reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

Isis - miłego pobytu w Karpaczu. Ja z pobytu tam pamiętam chyba najbardziej anomalię grawitacyjną i żaby na talerzu (1 raz jadłam) :rolleyes2: Baw się tam dobrze...
Aro zabiera dziś do pracy lapka - więc będę mogła co najwyżej Was trochę podczytywać z telefonu :-(
Będzie dziś ciężko - nastrój mam jakiś dziwny (chyba dołek pogodowo - samotnościowy). I bolą mnie żebra (co ja w nocy robiłam?). Ech, telewizorze - przyjacielu...
Miłego dnia Dziewczyny. Wizytki - &&&.

reklama
Cześć:-)

Widzę, że wraz z końcem tygodnia spada aktywność forumowa czerwcowych mamusiek:tak:

Pszczoły spią, ale słyszę, że jedna juz sie kręci, więc zaraz się skończy moja wolność.
Dzięki za miłe słowa o moich córeczkach- wiem, że są cudowne ale i tak kocham jak spią:-D

Fioleciku- miałam Ci napisać, że moja Zosia też przy 3,5 roku wazy 13kg:sorry2: Jej niespełna dwuletnia siostra, o gLowę niższa waży 14kg:sorry2:. Zosia je strasznie mało- Marysia po niej dojada:-D

Pogoda dzisaj znowu do bani- znowu leje. Coś czuję, że koledzy męża, a może i on sam będą mieli robote przy wypompowywaniu wody z piwnic. Bo w Grajewie większe roztopy i zaraz ludzie pozalewani. Nasz blok na szczęście na górce:tak:.

Muszę wziąć sie wreszcie za układanie swoich ciuchów, bo juz mi się z szafy wywala, a i tak w połowę nie wchodzę już :cool2: Moja kochana siostra wysłała mi wczoraj paczkę z sukienkami ciążowymi- uwielbiam tą kobietkę!!!!!!!!!!!:-):-) Może coś wybiorę na sobotnie wesele i nie będe musiała zakładać babciowej satynki:tak:

O , nieeeeeeeeeee! Właśnie poszłam kawę sobie zrobić, a tu puszka pusta:no2::hmm: I co ja teraz biedna zrobię? Może spróbuję z fusiastą? Najwyżej pawik będzie:dry:. Nie to, żebym za nim tęskniła:-D

Isis- miłego pobytu kochana, odpoczywaj i baw się dobrze:tak:

Paulunia- na pewno u lekarza wszystko będzie dobrze:tak: Juz trzymam kciuki! Za inne mamusie oczywiście też.

Witam :tak:

Isis, Miłego odpoczynku, bawcie się dobrze :tak:

Paulunia, Kciuki zaciśnięte, będzie dobrze

Dmuchawiec, Ty masz wesoło w domku z tymi kochanymi córeczkami :-)

Dziewczyny co ja mam zrobić z tym moim ciśnieniem??? Dwa razy już zemdlałam dzisiaj poszłam siusiu i w minutę zlana potem , ciemno przed oczami--kurcze już nie wiem co mam robić. Baję się że stanie się to jak np. jadę samochodem :-( Tfu Tfu oby nie , ale coraz częściej mi się to zdarza :wściekła/y:

Korba pojęcia nie mam co Ci poradzić:no: A z czego to się bierze- masz jakieś podejrzenia? Leki jakies bierzesz?

Moja Marysia pokazała na dziewczynkę na Twoim ciążowym suwaczku i mówi :to zosia:-D

Korba pojęcia nie mam co Ci poradzić:no: A z czego to się bierze- masz jakieś podejrzenia? Leki jakies bierzesz?

Moja Marysia pokazała na dziewczynkę na Twoim ciążowym suwaczku i mówi :to zosia:-D

Właśnie nic nie biorę, żadnych leków... siedzę teraz i dochodzę do siebie:tak:

Marysiu tak to maleńka Zosia:tak:

Właśnie nic nie biorę, żadnych leków... siedzę teraz i dochodzę do siebie:tak:

Marysiu tak to maleńka Zosia:tak:

:-D:-D

Może niskie ciśnienie atmosferyczne jest winowajcą, a może za mało jesz? Mnie się słabo robi, gdy jestem głodna-czyli gdy mniej więcj co dwie godziny czegoś nie zjem.
No nie mam innych pomysłów. A lekarzowi o tym mówiłaś?

hej dziewczyny
ja nie wyspana, młody do mnie przylazł w nocy i ciągle mi przeszkadzał, bo on ma manię ciągania za włoski - albo fetyszysta, albo będzie fryzjerem ;-)
u nas "pizga jak w kieleckim" ;-) jak to się ładnie mówi - wichura okropna

no i czekam na pawika, bo mnie zbiera

dmuchawcu ufff cieszę się że nie on jeden
wszystkie spodnie dobre na długość zjeżdżają mu z tyłka, ciekawe jak to będzie latem, bo w zeszłym roku nosił jeszcze spodenki na roczne dziecko

dmuchawcu ufff cieszę się że nie on jeden
wszystkie spodnie dobre na długość zjeżdżają mu z tyłka, ciekawe jak to będzie latem, bo w zeszłym roku nosił jeszcze spodenki na roczne dziecko

U nas to samo- spodnie kupuje tylko z regulacją w pasie, wszystko inne spada Zośce z tyłka. A latem wchodziła w spodenki na 9 miesięcy:sorry2:

witam się i ja :)pogoda paskudnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Korba
, a jak u Ciebie z krwią? może masz lekką anemię i stąd zawroty? a jakie masz ciśnienie?

reklama
Hej, nie nadrobię za dużo do czytania a mało czasu na wszystko, jak pójdę na l4 to pewnie będę miała więcej czasu.
U mnie po staremu pracuje jeszcze luty zaczynamy od wizyt u lekarzy począwszy od alergologa a skończymy na okuliście.

Do góry