RobaczekII
Fanka BB :)
Oj, chyba jesteśmy w podobnym wieku fioletowaech robaczku, tylko ze ja za pozno sie wzielam za robienie dzieci i chociaz sama mysle o trojce czasem, to raczej nie z moja szyjka... druga ciaza lezaca, jak sie uda to znowu ze 3 lata odczekac, zeby dziecko bylo bardziej samodzielne, to ja bede przed 40 - a takiej ciazy to sie boje
no i co, trzecia lezaca? modlę się by tę donosić i niezależnie od tego jaka płeć, trzeciego dziecka nie przewiduję
My może pomyślimy o trzecim jak postawimy dom - to warunek. No zdecydowanie poczekam aż Juniorek podrośnie. Po siedzeniu z nim w domu na pewno będę chciała trochę popracować bo ja to pracoholiczka
Korba tulę mocno. niestety Zus to najgorsza instytucja, nich ich nie obchodzi :/ Tylko by płacić nie wiadomo jakie składki :/ Szlak mnie trafia jak co miesiąc muszę oddawać kupę forsy tym , och......już nie będę publicznie przeklinać ale mnie korci by ich nazwać po imieniu
![wściekła :wściekła/y: :wściekła/y:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/realmad2.gif)
Ostatnia edycja: