reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

Teri Myślałam o czymś takim

Smily Play, Mówiąca książeczka edukacyjna za 58,99 zł - Smily - Zabawki i gry dla dzieci - Smyk.com Zosia ma.podobna z piosenkami i lubi nią się bawić.

Kolejny typ :-D Simba Eichhorn Drewno - Zabawka Edukacyjna 3705S - Sklep 3Kropki.pl cena 58,01 zł kup tanio

Drewniana kostka sześcian - zabawka edukacyjna - Tomitoys.pl - MAŁA MOTORYKA

Teri Tak jak piszesz, zaraz zacznie się etap układanek, przeplatanek, ciastoliny. Dlatego chciałabym,żeby Zosia miała krzesełko i stolik, aby.miała swoje miejsce na te cuda ;-) krzesełka najlepiej dwa, dla zacnych gości ;-) chciałabym coś prostego, podobają mi się białe, ale nie wiem jak sprawdzi sie bialy blat przy takiej artystycznej duszy jaka jest Sofii :p

Mikotkowy to minimalista. Ja z natury chomik, zbieracz pospolity, walczący z tym nałogiem dobrych kilka lat :p

Ostatnia edycja:
reklama
Ja choruje na stoliczek i krzeselka z IKEA dla dzieci Mamut chyba one sie zwa :-D podobaja mi sie strasznie. No aleeee do tego trzeba jeszcze nam miejsca, wiec wszystko w swoim czasie.

Mikotku - jakos nie widze Cie w roli chomiczka ;-)

Terii
- tez nie wiem czym Tymka teraz zajmowac, dzis w domu siedzimy i zrobilismy namiot z krzesel i kocy...najwiekszym szalenstwem byla jednak lampka turystyczna :-p

Mikotku pracuje :) ale juz szkole kolezanke na zastępstwo wiec mam mniej pracy a pracuje w rodzinnej firmie wiec narzekać nie mam abstlutnie na nic :) Planujemy rozpocząć budowę w listopadzie :) już się nie mogę doczekac :)

Palin mam nadzieje, ze Mikiemu wkoncu wszystkie atrakcje przejda i będzie Ci wkońcu troszke lzej :*

Fajna ta tablica chyba tez pomysle nad taka dla Wojtka :) chociaz u nas i tak na pierwszym miejscu garnki itp ;)

Macie moze jakis pomysl gdzie znajde jakąs ładną ciazowa sukienke??? w grudniu idziemy na barbórke i musze się w cos ubrac coby ładnie wygladać ale czuje ze ciezko bedzie :(

Ostatnia edycja:
Palin olej sprzatanie większe, teraz jestes ty i krysia na 1 miejscu
Mikotku ci panowie w lidlu dostali zlecenie od żon i pewnie nie w głowie im były grzeczności tylko bura jak ich czeka jak czegos nie kupią
Terri w ikei stolik z krzeselkiem sa fajne
Martam&m wejdź na brzuchatki.pl tam kupikam sukienke za 35zl i fajna teraz tez jest i jako tunika moze byc

Kupilam dżinsy i koszule w różowa krateczke w carry... no i co nieco na noc z mężem ale wstydzę sie wrzucać na główny :p

Załączniki

• 1413482318021.jpg
    1413482318021.jpg
    24,6 KB · Wyświetleń: 36
Mikoto dokładnie o tych samych zabawkach mysle dla Darii :szok:nawet dziś w smyku oglądałam te ksiązeczkę bo przysłali maila że jest wyprzedaż :-pi te przeplatanki zawsze jak gdzieś czekamy i jest kącik dla dzieci sa te przeplatanki Daria zawsze sie tym długo zajmuje :tak:aaa taka tablica myslałam że taka duża stojąca taka ma własnie ta moja siostra z jednej strony magnetyczna a z drugiej taka do pisania kredą ja myslę ale to juz na Gwiazdkę pod choinkę o takiej kuchni KUCHNIA KUCHENKA DŹWIĘKI GOTOW. ŚWIECĄCE PALNIKI (4664357758) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
tylko nie wiem czy nie za wczesnie czy bedzie już umiała się tak bawić :sorry2:

gosia hihi u nas ciągle są namioty z poduch z łóżka :sorry2:ale to juz Dawida działka on to buduje zresztą jak był mały to zawsze się bawił poduchami z łóżka i chyba teraz szczęśliwy bo bezkarnie może wrócić do dzieciństwa :-p:sorry2:a ja się dzisiaj bawiłam lalką zmieniłam jej fryzurę czesałam Daria chciała mi zabrać to mówię nie zabieraj mamusi lali mama się bawi :sorry2:poczułam się jak dziecko :-D ostatnio słyszałam w tv taki tekst : dlaczego każda kobieta chce mieć córkę ? .. żeby móc znów bawić się lalkami :-D:-Di to się zgadza :-D

Ostatnia edycja:
Dzień dobry. Pamięta mnie ktoś tu? ;)

Dostałam jakiś impuls i poczułam potrzebę pojawienia się tu. ;)

U nas ciągle szpital w domu. W połowie września dziewczyny złapały katar i od tamtego czasu spokoju nie ma. Jak katar przeszedł i myślałam, że jest dobrze to okazało się, że zapchane mamy zatoki sitowe (czy jakoś tak) i trzeba było antybiotyk. Po anty poszłąm do lekarza na kontrolę bo od początku września mamy zaległe szczepienie. Lekarz mówi, że wszystko ok i można szczepić a następnego dnia u nas znowu katar. Oby teraz sam zwykły katar był.

Dziewczyny szaleją i czasem doprowadzają mnie do skraju rozpaczy. Biegają, bo chodzeniem tego nie nazwę, jedzą wszystko (umieram ze szczęścia) ale ja generalnie gotuje im mniej doprawione. Uwielbiają tańczyć do kaczuch z mini mini. Dużo by tu opowiadać ale czasu brak bo jak to mawia moja sis "zaraz idę myć dzicz" ;)

Pozdrawiam ;)

Asiulka super zakupy! Czekam na zdjęcia tych fatalaszkow dla Męza, tj. Dla Ciebie :p

Teri ha ha :-D nieźle :-D jaka ta książeczka w realu? Fajna? Duża? Super ta kuchnia! Też się zastanawiam czy Zosia juz by w niej urzedowala???

reklama
Witam się wieczornie.. podczytuję Was ostatnio, ale jakoś energii na nic nie mam, nawet na pisanie.. masakra normalnie :zawstydzona/y:

gosiak też się zastanawiam skąd Mikoto i Bona biorą tyle energii? cały dzień aktywnie z dzieckiem i perfekcyjnie posprzątane mieszkanie-podziwiam! :tak:

mama2013 gratuluję!! coraz nas.. tzn Was więcej :-D

Kinia zdolna Laura!! Tymek nawet odgłosów zwierząt nie powtarza, szczeka na wszystko.. słowa nie wolno w ogóle nie rozumie :-(

Bona dobrze, że Michaś szybko zasnął, oby nie dostał gorączki. ah te pielęgniarki.. z powołania :baffled:

teri ja byłam w Lidlu po spożywkę ok 17 - kombinezonów już nie było, ale jakieś kurtki w lodówkach z wędlinami by się znalazły :-p i jak szłam po mąkę, to spodnie narciarskie widziałam na kartonach z mlekiem :-p

Do góry