aj dwa dni mnie nie było
wczoraj w pracy coś podczytałam.. naskrobałam 3 słowa i mi posta wcięło-nie lubię z tel pisać
jestem na siebie zła-brak motywacji i chęci do działania, tylko siedzę i narzekam.. eh.. może jutro będzie lepiej
Tymcio ciągle się śmieje - niestety od dwóch nocy, również między 2-5 rano
no więc nawet budzika na 6 nie nastawiam
nie wiem, co mu jest.. nic mu nie dolega, nie jest głodny, popłakuje, śpiewa, kręci się i doprowadza mnie do szału
Starszak rozrabia.. udaje że rozumie, co do niego mówię, obiecuje poprawę, niby jest lepiej, ale codziennie wychodzę z siebie
Najstarszy też mnie wkurza - nieprzespane noce, akcje ze starszakiem, napięta sytuacja w pracy, bałagan w domu, który ja staram się ogarnąć, a on tylko narzeka - nie sprzyja to wszystko naszym stosunkom.. :-(
Bona jakaś dziwna Twoja DR-pączka nie widziała?! Słodki Miś
A Ty koniecznie badania zrób, żyjesz na wysokich obrotach.. pewnie cieszysz się, ze niebawem sezon weselny się kończy?
Gosiak my też w lesie z zimowymi ciuchami, mamy kombinezon.. ale gdzieś ok czerwca może będzie dobry
Tak to jest, jak kupuje się na allegro.. Super fryzurka Tymcia!!!
Teri ale masz ubaw z Darią, w porównaniu z nią-mam niemowę w domu
ankaka mogę domyślać się, co czujesz-mnóstwo znajomych mam na kopalni :-( jak był wypadek na kopalni Halemba, to mąż dobrej koleżanki miał tam być, ale zamienił się z kolegą, który zginął :-(
Mikoto Ty śpisz z jakimiś bateriami podłączonymi, że w ciągu dnia masz tyle energii?!
leżę Kochana, wyobrażam sobie zdziwienie J jak mu pieluchę sprawdzałaś
też mam wenge meble-nie ma dnia, żebym ich nie przeklinała
KIngusia współczuję kłótni z M <tulę> Ja za to wolałabym być w domu.. z dziećmi i mieć czas dla siebie i dla domu