reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

Witam ;-)

Anilek, Połóż się kochana odpoczywaj , współczuję bólu głowy , ostatnio miałam taką migrenę , że na lewe oko nic nie widziałam blee

Madzia, To jakiś koszmar z tymi przychodniami i lekarzami , współczuję tych wszystkich przeżyć

Mikotko , Skąd Ty bierzesz siłę na wieczorne sprzątanie :confused: Ja wieczorami daje radę sprzątnąć tylko kuchnie , chyba na prawdę się starzeję :baffled:

Palin , Kupiliście laptopa i czegoś brakuje ? Dobrze zrozumiałam ? Jak nie możesz zasnąć to chociaż się wyciągnij leż i odpoczywaj kochana

Gosiu , Jak sytuacja :confused: Nalcia nadal spokojnie siedzi sobie w brzuszku ?

Madzia, Co za piżamki kochane , ile kosztują , jakie -- powiecie :confused::happy2:

U nas dzisiaj bardzo pracowity dzień , mam znowu straszne ciśnienie żeby coś pozmieniać , poprzestawiać , pomalować w domu :tak: I zaczęłam od pokoju Julki , który był tak zagracony , że biurko Julci stało u nas w jadalni . Dzisiaj wszystko powipindalałam chyba ze 4 worki , poprzekładałam , poprzesuwałam szafy i biureczko pięknie weszło :tak: Mogę powiedzieć dzisiaj , że jestem z siebie dumna :-D Teraz trzeba pomalować jadalnie , niestety na podobny kolor jaki był , bo taką mamy kupioną farbę , ale zawsze to będzie odświeżone , pewnie w weekend się za to zabierzemy , bo S musi jakieś tam dziurki zapacykować . Kurcze i mam problem bo w jadalni wychodzi na ścianie nam grzyb :wściekła/y: Co z tym cholerstwem można zrobić , psikaliśmy jakimś specyfikiem ale chyba to nic nie dało . Macie kochane jakieś pomysły :confused:

Przez dzisiejszy deszczowy dzień nie poszłam dzisiaj do pracy :-( jutro też wolne , dopiero w środę ruszam zarobić parę groszy ;-) A jutro dalsze wywalanie , układanie itd...;-)

Dzisiaj też zaszczepiłam się na grypę , mam nadzieję , że troszkę mi odpuszczą infekcje po szczepionce

Mikotku, Piękne zawieszki , ostatnio też już myślałam o Świętach , ciekawe jak Zosia zareaguje na ozdoby choinkowe :-) U nas zawsze żywa choineczka - uwielbiam ten zapach i powiem Wam że nie mogę doczekać się Świąt ;)

Gosiu , :tak:Śliczna zielona kurteczka -Bomba

Justa, Współczuję atrakcji z samochodem , mam nadzieję, że jutro pojedziesz samochodem do pracy , to Filipek sobie pospał . U nas też nie ma rewelacji od 2 dni z jedzeniem , chociaż Zosia zawsze nadrobi wieczorem jak w ciągu dnia jest kiepsko ( na wieczór je kolację i potem do 23 zjada ok 550 ml mleka z kaszką )

Całuję Was mocno moje kochane czerwcóweczki i czekam na info o piżamkach ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Jestem :-D Skalpel Chodakowskiej zrobiony! Po.kilku dniach z Mel B to było wyzwanie ;-)

Palin zadzwoń jutro do.sprzedawcy, myślę że wszystko skończy się dobrze i dosle płytę. Nie wiem jak teraz korona czeska stoi, ale ok.20 zł ta pizamka wyjdzie, może trochę ponad ;-)

Anilek może to z pogody? Kładz się i odpoczywaj :-*

Madzia brawo, jestem z Ciebie dumna! Za Tobą naprawdę Ciężki dzień, a znalazłaś w sobie siłę, chęć i motywację by poćwiczyć :-*

Justa o wow! To naprawdę święto! Z Zosia ten numer, by ubierać ja na śpioch, nie przeszedlby :-o może wystarczy naładować akumulator?

Korbus pizamke flanelowe z czeskiego Lidla. Wrzucę raz jeszcze zdjęcie ;-) Kochana, za dużo! Za dużo! Nie mebluj sama, szafa pewnie mega ciężka! Co do malowania. Ja niedawno tez malowalam jadalnię. W sumie to przemalowalam kolor, ale też szpachlowalam dziury po wkretach do półki. Zrobiłam tez przemeblowanie, także rozumiem Twój zapał :-D uwielbiam zmiany, już za mną chodzi zmiana tapety i koloru w sypialni, ale to musi poczekać :-/ no i nie może być J. W domu, nie lubię jak ktoś mi się wtrąca w robotę :p w Mikotkowy zawsze daje buty jak łapie się za męskie i ciężkie prace. A dla mnie to relaks, nie ma to jak szpachlowanie i zacieranie gładzi :p wieczorne sprzątanie? Raczej ogarnięcie domu pi całym.dniu. Lubię budzić się w czystym domu. Lubię jak wszystko ma.swoje miejsce i to Wszystko na tym.miejscu się znajduje. W czasie urlopu Mikotkowego zrobiliśmy mnóstwo pracy w domu, w tym generalne porządki w komorach, Szafkach, Szufladach. Korbus, czekam.na zdjęcia z pokoju Juleczki :-D pochwalisz się?

Lecę wytrzeć meble w salonie.

Skleroza :-/

Załączniki

• 1413834110697.jpg
    1413834110697.jpg
    14,6 KB · Wyświetleń: 33
Anielek- kochana mam nadzieje, ze mdłości niedlugo odejda w zapomnienie i bedziesz sie juz cieszyc dobrymi stronami ciąży.

Madzia, Mikotko - juz sama bym pociwczyla :)

Justa - oby autko odpalilo, bo to na pewno znacznie szybciej niz pociagiem ! Slicznie Fikipek pospal i ze zaczal jesc :D

Korba - zazdroszcze doswiezania i remontow !!!! Lubie bardzo choc zmyslu takiego nie mam :p Nelcia nadal w brzuszku choc juz jej ciasjo bo co sie ruszy to mnie oklada wszędzie.

Jutro ma u nas wiac do 50 km/h wiec spacer nam odpada bo juz dzis chlodno bylo

Mikotku, Fajne te piżamki , można zamawiać u Ciebie ? Do kiedy ? Bo muszę przez noc przemyśleć czy Zosi nie będzie w takiej flanelowej za ciepło , ponieważ palimy w kominku i u góry jest zawsze cieplutko. Postaram się kliknąć jakieś fotki , ale to jeszcze nie koniec , chciała bym Julce zmienić kolor ścian , tylko nie mam wielkiego pola do popisu bo mebelki ma z Ikea różowo czerwone , ściany teraz wrzosowe ... Nie wiem jakie mogły by jeszcze pasować . Marzę o meblach dla Juleczki białych , ale to niestety jeszcze nie teraz ..

Korbus czekam.na zdjęcia :-* Kochana, Madzia poprosi Szwagierke swoją, bo będą u nich w weekend. To odbierze. Mikotkowy nie zdąży po pracy jechać, a Mamiczki czeskie tez okupują dzieci w Lidlu. Ostatnio.juz pierwszego dnia akcji.z.bluzkami nic nie zostało :-(

witam i od razu melduję że jutro może mnie nie być mąż już jedzie będzie ok 3 w nocy ;-)
Mikoto jaki rozmiar będzie dobry tych piżamek 86/92 ? ona jest jednoczęściowa jak pajac dobrze widze ? też bym taką chciała :sorry2: obejrzę jeszcze perfekcyjną ale chyba nie zasnę jak m jest w drodze zawsze sie denerwuję żeby szczęśliwe dojechał :shocked2:
Justa o widzisz może to jakiej jesienne nie jedzenie ;-) u nas też juz kilka dni cięzko z jedzeniem choć dziś jakby ciut lepiej ..

korba znam ten ból tez często mam takie ciśnienie na zmiany :-Dczasem przestawiam te meble w kółko zmieniam żeby za tydzień stwierdzić że jednak wcześniej było lepiej i od nowa przestawiam :zawstydzona/y::sorry2:czasem wystarczy że zmienię obraz czy firankę i już się lepiej czuję ;-)strasznie nie lubie monotonii ale moze to przez to że bardzo często sie przeprowadzałam i w każdym miejscu zawsze było cos innego teraz nie umiem mieć za długo tak samo :sorry2:

Gosia super zakupy ta kurteczka to rozmiar 98 ? Daria ma kurtkę 98 ale sie w niej topi raczej będzie za rok dobra drugą ma z topolino 86 i jest dobra choć jeszcze ciut na niej wisi ale może jeszcze przez miesiąc urośnie :sorry2:spokojniej nocy :)

reklama
Korbus - a moze sciany u Juleczki taki krem/ magnolia... cos jasnego ??? chyba ze bpisz sie ze sie pobrudza szybciutko

Terii - zielona kurteczka 98 i jak widac Tymek plywa w niej, ale wiedzialam, ze tak bedzie i zmysla o nastepnym roku bralam. Mam nadzieje, ze druga bedzie oki :-p super ze mezus juz jedzie :tak: a pizamki to tak takie flanelowe pajace bez stopek, rampersy ;-)

Do góry