Dzień Dobry
Wchodzę na BB, atu 6 stron do nadrobienia
klawiatury się gotowały
Czytając napisałam sobie ściągę
Palindromea, Paulunia - nie smutajcie się Kobietki, nie warto... tulę...
Natis - cieszę się bardzo, że miałaś dobrą nockę, Tobie szczególnie są one potrzebne, bo leżysz całymi dniami...
Xez - witaj, odzywaj się, my wszystkie jesteśmy z Tobą myślami
mamakubulki - życzę udanej zabawy na balu i koniecznie zdaj relacje z Usg, może płeć dziś poznasz :-)
mama Wikusi, teri - współczuję skurczów i drętwień, ja biorę na to magnez właśnie m.in., ale ostatnio budzę się w nocy i mam tak lewą rękę odrętwiałą, że muszę drugą ręką ją sobie przenosić bo niewładna jest, uczucie paskudne
ariena - kochana tulę mocno, niech już odejdą te obawy... mam ochotę udusić tego buca lekarza, co się tak zachował
Robaczek - ja też dawno racuchów nie jadłam i chyba jutro na śniadanie będą
NikaMD, fioletowa - zdrówka dla pociech, fioletowa mam nadzieję na same dobre wieści po usg
Matka Ewa - wytrwałości u dentysty, ja idę 21.01 na ostatnią wizytę, ale nie boję się, bo ja to od razu znieczylenie na cokolwiek biorę, a igły nie boję się w ogóle
Isis - kciuki za wizytę zaciśnięte, czekamy tu na dobre wieści
smile - ja też mam tak, że jak z rana bardzo pełny pęcherz to przy sikaniu pobolewa, potem spokój, myślę że to od tego że macica naciska, ostatni mocz miałam rewela więc pewnie to nic niedobrego
marcelinoowa - fajnie, że się odezwałaś
kari - kochana trzymaj się, Adaś pewnie ma swój rytm i w odpowiednim czasie będzie robił postępy, może to stres na tych zajęciach tak na niego działa i potrzebuje więcej czasu niż inni, bądź dobrej myśli, ściskam :-)
Ja to w ogóle dziś pospałam, po 12,00 wstałam... przebudziłam się na siusiu i poszłam znów spać... w szoku sama z siebie jestem :-) także na kawkę z Wami się nie załapałam