reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2013

SARA - pamiętam z Natką, że właśnie w solarium pociekła mi taka fontanna mleka ;-) musiałam pucować łóżko ;-).
Cieszę się, że u Was dobrze, że macie za sobą tego pediatrę. Trzymam kciuki, żeby trądzik szybko zniknął i brzuszek więcej nie bolał. A o co chodzi z tym wymyślaniem jedzenia???

MADZIA - ja też chcę iść :( a Darek pojechał na granie :(

reklama
A to my z wczoraj :-)

Załączniki

• DSC06775.jpg
    DSC06775.jpg
    14,3 KB · Wyświetleń: 86
  • DSC06769.jpg
    DSC06769.jpg
    19,2 KB · Wyświetleń: 87
NATIS: ale laseczki z Was! :tak:

DMUCHAWCU: proszę :-)czerwiec-lipiec2013 031.jpgczerwiec-lipiec2013 033.jpg a pokażesz urodzinkowe?:sorry:

Co do męża: nie wypowiadam się... U mnie zmiana o tyle, że rozmawiamy trochę. Ale o rzeczach przyziemnych. Wiem,że ten kryzys minie, tylko nie wiem kiedy... Ehhhh żadne z nas się pierwsze nie przełamie.

Załączniki

• czerwiec-lipiec2013 031.jpg
    czerwiec-lipiec2013 031.jpg
    15,8 KB · Wyświetleń: 66
  • czerwiec-lipiec2013 033.jpg
    czerwiec-lipiec2013 033.jpg
    20,7 KB · Wyświetleń: 62
Ostatnia edycja:
Dałam Młodemu mm, bo już spazmy dostawał :szok: Wypił 80ml i padł jak kawka, jakieś 20min temu obudził się na kupę, zrobił, przewinęłam go i poszedł dalej spać :szok: A u mnie produkcja mleczka w toku :-)
Ja na solarkę też zajrzę, po ciązy z Amelką chodziłam tylko opalałam się w majtach i biustonoszu ;-)

Natisku ślicznie wyglądacie :-)

Natis - nie dziwię się Darkowi - takie laski !!!! Nic tylko przytulać :tak:
Udało mi sie posprzątać górę !!!!:tak: od razu lepiej się czuję :-) tylko obiadu nie ma teraz :sorry: a dzieci głodne ....
anilek - zaproszenia bardzo ładne - takie delikatne :tak: skąd Wy na to czas bierzecie ??????:eek:

Kobietki pewnie temat był poruszany ale nie mam jak przebrnąć przez wszystkie posty. Proszę o pomoc. Chcę kupić kapturki na sutki bo moja mniejsza ma problem, żeby dobrze złapać. Kapturki są w 3 rozmiarach. Jaki rozmiar wybrać? Od czego taki rozmiar zależy?

Laski ja juz nie daje rady!!!! maly ryczy a ja razem z nim. tylko oderwie sie od cyc i histeria. A chce co 20 min wiec one puste sa!!!
Sara a moge spytac dlaczego odciagasz i podajesz z butli ???
Isis - a jakie mm podalas?? bo moj dokladnie takie spazmy ma. Az lzy mu leca:-(
chyba nie dam rady i wysle meza jak wroci :-(
Natisku- wygladfasz promieniujaco, pozazdroscic...:tak:

Gosiaku mam ten sam problem. Puste cycki i od ponad godziny wkurzajacego sie ssaka. I ten problem nie chce sie rozwiazac. Mam odciagniete mleko w lodowce ale nie chce dac by ssal i ssal cycki. Mam nadzieje ze zacznie to mleko rosnac.

Natis sliczne z Was laseczki!!!
Anilek sliczje zaproszenia. Ja nie mam zdolnosci.
Sara dobrzr ze po wizycie dobre wiesci niesiesz.
My po imprezce. Wszysto dalo sie zrobic. Kochny Hubis w sumi przespal wydarzenie. Seweryn szczesliwy:-):-)
Lefe pod cieply prysznic bo cieplo wspomaga laktacje i wezme ze soba herbatke. Potem kapiel mrowki i spacccccc. Spiaca jestem juz

reklama
Gosia odciągam mleko bo mam wklesłe brodawki i muszę stosować nakładki (i tu odrazu odpowiedź dla Marcysiowej ja miałam TT rozmiar uniwersalny i są ok. Z Olivierkiem miałam canpola Roz. M kupowałam na oko) a że Młody się wkurza i szarpie przy cycu to karmię go w ten sposób tylko jak jest spokojny czytaj wyłapę moment, że zaczyna być pomału głodny. Jak krzyczy mleko w butle i w podgrzewacz.

Natis z układaniem menu dla mnie jest cieżko bo ja wiele rzeczy nie lubię do tego drugiego tyle boję się zjeść bo Młody już sporo krzyczy a nie chce żeby go bolało i tak żyję na bułkach, chlebie, chudej wedlinie i miesie, drożdżówce i ziemniakach :-/

anilek bardzo ładne zaproszenia

Robaczek cieszę się, że imprezka udana

Do góry