Paulunia8713
Fanka BB :)
Natis i jak tam? Mam nadzieję, że dodzwoniłaś się do gina. Daj znać bo się martwie
Panikuje !!!!!
Panikuje !!!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Z porodami to tak jak czytam o cc to podobnie szybko dochodzi się do siebie jak po sn. Po jednym i drugim są niedogodności i bóle - tego się nie uniknie, niestety
Ja dziś powróciłam do świata żywych :-) Wczoraj miałam koszmarny dzień: biegunka, wymioty i mega ból brzucha praktycznie przez cały dzień tzn. takie bardziej kłucie, jakby jajniki ale to może też od żołądka jakoś promieniowało aż mnie plecy bolały - masakra Przerażona byłam ale moja gin tel nie odbierała, na szczęście kolezanki mnie pocieszyły, ze tak może pobolewać, bo się tam wszystko rozciąga. Cały dzień wczoraj przeleżałam, pod koniec jeszcze głowa mnie zaczęła boleć i już wogóle załamka :-( A potem gdzieś ok.22.00 złapała mnie taka mega kolka pod prawym żebrem, ze wyłam z bólu :-( Oby taki dzień się już nie powtórzył!!!!!! Dziś już ok, tylko słaba jestem, wczoraj praktycznie nic nie jadłam tylko piłam.
A powiedzcie mi - czy jak miałyście usg dopochwowo to wasi byli przy takim badaniu? Bo niby się nastawiam na badanie przez brzuch, ale jak się okaże, że będzie jednak z tym "dildo" ( ) to nie wiem czy bym chciała, żeby był... Z drugiej strony - nie takie rzeczy widział