reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

Dzisiaj muszę jechać po wyniki Zofijki - posiewu mam nadzieję , że zbadają i baterii już nie będzie, chociaż zrobiłam tak jak któraś w Was mi poleciła ( czyli pobrałam mocz w woreczek i już nie przelewałąm tylko woreczek włożyłam w kubek) i Pani mi powiedziała że nie wie czy mi to zbadają :-( Mam nadzieję jednak że zbadali i będzie ok.
Kurcze jak fajnie się z Wami kawki napić :-)

Chociaż Zosia zaraz leżaczek rozniesie, chyba już się jej znudziło oglądanie bajki ;-)

reklama
Trzymam kciuki, że byzbadali, i żeby wyniczek był dobry:tak:

Ja dziś mam humorek dużo lepszy niz wczoraj, a to pewnie z powodu słoneczka, które zagląda dziś do okien. Pszczoły juz wszystkie nei śpią.
Chciałabym dziś zamówić sobie bluzę do chusty. TYlko jaki wziąć rozmiar?:szok: Normalnie noszę M. Ale przeciez Helenka rośnie, achciałabym, zeby bluza służyła nam długo. No i żebym pod nią mogła coś jeszcze założyć. Może więc zamówię L? Z drugiej strony nie chcę wyglądac jak w worku...hm..

Helenka tez w leżaczku fika:tak:

Hej dziewczynki:) NAtusia też jeszcze w łóżku śpi także mam chwilę dla siebie:) Oczywiście wczoraj moje ćwiczenia szlag jasny trafił bo mała zasneła o 21:45...porażka tak jakby czuła, że ja mam coś do zrobienia...Spróbujemy dzisiaj:tak:
Korba- trzymam &&&&&&&&& za wyniki
Isis- dobrze, że cycuś znowu najważniejszy:)

UUU coś tu dzisiaj pustawo...

Skalbka- nie martw się, ja tez ćwiczę nieregularnie i codzień sobie powtarzam, że od jutra to już codziennie:-D:-D

Ale bez żartów- na październik muszę ważyć przynajmniej 59kg!!!!!!!!! Bo nie wlezę w żadną kieckę, a nie mam zamiaru kupowac nowej.

Ja melduję się bez kawy... już wypiłam przy karmienie. Ja nie spie od 5 i mi dziwnie w głowie szumi.
Idę na strych po mate dla Niny zaraz choć wydaje mi się że więcej radości z niej będzie miała Ewa:-D

Korba- kciuki za wyniki Zosienki

Wiecie co ja od wczoraj szukam w necie jakichś ośrodków, pensjonatów czy hoteli w których można by nasze spotkanie urządzić

Witam! Wczoraj nie było dane mi zajrzeć. Mila wyspana w przedszkolu nie spała do 22 a Antoś zasnął o 18, obudził się o 21 i nie spał do 24.:baffled:Coś mi wlazło pod lewą łopatkę aż ręką nie mogę ruszać i ból straszny. Już się trochę boję czy to nie zator bo arytmia od tygodnia bardzo mi dokucza a leków nie biorę bo karmię. Moje dzieci w przedszkolu, w szkole i na rękach:-D.Byłam rano na poczcie i w aptece.Wczoraj Maciek zrobił wieczorem Leczo a zupkę mam gotową więc pójdę z młodym się przekimać godzinkę a potem jakby spał dokończę prasowanie i przelecę podłogi.Idę was poczytać:-D

Haha a ja codziennie sobie obiecuję ,że w ogóle zacznę ćwiczyć i jak położę dziewczynki to siadam przed kompem i tyle :-( Mam nadzieję , że w końcu jakoś się zmobilizuję :tak:

Zosia coś nie może zasnąć --więc może udam się z nią na grzybki :confused::-)

Dziękuję dziewczynki za kciuki ;-)

reklama
Korba to ja ci radziłam i bardzo bym się zdziwiła jakby ci tego nie zbadali,przeciez my właśnie takie zalecenia pobierania moczu mamy z poradni nefrologicznej i tak pobierają nam jak lezymy w szpitalu, w czasie sepsy to riwanolem jej siusię przemywali przed pobraniem.W każdym razie kciuki za dobre wynikii oby wszystko było dobrze. Milusia będzie miała robione niedługo bardzo nieprzyjemne badanie w związku z refluksem az boje się kolejnej wizyty w poradni,mam nadzieję, ze ominie nas operacja:baffled:
A ja wczoraj poćwiczyłam ale tylko brzuch 10 minut

Do góry