Wisieńka
Fanka BB :)
Witam wieczorkiem
Dzień hardcorowy. Mega pracowity, zebranie, domowe wycie dziś bardzo intensywne. Sprzątanie, obiad na jutro i jestem. Zmęczona jak koń po westernie. Siedzę i pije martini i gdzieś to mam ze nie napisałam maili.
Robaku
Szybkiego zabiegu bez żadnych komplikacji życzę
Mikoto
Omajgot ty szalona istoto trzymaj ręce w rekawicach nie tykaj nic ostrego! Poduchy fajne! Jaka cena? Ja dziś kupiłam sweter w HM. I w Mohito mi się też jeden podoba. Ale trzeba dzieciakom kupić resztę do pokoju. Chce też sobie buty kupić. Sztyblety zwykle ze skóry. Może ciut blyszczace. Kupiłaś już sobie zimowe ? Na co polujesz w Lidlu ?
Mama 2013
Gratulacje ! Zdrowej ciąży
Bona
Ty też torpedy! Toś w domu śpi ok2 godz w przedszkolu 20 minut. Taki gość
Kinia
To moja wymowa mądra !
Korba
Jak Julcia? Jak ci z firmą idzie ?
Gosiak
No liczę jednak ze Nelcia zmieni zdanie i babcia będzie nosiła a nie wyczekiwala
Palin
Cieszę się z twoich wyników ! Krysia grzeczna dziewczynka !
Hmmm martini robi swoje, pozapominalam
Dzień hardcorowy. Mega pracowity, zebranie, domowe wycie dziś bardzo intensywne. Sprzątanie, obiad na jutro i jestem. Zmęczona jak koń po westernie. Siedzę i pije martini i gdzieś to mam ze nie napisałam maili.
Robaku
Szybkiego zabiegu bez żadnych komplikacji życzę
Mikoto
Omajgot ty szalona istoto trzymaj ręce w rekawicach nie tykaj nic ostrego! Poduchy fajne! Jaka cena? Ja dziś kupiłam sweter w HM. I w Mohito mi się też jeden podoba. Ale trzeba dzieciakom kupić resztę do pokoju. Chce też sobie buty kupić. Sztyblety zwykle ze skóry. Może ciut blyszczace. Kupiłaś już sobie zimowe ? Na co polujesz w Lidlu ?
Mama 2013
Gratulacje ! Zdrowej ciąży
Bona
Ty też torpedy! Toś w domu śpi ok2 godz w przedszkolu 20 minut. Taki gość
Kinia
To moja wymowa mądra !
Korba
Jak Julcia? Jak ci z firmą idzie ?
Gosiak
No liczę jednak ze Nelcia zmieni zdanie i babcia będzie nosiła a nie wyczekiwala
Palin
Cieszę się z twoich wyników ! Krysia grzeczna dziewczynka !
Hmmm martini robi swoje, pozapominalam