Aśka1987
Fanka BB :)
Dziewczyny o co chodzi z tym numerem telefonu ? Nie dojdę do tego z poprzednich wpisów :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A no tak, , zagalopowałam sięhehe Wielkanoc jest na koniec marca ;-)
Dobrze, że wyniki w normie ! A jak ciśnienie ?Jeśli chodzi o basen to ja musiałam zakupić sobie strój ciążowy , ponieważ w żaden stanik się nie mieściłam
Teraz jakoś mało zaglądam, w weekend mój S wymyślił , że kupimy akwarium z rybkami więc jeździliśmy i kupowaliśmy wszystkie potrzebne rzeczy żeby zrobić ładne akwarium. Teraz mój S ma tydzień urlopu więc załatwiamy wszystkie zaległe sprawy... W środę endykrynolog dzisiaj odebrałam badania, wygląda na to że jest ok;-)
Ja wczoraj oglądałam staniczki bo S stwierdził , że na walentynki mi kupi. To ja jaka praktyczna żonka podpowiedziałam mu żeby od razu taki do karmienia - romantycznie to nie zabrzmiało No ale z B już też mi się wylewają i się zastanawiam czy C nie będzie za małe do karmienia. A za dużo też nie chce kupować bo potem i tak zmaleją. I żyłki też mi się porobiły a i mój S wczoraj stwierdził, że woli moje 70 B.Korba fajnie , ze wyniki ok . A stanik dziś kupiłam - miska D . Normalnie noszę B . A zazwyczaj w ciąży dochodziłam najwyżej do C. Matko i córko ten stanik wygląda jak dwa namioty !!!!
A też tak macie się się krępujecie teraz przed waszymi mężami. Ja nie cierpię jak na mnie patrzy gdy jestem bez ubranka. Czuję się totalnie nie atrakcyjna z tym brzuchem
Natis, po ostatnim usg termin mi się przesunął na 10.06, a że będę mieć cesarkę to pewnie będzie to maj. Liczę więc, że za 4 miesiące pójdziemy na spacer, ciągle sobie te spacery wyobrażam. To mi pomaga przetrwać bóle, które już mam od leżenia. Damy radę