reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

Witam porannie!
Ailatan-ogromne gratulacje, teraz musi być dobrze trzymam kciuki!!
Ja wczoraj nareszcie poczułam mocniejsze kopniaki-bardzo się cieszę.
Bartuś dziś miał iść pierwszy raz do przedszkola mpo przerwie długiej, bardzo ciekawe jak się zachował. nie mial ochoty iść- dla niego przedszkole mogłoby nie istnieć..
Miłego dnia, zdrowiejcie chore Bidy:-)

reklama
:) Kochane jesteście! Właśnie idę na betę, bo mam zrobić dziś i powtórzyć w sobotę.
Gin powiedziała, że to wczesna ciąża, jest narazie sam pęcherzyk, dokładnie też nie była w stanie określić, może 3 tydzień powiedziała, jak będzie zarodek to wtedy będzie wiadomo :) A pęcherzyk ma teraz 6mm :) Kurde, całą noc nie spałam! A boje się, że jak pójdę za 2 tyg to też jeszcze może nie być zarodka! :/ Oczywiście wszystko na nie! Masakra ze mną !!! Chciałabym mieć taki charakter jak mój J :) Spokojny i cierpliwy, to on powinien być w ciąży! :) Będę dawała znać :)
Miłego dnia :* :)

ailatan kciuki mocno zaciśnięte, żeby teraz było wszystko ok :)
Ja dopiero wracam do życia po sylwestrze, a dokładnie po 30 grudnia. Nigdy tak nie miałam, nei dość że brało mnie ostre przeziębienie to nie byłam w stanie zejść z łóżka - tak mi się w głowie kręciło. Nie pamiętam praktycznie dnia, dobrze, że mąż dzielnie zajął się Jędruskiem. Na szczęście to był jeden dzień. w sylwka czułam się bez rewelacji, ale mieliśmy super gości, dzieci u dziadków i pograliśmy sobie w osadników do 4 ;)
Jeszcze raz wszystkiego w Nowym Roku !!!!! :)

Witam porannie!
Ailatan-ogromne gratulacje, teraz musi być dobrze trzymam kciuki!!
Ja wczoraj nareszcie poczułam mocniejsze kopniaki-bardzo się cieszę.
Bartuś dziś miał iść pierwszy raz do przedszkola mpo przerwie długiej, bardzo ciekawe jak się zachował. nie mial ochoty iść- dla niego przedszkole mogłoby nie istnieć..
Miłego dnia, zdrowiejcie chore Bidy:-)

Twój synek widzę tak jak moja córka, czeka tylko na weekendy, odlicza i codziennie marudzi ..:baffled:

Ailatan ale niespodzianka! :-) Fantastyczna wiadomość :-) a mówiłyśmy że juz niedługo będziesz cieszyć się dzidziusiem pod sercem ;-) super że tak szybko Wam się udało, teraz juz wszystko musi być dobrze :tak:

Nie wiem skąd te chorubska się biorą :szok: chyba już lepiej żeby był mróz... nawet mojego męża coś bierze a odkąd go znam nigdy nie był przeziębiony :szok: muszę go nafaszerować jakimiś lekami żeby nie zarażał ;-)

Ja nadal boje się sama wychodzić z domu. Słabo się jeszcze czuje. Wczoraj jak M. wrócił z pracy to poszliśmy razem do sklepu i przy kasie było mi słabo. Dobrze że ławeczki tam były to poszłam usiąść. Sama się jeszcze nie odwarze wyjść :shocked2:

Zdrówka dziewczynki, dbajcie o siebie i miłego dnia :-)

Dzięki dziewczyny, nie jest tak źle. Jakoś się trzymam. A wieści od Ailatan naprawdę poprawiły mi humor. Korba, to nie z niewyspania, bo spałam i wczoraj w dzień (co się zdarza coraz rzadziej) i w nocy przebudzenia trwały róciutko, jakby ich wcale nie było. Może to pogoda, albo coś. Ale jest znośnie :happy2:

ailatan gratulacje, ale super!!!!!!!!!!!!!!!!! razem z Palindromea tańcze kankana;))))))))))))))

jestem dzis jakas smutaśna, Kubuś odprowadzony do złobka, wczoraj bardzo mu sie podobało, nie chcial wychodzic, ciekawe jak bedzie dzisiaj

martwie sie, bo wczoraj jak szlismy do przedszkola wybiegl na droge duzy pies i szczekal na nas, Kubus sie przestraszyl, wzielam go na rece i bardzo zabolal mnie brzuch, i boli do tej pory jak jestem w pozyscji pionowej, a jak sie poloze to mija
nie mam krwawienia, ruchy czuje, zastanawiam czy zawracac mojemu lekarzowi tym głowe, jak myslicie?
milego dnia kochane czerwcoweczki

Korba-masz racje identyczne zachowania mają, kiedy koniec przedszkola się codzinnie pyta, a jak mu powiesz że jutro nie idzie to już jest całkiem inne dziecko wieczorem, a on juz przed spaniem przezywa że idzie.
Dzwoniłam do teściowej bo ona go na 8 zaprowadza to mówiła, że płakał w domu,a tam już nie, ale przeżywał i mowił zeby go wczesniej zabrała.
Jak pojde na zwolnienie to nie będzie chciał żebym go zaprowadzała tylko będzie chciał zeby ze mną w domu siedział. Tylko,że w domu to telewizor, komputer i nuda, a tam zawsze mają różne zajęcia.
Tak bym chciała żeby zadowolony chodził, bo serce mi ściska jak on tak to przeżywa.

Witam się z rana :-), jak miło z samego rana czytać same pozytywy aż człowiek zamiast chodzić jak słoń fruwa jak motylek, miłego dnia

Gratulacje ailatan

reklama
aliatan - gratuluję :))) wiesz, moj gin po poronieniu kazał się starac już w pierwszym cyklu, z tym, że ja nie miałam zabiegu. ale mówił, że często dzieje się tak, że macica jest jeszcze rozpulchniona po pierwszej ciąży i dobrze przyjmuje zarodek. Trzymam za Ciebie mocno kciuki, wiem jak boli taka strata, ale musisz wierzyc, że teraz będzie już tylko dobrze. masz dobrego gina?

dziewczyny, powiedzcie mi proszę - czy Wy jak śpicie na boku, to po przekręceniu też macie taką gulę na brzuchu, która zanika po kilku minutach po wyprostowaniu?

u mnie paskudna pogoda za oknem, nic tylko się schowac pod kocem. miłego dnia wszystkim!

mama kubulki - nie wiem czy gin, coś na to poradzi, pewnie każe leżec, ale może zadzwoń do niego?

Ostatnia edycja:
Do góry