reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

Witam z rana w drodze do pracy :p
Na szybciocha odpisze, jezeli kogos pominelam to przepraszam :-/ wczoraj odwiedzila mnie Koleżanka i napilysmy sie ajerkoniaczku :p i to tyle co moge teraz napisac :-/
Madzia jeju... Co za lekarz :-/ moze sprobuj dzisiaj jesscze raz zapisac Tymka, tylko zapytaj ktora lekarka przyjmuje? wspolczuje, oby Tymkowi szybko przeszło!
Justa do ortopedy idziemy nankontrole bioderek :-) Pani dr powiedziala, ze jajbprzejdzie sama caly pokoj to mam ja zapisac na za 3 miesiace, i idziemy 5 listopada ;-) oby samochod ruszyl. Moze faktycznie tylko akumulator sie rozladowal?
Mikoto szplachowanie to dla Ciebie relaks? Kobieto padam do Twych stop! Moje wypoczywanie to lezenie przed tv :p

reklama
Witam się i ja.

Noc do kitu. Aro gada, że znów przechwaliłam, to mam. Juz były takie śliczne nocki, przespane calutkie, a dzis Miki nie mógł spać, przetuptał całe mieszkanie, wiercił się, kręcił, nic nie pomagało. A jak przysnął to znów płaczki. Jak nic zęby znów w natarciu. Teraz troszeczke dosypia, ale ile to potrwa nie wiem. Czuje, ze i dzień może być "pod groźnym Mikołajem".

Marys, &&&& za bioderka.

Korba, ja Tobie włoje przy najbliższej okazji za to dźwiganie. Dobrze, że czujesz się dobrze, że masz zapał, ale przede wszystkim masz dbać o siebie. Następnym razem choć szafę oproznij, żeby była lżejsza. Może faktycznie jakiś jasniutki kolorek u Juli?
Tak przy nowym lapku brakuje płyty. Co prawda nienjes niezbędna(lalek działa bez zarzutu), ale skoro w opisie była to powinna byc. Teraz trzeba się znów przyzwyczaić do nowego windosa, bo ciut się różni. I juz mi bale tej podświetlanie klawiatury z poprzedniego, jednak wieczorami i nocami to było bardzo wygodne.

Teri, też lubię zmiany i przemeblowania, jak za długo nic się nie zmienia to juz szukam co zmienić, choćby pierdułke. Mam to chyba po mamie, bo ona jak co 3 miesiące czegoś nie po przestawia to centralnie jest chora. Tyle, ze teraz nie bardzo jest jak zmieniać w tym mieszkaniu. Albo wybrane miejsce jest najlepsze dla danej rzeczy, albo to lepsze się po prostu nie mieści.

Anilek, jak głowa?

Justa, mam nadzieje, że auto nie wymaga napraw, że to faktycznie tylko akumulator do naładowania. Oj teraz lepiej tego pilnować, zima idzie. I podziwiam, ja nie umiałabym dokonać takiej "naprawy" (co najwyżej chyba koło wiem jak zmienić).

Krysia chyba jest wściekła za niespokojną, przeujaną noc. W nocy Miki to a dnia ona postanowiła wiercić się i kręcić, łomotać "po ścianach". Ech, co za Bałda...

Witam się porannie!

Teri poprosiłam Madzie o 86/92. Tak, to rapers z długim. Dobrze Spalas? ;-) Kochana, jesteś usprawiedliwiona z dzisiejszej nieobecności ;-) ale jak znajdziesz chwile, napisz :-*

Gosiak jak noc?

Marys naprawdę chylę czoła, że tak pieknie dbacie z koleżankami o swoje relacje, nie zaniedbujecie spotkań. Tak wyszło, że prace domowe mnie relaksuja :p

Palin współczuję nocy :-( które zęby teraz męczą Mikołaja? Tak się Martwilas, że u Was nic długo się nie dzieje w kwestii ząbkowania,, a teraz macie wszystkie zęby hurtowo :-(

Zosia przespala do 6.45. Właśnie zjadła mleko. Poscielilam łóżka, nastawilam zupę, zostało poodkurzac.

Ostatnia edycja:
Dzień dobry!

Palin współczuje ciężkiej nocy... mam nadzieję że dzień będzie lepszy. Ile Miki ma zębów? Które mu idą?
Madzia jak tam Tymuś? Miał w nocy temperature? Nie zazdroszcze lekarza. U nas też nie są jacyś super... nasza pediatra jest chwalona przez wielu pacjentów i jak ma dobry humor to jest ok ale nie raz siedzi naburmuszona i nic nie idzie się dowiedzieć :eek: poza tym mam z nią na pieńku bo ona uwarza że nie powinniśmy leczyć Laury naczyniaków, co jest kompletną bzdurą.
Mikotku przestawiłaś Zosie na jedną drzemkę? U nas dzisiaj chyba będą 2 pomimo że nie podoba mi się to.

Właśnie zaczął padać deszcz, Laura snuje się przytulając swojego kota... nie wytrzyma nawet do 11 żeby zrobić jedną drzemkę.
Myślałam że wyjdziemy na dwór i jakoś ją przetrzymam ale w domu to raczej się nie uda.

Pogoda typowo jesienna. Popsuła nam humory i plany. Właśnie miałyśmy iść po zakupy... dobrze że na śniadanie coś mamy a potem się zobaczy.

Miłego dnia :*

Mikotku - Mistrzyniajestes dla mnie... nie ma jak szpachlowanie...ja w zyciu nie trzymalam szpachelki, no moze trzymalam ale nikt na tyle mi nie zaufal aby dac szpachlowac i wygladzac to pozniej ;)

Marys - super, ze masz czas takze na male przyjemnosci :)

Palin - wspolczuje nocki :(

Nocka Tymka nawet nawet choc sie troszke krecil, ja za to bardziej juz ulozyc wygodnie sie nie da :/ wczoraj z E sprawdzilismy do kiedy jest zodiakalna waga i jest do jutra....wiec czasu coraz mniej :D ....

U nas dzis jak zapowiadali wieje straszliwie az po oknach slychac, do tego pada co chwila, wiec jak nic spedzimy dzien w domu. Wczoraj E poszedl z Tymkiem na spacer i w drugim kole guma...hmmm ja nie wiem jak to mozliwe, ale juz zaklejone, choc kolo nie napompowane.

Tez lubie zmainy, ale powierzc i do popisu nie mam :p

Melduje się porannie :) Położyłam się wczoraj o 23, a Tymcio obudził się o 23:30-płakał, stękał.. miał 39 gorączki, po nurofenie spadło.. Nie wiem, o której zasnął :baffled: O 7:20 wpadł do sypialni Matt i krzykiem, że spóźni się do szkoły.. ale zdążył :tak: Za to z mojego porannego biegania nici.. Cóż może wieczorem się uda :confused:
Tymcio dalej nic kompletnie nie je.. tylko chrupki kukurydziane, snuje się po domu i marudzi..

Musimy iść do apteki, bo zapomniałam kupić wczoraj soli fizjologicznej do inhalacji.. no i muszę wymyślić coś na obiadek dla niego..

Palin współczuję nocki
Gosiak u nas słonecznie i bez wiatru, a wolałabym ulewy-wtedy nie byłoby mi żal siedzenia w domu
Anilek​ jak się czujesz?

Madzia - biedny Tymcio...moze rosolek zje zchecia ?? ja pamietam od malego jak bylam chora to tylko biszkopty bylam w stanie zjesc i zostalo mi to do teraz :-p ja wogole biszkopty uwielbiam , wiec niech Tymcio chociaz te chrupeczki wcina ;-)

Tymek poszedl na drzemke, wiec i ja sie wyciagne. Dzis z planow to porzadki w szafie. Przyszly nam worki prozniowe, wiec wreszcie mam gdzie letnie rzeczy pochowac i wyniesiemy na strych. O ile bede miala wene do tego :sorry:

Kingusia tak, Zosia juz na jednej drzemce, chociaż przez te pobudki przed 7, ciężko czasami ja przetrzymać do 11.45, ale zawsze coś wymyślimy :-) i u nas ponuro, a po południu jedziemy po moja Mamę. Dziwne poglądy ma ta pani dr :-/ Laura śpi? Może jednak uda się ją przetrzymać?

Gosiak ha ha tak,tak, to cała ja :p potrafię kupić zestaw szpachelek lub kielni :p a moim konikiem są pęknięcia na ścianie, uwielbiam je obrabiać :p wycinanie, gruntownie, flizelina, gładź/szpachla, czyszczenie, wyjście na 0, ach :p :-D promocje i remonty to jest to,co lubię :p jakie worki próżniowe kupiłas?

Madziu jejku :-( może go gardelko boli? W chorobie rzadko kiedy apetyt dopisuje :-( Gosiak dobrze pisze, ze rosołek będzie dobry :-) może mogłyby ktoś Ci te sól kupić? Abyś nie musiała wychodzić?

Zupa zaraz będzie. Zamówiony wczoraj odkamieniacz właśnie jest już w użyciu. Błyskawiczna wysyłka :-o :-D właśnie skończyłam Godzinne pogaduchy z ciocia, umówilysmy się wstępnie na piątek :-D

reklama
Dzień dobry!

Ja tylko na chwilkę, bo pracy dużo. Na pewno wszystkiego nie nadrobię. Wczoraj nie miałam czasu się podrapać, a po pracy pojechaliśmy z Misiem do Kielc na zakupy. Kupiłam mu znikopis i taki samochodzik, którym może jeździć. Sobie kupiłam tylko tusz, a M podkoszulek i skarpety w HM. Wróciliśmy ok. 20.00. Wczoraj się zastanawiałam, ile kalorii traci się na zakupach z dzieckiem? Ja na pewno straciłam wczoraj duuuuuuużo :baffled:

Madzia, Palin- współczuję nocek... :-:)-:)-(

Mikotku-
super te piżamki!

Korbuś- dobre zmiany nie są złe :tak::-D

Maryś-
a coś z bioderkami Karinki nie tak, że idziecie na kontrol?

Gosiak- Nela będzie Skorpionem? To tak, jak ja :-D A może jeszcze załapie się na Wagę?

Nie nadrobię więcej, przepraszam... I tak piszę tego posta od 1,5 godziny :wściekła/y:
Miłego dnia!!!

Do góry