reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2013

Madzia :-D :-* super noc! Nie wiedziałam że w Lidlu teraz bagażniki??? Jakie plany na dzisiaj?

Emka niestety, taka jest smutna prawda :-( w takich ciężkich momentach ludzie powinni wesprzeć bliskich modlitwą a nie biegać z aparatami :-(

Bona tu Zosia, tam Zosia :p gdzie oddawalas laptopa do naprawy? Ja jutro będę w Jędrzejowie, mam fryzjera ;-)

Gosiak ależ Ci zazdroszczę tych zakupów, oczywiście w pozytywnym znaczeniu tego słowa ;-) ikea, primark, super się zapowiada. Musze kupić Zosi jeszcze jeden komplet pościeli, przescieradlo, i druga kołdrę, bo od tygodnia śpi na koldrze,za radą Cioci Bony ;-) kobieto, torpedo, usiądź! Ja zrobiłam makijaż i poukladalam zabawki u Zosi. Ogarnęłam sypialnie, salon i pora brać się za surowke do.obiadu. Ostatnio kupiłam czerwona kapustę, pora działać ;-)

Mikotkowy zrobił zakupy spożywcze po drodze, już wraca. Na 14 jedzie do starostwa. Zosia właśnie usypia, Dokończe kawę.

reklama
Mikotku - i kto to mow, lecisz jak burza !!! a surowki zczerwonej kapusty dawnoooo nie jadlam . Z checia kupilabym Tymkowi nast. poscie bo maja tam super, ale mamy na trzy zmiany dla kazdego malucha wiec poki co mysle ze strczy. A na kolderce spi sie lepiej ?? TYmek tak sie kreci, ze pewnie by mi sie wplatal caly w nia. Chyba ze kladziesz kolderke a na to przecieradlo z gumka ????
Zakupy beda szybkie bo na wloczenie sie po sklepach nie mam juz sil :-p

Oki Tymek zasypia, lece ten sos zrobic i coliiiiii sie napic :-p

Gosiaczku Zosia dopiero teraz używa kołdry :-/ zmian poszewek na poduszki mamy 6, a kołdrę jedna :-/ kołdrę zawijam.pod materac, tak.jak na.zdjęciu ;-) Zosia bardzo się wierci, a kołdra pozostaje pod materacem. Ale większa tez byłaby ok, i właśnie nad większą się zastanawiam???

Załączniki

• 1412845164913.jpg
    1412845164913.jpg
    22,9 KB · Wyświetleń: 44
Mikotku - Czyli wsadzasz Zosie pomiedzy ta kolderke a materacyk ?? dobrze rozumiem ??? taki spiworek robisz??Tymek to wlansie poduszki moglby nie miec. Wieczorem jeszcze na niej zasni, ale w dzien albo wyrzuci albo gdzies ciapnie z boku ;-) Tymek tezwiercipieta w nocy sie odkrywa, a ja nie mam nawyku wstawania i okrywania go, a ze teraz juz chlodniej to i sie czasem przebudzi :sorry2:

Chyba z dzisiejszych zakupow nic nie wyjdzie bo kurier ma przyjechac i bedzie miedzy 16 a 17 :dry: no nic pojedziemy jutro

Gosiaczku nie ;-) ciasno upycham kołdrę pod materacem i między szczebelkami, a Zosia śpi na koldrze ;-) przykrywamy ja kocykiem, ale teraz jest już coraz chłodniej i przydałaby się druga kołdra, skoro na tej śpi

Nie cierpię choróbsk, zwłaszcza jak nie wiadomo o, co dolega. Miki zasnął, ale ciężko dyszy. Wykupkal czopka i temp szybko wróciła. Nie lubię takich sytuacji,bo nie wiem, co wtedy robić, podać cos, nie podawać? :-( Pociesza mnie fakt, że chętnie i dużo pije. Wstanie to spróbuje my zjeść rosołu i przygotuje my się do lekarza. Chyba ja bardziej się boje, że nadal nic się nie dowiem, a tu idzie weekend.
Aro stara się o wolne jutro. Mam nadzieje, że dostanie. Czuje się mega zmęczona.

Palin Mikołaj długo spał? Aro dostał urlop?

Właśnie wrócilysmy z dworu. Jest piękna pogoda. Zmieniałam Zosi bluzy, bo każda wydawała się za ciepła, a przecież nie rozbiore jej do rosołu :-/ taka pogoda jest bardzo zdradliwa :-/ grabilysmy liście. Także radości i śmiechu co nie miara :-D teraz probjemy się uspac. Nie wiem czy coś z tego usypiania będzie???

Teri gdzie jesteś???

jestem Mikotku Daria w nocy chrapała pojechaliśmy do lekarza się osłuchać a tu wirusowe zapalenie krtani :-(teraz dopiero słychać jak świszczy jej oddech i jaki ma zmieniony głosik echhh taka pogoda jak piszesz Mikoto zdradliwa Daria też rano w polarze potem w cieńszej bluzie ale widzę że duzo dzieci chodziło w samych koszulkach na długi rekaw kurcze nie wiem jak mamy sie teraz ubierać zwłaszcza jak jest chora :-(a ma być 24 stopnie to nie wiem jak się ubierzemy .. dużo osób porozbieranych na krótki rekaw ja już sie nie raz przekonałam jak zdradliwa jest taka pogoda mnie też coś łapie może to jesienne przesilenie głowa mnie tak ćmi zero energii :baffled::baffled: dobra przyszłam posmęciłam i idę :dry:
madzia cudny Tymuś :*

reklama
Wierzcie mi albo nie, ale już trzy razy w ciągu minionych dni zabierałam się za odpisanie. Ciągle mi coś wyskoczyło. Za duże zaległości sobie robię i poetm tak jest. Wybaczcie, ze nie odpiszę.
Skrobnę tylko co u mnie. Po wczorajszej pozytywnej wizycie u gin, dziś mam trudny dzień za sobą. Miki sprosił na siatkówkę do nas na podwórko chyba z pół klasy. Głupio było mi ich wygonić- zachowywali się grzecznie, ale wiecie- ciągle ktoś wchodził i wychodził z domu, Adaś plakał, bo chciał wyjść, a że kaszlący jest, to nie chciałam go puszczać. Jestem wypompowana. Teraz L kąpie Adasia, a ja szybko wlazłam na BB i stwierdziłam, ze egoistycznie tylko o sobie napiszę. ;-):zawstydzona/y:
Lecę dziewczynki!
Aha! Zrobiłam se głupawy test coś w stylu "Jakiej płci bedzie moje dziecko" wyszło 75% dziewczynka. ;-) Chyba jednak się nakręcam. ;-):tak::tak:

Do góry