reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

Cześć dziewczynki

No ja to już mam przesrane :wściekła/y: Wczoraj pojechałam do szpitala na ostry, gdzie się okazało, że ostrego dyżuru laryngologicznego nie ma, a żeby przyjął mnie laryngolog to muszę mieć skierowanie od internisty :wściekła/y: Wkurzyłam się i pojechałam na dyżur do przychodni rejonowej, tam pani zaglądneła do ucha i stwierdziła, ze w srodku nic sie nie dzieje, wypisała kropelki z antybiotykiem Dicortineff ale nocke miałam przesraną tak strasznie mnie bolało i boli do teraz :-( Jadę na Apapie cały czas. Właśnie próbuję się umówić prywatnie do laryngologa dzisiaj, bo inaczej zwariuję z tego bólu. Święta tuż, tuż, a ja jestem w czarnej dupie, bo nie mam kompletnie nic zorganizowane :eek:

reklama
Witam poniedziałkowo:-) Ja wpracy, po 2 tygodniach leniuchowania i chorowania. Stęskniłam się za pracą, serio.
Współczuję choróbsk wstrętnych. trzymajcie się zdrowo.
Wspólczuję również bardzo leżacym dziewczynom, ale juz coraz blizej do czerwca-pamiętajcie o tym.
Xez-super ze Cię wypuścili ze szpitala. Mój Bartuś nie chce słyszeć o rodzeństwie, a wszystko przez to ze musiałabym iść do szpitala i w nocy by mnie nie było.. płacze i przeżywa tem temat.
Miłego dnia. Trzymajcie się.

Isis zdrówka, reszcie chorym też go życzę.
Witam się z wami poniedziałkowo. U nas też już prawie śniegu nie ma, słonko wyszło.
U nas samopoczucie ok. Później jadę coś załatwić i dzisiaj wielki dzień leniuchowania w domu (taką mam nadzieję a pewnie w domu mnie nie będzie bo ''zawsze coś'' wypadnie :))
Co do basenu to nie pomogę bo ani w tamtej ciąży ani w tej nie chodzę, mój gin jest zdania że łatwo można tam ''coś'' podłapać...

Dzień dobry :)

Madzia też przez całą imprezę chodziłam i trzymałam torebkę przy brzuchu, żeby czasem ktoś mnie nie uderzył czy coś...:p co do objawów to ja nie mam żadnych... czasem tylko piersi mnie bolą... i to wszystko też mnie czasem martwi szczególnie jak mam zły dzień i zastanawiam się czy "tam" wszystko OK... do środy mam L4 i jeszcze nie wiem czy będę wracać do pracy... zobaczymy...

Palindromea pamiętaj, że kto nie ma szczęścia w kartach ma szczęście w miłości:) ale Aro mógł Ci wymyślić mniej brutalna karę:p

Ale mnie dzisiaj głowa boli...chyba pójdę dalej spać... plan na dziś: nie robić nic! :p

No ja na basenie właśnie podłapałam pewne świnstewko, ale już wyszłam z tego. Gin mówił, że po każdym basenie najlepiej wkładać lactovaginal albo stosować chociażby provag.

Dziewczyny zazdroszczę wam braku objawów... zaczęło mnie mulić więc myślę zjem coś.... zjadłam i klops. Czy któraś jeszcze w 17tc zwraca pożywienie?? Jakaś masakra.
Smile jak mocno boli to weź może paracetamol (lub apap)

Witam , u nas pada śnieg z deszczem , straszna plucha :crazy: I choroby ciąg dalszy, ok 13 idę z moją Julką do lekarza zapewne po następny antybiotyk, ten nic nie działa gorączka nadal się utrzymuje :-(

Smile , łyknij apap i się połóż, mnie codziennie boli głowa jak tylko otworzę oczy

Mama Wikusi , ja generalnie już nie mam mdłości, a ostatnio nie dość że było mi niedobrze to też Hafcika puściłam:eek:

reklama
Dziewczyny was pewnie głowa boli bo jesteście odwodnione, wiec w pierwszej kolejności pijcie wodę! nasz organizm teraz zatrzymuję własnie dużo wody w organizmie. Jak to nie pomaga to dopiero paracetamol

Do góry