Teri u mnie już od kilku lat krótkie firany, wycięte albo podpinane. Pierwszy raz właśnie na zimę założyłam, by odsłonić kaloryfery, a potem już tak zostało ;-) pokoje mam widniejsze :-) skąd te nocne placzki? Co się dzieje? :-( zapowiada się Wam mile spotkanie. Kochana, odebrałam juz dywan z pralni? Zadowolona jesteś? J. Zawiózł w ubiegłym tygodniu i tez nadal czekamy. Moje okna okna krzyczy Umyj nas :-/
J. Pojechał zawieźć moja mamę do pracy, a my się Usypiamy. Zmieniłam pościel Zosi,tak więc zaraz wstawiam pranie. Ogarnę się i musze podjechać do lekarza rodzinnego, znalazłam zaświadczenie od okulisty, z marca, mam.nadzieje, zw wystarczy i będzie dobre, bo znów nie mogę się dostać do okulisty. Potem jeszcze podjechać musze na pocztę.
J. Pojechał zawieźć moja mamę do pracy, a my się Usypiamy. Zmieniłam pościel Zosi,tak więc zaraz wstawiam pranie. Ogarnę się i musze podjechać do lekarza rodzinnego, znalazłam zaświadczenie od okulisty, z marca, mam.nadzieje, zw wystarczy i będzie dobre, bo znów nie mogę się dostać do okulisty. Potem jeszcze podjechać musze na pocztę.