałam TT rozmiar uniwersalny i są ok. Z Olivierkiem miałam canpola Roz. M kupowałam na oko) a że Młody się wkurza i szarpie przy cycu to karmię go w ten sposób tylko jak jest spokojny czytaj wyłapę moment, że zaczyna być pomału głodny. Jak krzyczy mleko w butle i w podgrzewacz.

Natis z układaniem menu dla mnie jest cieżko bo ja wiele rzeczy nie lubię do tego drugiego tyle boję się zjeść bo Młody już sporo krzyczy a nie chce żeby go bolało i tak żyję na bułkach, chlebie, chudej wedlinie i miesie, drożdżówce i ziemniakach :-/

anilek bardzo ładne zaproszenia

Robaczek cieszę się, że imprezka udana

Do góry