reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

reklama
Kingusia mimo wszystko mogę Ci wysłać, bo i tak u mnie lezą bez pożytku bo mój pulpecior w nie nie wchodzi nawet jakbym miała mu pod spodnie ubrać :p Może Ci sie przydadzą :p

Kingusia - Laura jak na panienke przystalo dba o linie :-p a na powiaznie to rzeczywiscie drobinka z niej :tak:nie wiem ile teraz Tymek wazy ale w polowie sierpnia bylo to 5220g wiec przypuszczam, ze teraz ok 5,5kg. Zobaczymy 9 wrzesnia :)

anula a może bardziej przydają się którejś dziewczynie która jeszcze nie chrzciła córeczki?
gosiaku no Laura bardzo dba o linie :sorry2: dzisiaj je sobie po 60 ml :dry:

sa_raa - on ma kłopot z siusianiem nie raz nie wytrzymuje i mu poleci trochę bo to wszystko przez ta kamienice co ma na pęcherzyku żółciowym tydzień temu to go tak siusiak bolał że z aż się darł z bólu zastanawiałam się z mama czy te kamienie nie schodzą ale nie bo mu przeszło i jak narazie spokój ale tak to on woła o siku w szkole było lajt.

Dziewczyny padam zdrzemłam sie z chłopakami godzine i dalej mi sie spac chce chłopaki śpia a ja musze cos w domu zrobić bo mąż mi płytki kładzie w przedpokoju bo w kuchni skączył i jeszcze mu panele w przedpokoju zostaną i kuchnie wymalować na biało,
Wiecie co jest najlepsze że mój syn nic mi sie chciał powiedzieć co robił w szkole nie wierzę w to że 5 godzin sie bawił autami a co do jego książek i tych pierdołek szkolnych to mi powiedział że nie ma a potem powiedział że pani mu gdzieś tam położyła ehh szkoda gadać :/
Byłam dziś była u lekarza z Adim bo mi pod kaszli wał ale cichutko w płucach to wszytko przez katarek i mam nosek czyścić wodą morską i będzie dobrze 3 października ide z bojga na usg brzuszka doktorka u małego musi tez sprawdzić czy nie ma tego samego co starszy bo może być to genetyczne ehh
Myka musze się położyć bo padam potem sie odezwę

Zapomniała dodac Adi waży 5800

misianka kamienie z pęcherzyka żółciowego nigdy nie schodzą drogami moczowymi
może ma piasek w nerkach i to piasek schodzi, wtedy bolą drogi moczowe - mam piasek w nerach i miałam kamicę woreczka żółciowego
kamienie nawet jakby się wydostały z pęcherzyka to do żołądka, ale tak naprawdę raczej szans na to nie ma - operacja usunięcia pęcherzyka to jedyne lekarstwo
jeśli ma kamicę pęcherzyka żółciowego a nie wiecie nic konkretnego o nerach to ja bym się przeszła do lekarza, bo pęcherzyk żółciowy nigdy nie daje objawów na drogi moczowe

Mały zasnął więc mam chwilę dla siebie, czyli na bb.

gosiak_85 co do dzieci to mojego m wcale nie muszę przekonywać, bo on chciałby je mieć, tylko ja mam jakieś obawy, żadna ze mnie matka Polka jak dmuchawiec i MatkaEwa
czwarte – wielki szacun.

RobaczekII ja dziś nie dałam rady o 18.00 bo m wrocił dopiero po 18.00 a poza tym zaraz uciekał do garażu do auta, gdyż ostatnio zauważył, że przewód hamulcowy cieknie, nawet nie chce myśleć co mogłoby się wydarzyć gdyby tego nie zauważył.

MatkaEwa ja również pracowałam i sama zarobiłam sobie na zaoczne studia, uważam, że jak trzeba samemu zarobić to się bardziej to szanuje i docenia

Dziewczyny ja tak na szybko tylko: Gabryś dziś w południe zaczął płakać, bo był głodny, chciałam dać mu cyca, a on wpadł w jeszcze większy ryk :szok: Nie chciał, wypluwał, płakał coraz bardziej :szok: Dostał butlę, zjadł od razu i zasnął. Po południu już ładnie cycał, a wieczorem znowu była spazma i wypluwanie i mega ryk no i musiałam butlę dać :szok: O co chodzi??? Odzwyczaił się czy miał gorszą chwilę??? Zaczynam się bać :szok: Ja tu laktację podrasowywuję, a tu się okaże, że syn ma cyca już dosyć??? Matko jedyna :-D:szok:

reklama
Justa - ja tez nie jestem tak zoorganizowana jak dziewczyny, ani pewnie tak pomyslowa aby wymyslac najrozniejsze zabawy, ale pewnie do wszystkiego jakos mozna dojsc :tak:fakt talent Dmuchawca do roznych plastycznych rzeczy Pszczolkom na pewno sluzy, ale samochod potrafie namalowac :rofl2:

Isis - oby byl tylko gorszy dzien, a moze cos zjadlas co Gabrysiowi nie samkuje??

Od wczoraj Tymek cos mi sie buntuje z zasypianiem wieczornym. Widze, ze oczka same juz mu sie zamykaja , a on walczy i ryczy , a potem nagle odpada :confused: czyzby jakis skok rozwojowy jest miedzy 11 a 12 tyg?? musze zerknac zaraz

Dobranoc kochane, przespanych nocek zycze :)

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry