no i sie nie udalo nie wiem co robie zle
Ide spac , jutro nad tym posiedze ...
Dobranoc wszystkim
Slodkich snow....
Ide spac , jutro nad tym posiedze ...
Dobranoc wszystkim
Slodkich snow....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny nie wierzę! Byłam o 19:00 u gin. Czekając na wizytę, a właściwie dochodząc do tej przychodni poczułam, że "coś mi leci" (a jutro dokładnie minie 5tyg od zabiegu), poszłam tam do łazienki i taka brązowo-czerwona krew na wkładce Więc się ucieszyłam, że w końcu okres dostałam pierwszy Nadeszła nasza kolej, weszliśmy z moim Jarkiem, pogadaliśmy z Panią ginekolog, zbadała mnie, stwierdziła, że rzeczywiście chyba okres, bo mam plamienie. Ale zrobiła jeszcze USG i co się okazało??? Jestem w ciąży!!!!!!!!!!! Po prostu nie wierzę i z jednej strony zaskoczenie radość, ale z drugiej strach.. że jeszcze za wcześnie od zabiegu :/ Gin też zaskoczona była, ale powiedziała, że to zmienia postać rzeczy i zaczynamy działać Boże dziewczyny jak się boję Mam luteinę 2 razy dziennie brać i za 2 tyg kolejna wizyta! A powiem Wam, że po zabiegu pierwszy raz współżyliśmy po 2,5tyg, w sumie może z 5 razy do dziś i taka niespodzianka ! Ale boję się, że może być powtórka z rozrywki, bo znowu krew...