reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

MatkaEwa, Haha Ciąża to jedyny moment że możemy mieć większe bimbały :tak: Ja też nosiłam "b" ;-);-)

Sara, Kurcze życzę Ci żebyś jak najszybciej dostała kluczyki do swojego mieszkanka, bo wiem jak to jest jak człowiek nie może się doczekać:-) Czyli wizyta w piątek? Szybko zleci :tak: Trzymaj się

reklama
Korba większe ??? One są monstrualne :-D. jednak wolę moje B . Byłabym nieszczęśliwa z takimi D . Dobrze , że to kiedyś wróci do normy jednak :tak:

A mi niestety cycki tylko troszkę urosły, nie muszę nawet stanika zmieniać (miseczka B)... może jeszcze urosną <napisała pełna nadziei :p >

Sa_raa do piątku na szczęście niedaleko..:)

Korba Dzięki Kochana!!

Co do biustu......ja mam 70 F a ostatnio (jako, że rzadko przeglądam się na nago w lustrze) jak zobaczyłam wielkość moich brodawek :szok: aż K. zawołałam czy oby mi coś na oczy nie padło. Na co mój ukochany stwierdził, że już od jakiegoś czasu są takie większe. Większe????? Ja się pytam większe????!! one są ogromne, jak rozlane no szok :szok: Już zapomniałam, że to się dzieje :nerd:

Ano brodawki tez urosły i mi :tak: Korba - żyły też mam , takie ŻYŁY :szok:
Dziś z lekarzem gadałam o tym , ze ciąża to dziwny stan ,Człowiek się zmienia niesamowicie - fizycznie , psychicznie... Gadalismy o tym przy okazji mojego narzekania na zgagę . Lekarz powiedział , ze mam ogórków czekoladą nie zagryzać :-D

Sara - miska F !!!! Kochana Wow !!!

Dziewczyny znające płeć Maluszka piszcie na PW do Fioletowej. Uaktualni listę i zrobimy statystyki :-p;-)
Kto jeszcze chętny na podanie numeru telefonu proszę o PW do mnie.

Miałam mieć jutro połówkowe ale gin chora i na piątek przełożone.
Jak kluczy od mieszkania nie miałam tak nie mam nadal :baffled::dry:

trzymam kciuki za piątek i za to by klucze szybko trafiły w twoje ręce
pamiętam jaka to fajna zabawa urządzać mieszkanie :-D

a co do piersi, hehe to ja też zauważyłam żyłki wyłażące, staniki to już od dawna noszę te co miałam do karmienia, a tam miseczka chyba E jest
D to ja mam tak z natury ;-)

a ostatnio oglądałam fotki, jak karmiłam Artura - masakra jakie wielkie sutki miałam, teraz też już rosną
hehe trzeba się nacieszyć tym stanem ;-)

a co do listy, no właśnie - dajcie jakieś info
dziś dostałam od Anixxx - jutro wrzucę, a tak to znowu cisza...

reklama
ja piersi z natury mam rozmiar miseczki 75C. Jak dla mnie idealnie. W ciazy rosna, ale po ciazy za to potrafia spasc do A :szok: mialam tak juz 2 razy, choc za pierwszym razem bylam w ciazy tylko 15tyg. Teraz mam 75DD, w obw pod biustem sie ni epowiekszam bo naprawde malo przybieram na wadze... Wole takie duuuuze i jedrne niz te ktore mnie czekaja po tym wszystkim czyt ciazy czy karmieniu jesli sie uda. Ehh..... A co do nr dalabym swoj ale ze mieszkam za granica to szkoda kasty wydawac na kontakt ze mna :-) chyba ze koniecznie chcecie na przyszlosc :-)

Do góry