reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

Kari, bardzo się cieszę, że już jest wszystko w porządku i zaakceptowałaś, że będzie drugi synek :)
Fajnie usłyszeć, że te kiepskie nastroje się kończą - złapałam nadzieje, że i mi przejdzie smutek.
Trzymam kciuki aby ten gorszy wynik był tylko pomyłkowy - jak to często na tym etapie ciąży bywa.

reklama
oj dziewczynki kochane ale smutne dziś co niektóre jesteście może to ten sylwester tak na nas działa bo jak sobie człowiek pomyśli że większość ludzi będzie się dzisiaj szapmańsko bawiło na imprezach i piło do rana a my takie bidule znowu w tym domu w kreacji co najwyżej piżama party i przy szampanie piccolo i co najgorsze niektóre samotnie wieczór spędzą <natis> tulę masz jeszcze Natalkę do towarzystwa ;-) zobaczycie zacznie się nowy rok zaczną sie połówkowe każda zobaczy swoje maleństwo i od razu humory nam będą dopisywały :tak:

kingusia współczuje przeżycia szpitalnego wrrrr co za lekarz :wściekła/y:

nayaa fajnie ze wyszłaś to gdzie dziś ten baaaallll ?????;-)

kari myslałam dzisiaj o Tobie kochana jak się czujesz i znów weszłam z myslą napisania co u ciebie a tu patrze jest post tak jak kiedyś marcysiową tez ściągnełam cie myslami hmmm jakas czarownica ze mnie :szok: bardzo się kochana cieszę że już zaakceptowałaś drugiego synka i cieszysz się że będzie suuper wiedziałam że tak będzie nawet szybciutko się z tym uporałaś no ale jak tu nie kochać takiej kruszynki co tam nam sie w brzuszku kręci nie wazne kim jest jest naszym dzieckiem :-)

a ja dzisiaj ściągnełam na wieczór koleżankę więc strasznie się cieszę bo sobie poplotkujemy :)

Ostatnia edycja:
Teri-aaa taki tam bal..Mojemu o dziwo zachciało się iść na salę gdzie jak na niego ktoś spojrzy to ostatnie co można pomyśleć to to,że on na salę pójdzie się wyginać :-D zobaczymy,zobaczymy :rofl2:

Ja z takim pytaniem do Was..
Wczoraj wieczorem jak już zaczęłam usypiać stttrasznie mnie zaczęły piec brodawki. Nawet jak się układałam spać i pierś leżała mi na ręce to piekło. i tak później dotknęłam,to nie wiem jak to opisać... Taki nabłonek mi się zrobił,strupki. Hmm.Rano znowu szczypało.Zapytałam lekarza co to może być a on (nie spojrzał na to) stwierdził,że niby siara :baffled: Ale nic mi nie cieknie,tylko ciągle pieką i się trochę złuszczają :unsure:Pytałam czy to aby nie za szybko....
Nie podrażniłam ich po kąpieli,bo nigdy nie trę się ręcznikiem,ani proszek mnie nie podrażnił... Hmm.. Czy Wam się już siara pojawiła? Jeśli tak to jakie miałyście objawy??

A może mi bimbałki przewiało..Hmm..Ale piecze jak cholera

Ostatnia edycja:
Hej,

Natis głowa do góry, ja sobie tłumaczę, że to wieczór jak każdy inny tylko ze sztucznymi ogniami za oknem. Ja niezadowolenie czuję jedynie z powodu tej infekcji skórnej, z którą nadal walczę. A tak to raczej mam nastrój bojowy.
Wczoraj w przypływie ochoty na jakąś rozrywkę mój mąż zatrzymał się przed bramą sąsiadów i postanowił, że zaprosi ich na kawę. Ja nie wyszłam (bardzo nieładnie wiem ale jakoś wcale nie miałam ochoty nikogo oglądać ani poznawać).
-Dlaczego nie wyszłaś?-zapytał
-Bo nie lubię ludzi.
-A kogo lubisz?
-Nikogo.
Ale w sumie jak przyszli nie było źle. Przyprowadzili swoich dwóch synów - jeden pięcioletni i z nim był największy ubaw. Chłopaki raczyły nas tekstami w stylu: "mamo, mamo a ja bekłem Piotrkowi do ucha!"
Kari chłopaki zawsze się dogadają :)

A dziś już jestem po zakupach. Specjalnie pojechałam do dużego centrum aby pochodzić sobie po sklepach z odzieżą ale jak zrobiłam zakupy spożywcze, odstałam swoje w kolejce i dowlekłam się ze wszystkim do auta to stwierdziłam, ze wracam do domu. A potem całą drogę zastanawiałam się na co to mi było, skoro bliżej można było zrobić te same zakupy :nerd:

Dziewczyny życzę Wam udanego wieczoru na imprezie czy tez w domu a w przyszłym roku dobrych wyników, bezstresowego porodu i dużo energii!

KOCHANE!!!!
Życzę Wam aby ten nadchodzący rok 2013 był jeszcze lepszy niż mijający!
Życzę Wam żebyście były cały czas radosne i szczęśliwe i żeby Wasi mężowie/partnerzy byli dla Was oparciem i żebyście zawsze na nich mogły liczyć!!!!
Życzę Wam żeby wszystkie "złe" objawy ciąży zniknęły i żebyście się mogły w 100% tylko cieszyć z tego stanu!!!
Życzę NAM wszystkim żebyśmy w czerwcu mogły cieszyć się naszymi Maluszkami. Zdrowia dla nas i Maluszków!!!

Buziaczki dla Was...
418707_10151158281532032_320383985_n.jpg

Ja z takim pytaniem do Was..
Wczoraj wieczorem jak już zaczęłam usypiać stttrasznie mnie zaczęły piec brodawki. Nawet jak się układałam spać i pierś leżała mi na ręce to piekło. i tak później dotknęłam,to nie wiem jak to opisać... Taki nabłonek mi się zrobił,strupki. Hmm.Rano znowu szczypało.Zapytałam lekarza co to może być a on (nie spojrzał na to) stwierdził,że niby siara :baffled: Ale nic mi nie cieknie,tylko ciągle pieką i się trochę złuszczają :unsure:Pytałam czy to aby nie za szybko....
Nie podrażniłam ich po kąpieli,bo nigdy nie trę się ręcznikiem,ani proszek mnie nie podrażnił... Hmm.. Czy Wam się już siara pojawiła? Jeśli tak to jakie miałyście objawy??

A może mi bimbałki przewiało..Hmm..Ale piecze jak cholera

Niestety ja nie mam podobnego doświadczenia.
Siara może się już pojawić. Mogą to też być hormony. Dziwny lekarz skoro nawet nie spojrzał. Jak to jakieś zapalenie to pewnie nie ma żartów. Może zadzwoń do swojego gin albo przejdź się po nowym roku jak nic się nie zmieni.

katka co masz na ten problem skórny ja mam coraz silniejszą wysypkę od szyji do dekoltu i zaczyna strasznie swędzieć takie malutkie krostki wyglądaj jak czerwone plamki co to znowu za cholerstwo :no::wściekła/y:

Wszystkiego najlepszego na Nowy Rok, aby nie był gorszy od obecnego:-)

Zaraz zmykam robić obiad a potem coś przygotować do jedzenia na wieczór. Jedziemy do znajomych i kazdy coś przynosi do jedzenia i picia. Oczywiście wolałabym zostać w domku bo o 21.00 najchetniej położyłabym sie juz spac, ale nie bede robić przykrości M. Ja na dzisiejszy wieczór bede piła Karmi - bezalkoholowy malinowy:-D

reklama
Do góry