Dobry wieczór
W niedziele wyjeżdżamy do Paryża... nie oge sie juz doczekać.
Nayaa zdrówka kobietko! Lepiej sie polozyc do szpitala, w ciazy zwykłe przeziebienie może byc groźne. Lepiej jak bedziesz pod obserwacją. Zaufaj lekarzom, czekamy tutaj na ciebie!
Mama kubulki kocham zakupy dla maluchów
Do tej pory jak ide w miasto to odwiedzam sklepy dla dzieciaków i szaciaki. Zawsze cos przytacham do domu dla Krzysia.
Mam pare "perełek" dla dziewczynki i tak leża i czekaja na ta moja księżniczkę. Marzę o córci, ale jak będzie chłopak to się bardzo sie ucieszę.
Dla mnie nie liczy sie płec wogóle, ale zdrówko maluszka i zeby szczesliwei przyszedł na świat.
Jak nie znałam płci i nie miałam punktu zaczepienia (wciaz nie wierze, ze już w 13 tc okreslono płeć
) to nie potrafiłam powiedziec kogo nosze pod sercem
Palin, masz ochotę to kup... chocby skarpetki. Ja tak robiłam
Tyle radiości, ze ho ho
teraz mamy tylko wózek, tylko albo aż...
Ja nawet nie licze ze cos z ciuszków i akcesori mi skapnie
bo te co mogły przekazac, to bede niebawem miały swoje pociechy
A ze gdzies jest dziewczynka, to nie przeszkadza. Przypuszczam, ze znalazłyby sie w garderobie po niej jakies ciuszki unisex
Po Krzysiu ciuszki nosi córcia ojej koleżanki, przekazałam jej niemal cała garderobę newborn po malym.
Zaniosła dzisiaj obrączke Irka do grawernika, ciekawe czy będzie zadowolony z grawerki
Dzisiaj chłopaki wybyli na cały dzien do Ostródy na basen. Polatałam sobie po miescie, odwiedziłam koleżankę i polazłam do pracy po bony świateczne, bo nie odebrałam wcześniej.
Spotkałam gina i przy okazji podpytałam sie czy aby napewno moge jechac do tej Francji. No i mam nie skakac na bungge i nie tancowac cały wieczór, jeden taniec pol godziny siedzenia hehe
Zapomniałam wam powiedziec, ze nie jedziemy sami na tego sylwestra. Mój maż zorganizował dla nas parę, moja koleżankę ze studiów i jej męża... jeszcze bardziej mnie to cieszy teraz przy takim towarzystwie
No i kupiłam sukienkę. Irek jeszcze nie widział, ale pewnie mu sie nie bedzie podobała, bo jest dłuuuga