reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

Starsza maszerowała z własnym parasolem z dumna miną i wyśpiewywała całą droge zmyślone piosenki:tak:

Dziewczyny czy Wy tez macie taką suchą skórę? Ja zawsze miałam cerę mieszaną, a czasami tłustą, a teraz jest masakra:szok: Kremem intensywie nawilżającym musze się smarowac trzy razy po rzad, żeby był jakikolwiek efekt- marny w dodatku:sorry2:. Na policzkach mam szorstką skorupkę. Podobnie z włosami- zwykle mi się przetłuszczały, a teraz sianko-takie sa suche.

Uwielbiam wymyślone piosenki!!! Cudne masz Córeczki :-D
Też mam suchą skórę BARDZO!!!

Ewelina nie tylko Ty bez weny na wszystko! Dzisiaj do K. mówiłam, że nic mi się nie chce jakoś tak mi większość obojętna....jakbym nie pracowała to na pewno przestała bym dbać o siebie (zero makijażu i tony słodyczy)
Morena pisz częściej!
Filetowa a może coś zjadłaś?? Cholera tyle czasu Cię męczyło i znowu!!
KARI aż mi się ciepło na serduszku zrobiło! Kochany Adaś!
Wisieńka!!!! Super, że już w domu!
INES jak droga? Jaki to ośrodek?

Witam nową Mamusię i pisz, pisz, pisz!

Mi się od dawna brzuch spina wieczorem. Nie stresuję się bo z Frankiem i szyjką wszystko w porządku a w ciąży z Olivierkiem było dokładnie tak samo :tak:
Napadło mnie dzisiaj i robiłam rogaliki bez nadzienia dla mnie, z marmoladą dla rodziców i z nutellą dla Młodego. K. zjadł z każdych po trochę :-p

reklama
Ale tu dzisiaj cisza...

Ja oglądam mój serialos (Grey's Anatomy) i zajadam się popcornem! Kosmetyczka dzisiaj to był dobry pomysł, czuję się o wiele lepiej:)
Dzień ogólnie minął dobrze, jakby nie fakt, że zatrzymała mnie policja:/ Tak jadę jadę i się zastanawiam co tak za mną mruga :D Chodziło o światło, a raczej jego brak z tyłu... Na szczęście skończyło się na upomnieniu (zrobiłam smutne, zdziwione oczy... i dodałam, że jestem w ciąży i nie patrze przecież na tył auta więc skąd miałam wiedzieć, że lampa nie świeci:p:p:p).

Kari gratulacje dla Adasia:) zobaczysz, jeszcze nie raz będziesz z niego dumna!!!!
Wisieńka super, że już w domciu! Mam nadzieję, że problemów już nie będzie.
Dmuchawiec ja też ciągle się nawilżam... najgorzej usta... ciągle muszę je smarować:/
Fioletowa biedactwo :( współczuję!

Ok zmykam bo reklama się skończyła:p

Kari gratulacje dla Adasia. Kochany chłopczyk:tak:

Ja jak co miesiąc panikuje przed jutrzejszą wizytą więc kopnicie mnie mocno wiadomo gdzie co bym się uspokoiła:tak: Do tego malutka ma jutro urodzinki. Przyjęcie robimy w niedzielę więc mam jeszcze czas co by mieszkanko ogarnąć i coś do jedzonka zrobić. Lecę zaraz się wykąpać i do łóżka co by o głupotach już nie myśleć.

A moje pszczoły jeszcze nie śpią:sorry2: Energia je rozpiera, eh...gorzej ze mną- mnie nie rozpiera nic a nic...

Sa-raa- daj chociaż jednego rogaliczka, plis...

Paulunia- nadstaw tyłek:crazy::crazy:

Sa_raa <3 ten serial:) widziałam już wszystkie odcinki, na bieżąco oglądam nowe czwartkowe odcinki na ABC USA:) właściwie to chyba jedyny serial który oglądam... śmieję się i płakałam już chyba tysiące razy na nim:D

laski jak twardnieje, a nie boli, nie krwawi i nie było problemów z szyjką to raczej nie jest to nic groźnego
wiadomo, lepiej skonsultować, ale jeśli lekarz po badaniu twierdzi że jest ok, to na pewno jest

Twardnienie brzucha w ciąży | Prowadzenie Ciąży

saraa no raczej nie, ja w sumie w wymiotach nie miałam przerwy, tylko mi się o tyle uspokoiło, że raz dziennie na czczo miałam, a teraz kilka dni od nowa jazdy

w pierwszej ciązy też długo wymiotowałam, więc chyba taki mój urok...

Dmuchawiec już się przygotowałam :-)
Moja już od 21 śpi więc mam ciszę i spokój. Tak się dzisiaj wypłakała bo włosów myć nie chciała. Masakra

Fioletowa dzięki za ten artykul. Bardzo mnie uspokoił:tak: Ja biorę luteinę 2*2 nospę 3*1 magnez 3*1 a jednak brzuch się tak spina jak wstaje z łóżka. No nic zobaczymy co jutro gin na to powie i niech wkońcu mi tą szyjke zbada

reklama
Dziewczyny nie jestem w stanie Was nadrobić :szok:

Jestem już w Karpaczu, jest wszystko super tylko śniegu mało i pogoda do kitu ale co tam, nam jest wesoło :-)

Natis trzymaj się Kochana ;-)

Dmuchawiec cudne masz córeczki :-)

Resztę nadrobię jutro :-)

Do góry