reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

Mikotku takie buciki

Załączniki

• 1412665979397.jpg
    1412665979397.jpg
    19,1 KB · Wyświetleń: 32
reklama
Dzien dobry w ten mrozny poranek - przynajmniej nie pada i jest slonko (cos za cos)

Nocka dobra, raz wstalam do Tymka dac smoczka i spal dzielnie do 7:15. Ja spalam do 3:30 potem mialam problemy aby usnac, jak juz mi sie udalo E wstawal do pracy....

Palin - oooo jak ja nie lubie takich awarii, choc lepiej, ze to prad a nie ogrzewanie ! sliczne buciki !

Justa - ale Wy mnie meczycie ciastami...teraz karpatka mi sie bedzie snila....cos musze zrobic...karptka albo jablecznik :-p

Bona - super, ze Misio tak ladnie Wam sypia i cudnie wyg;ada, ale jak w juz lekarka zwraca uwage to raz dwa na badania !

CO do zimowych ubran to my z niczym...mamy czapke dla Tymka i kombinezony dla Nelki...reszty brak. Butki dla Tymka mam upatrzone musze tylko kupic, stopa nam wolno rosnie . Teraz mamy 21,5 z zapasem wiec takie tez kupie na zime. NIe ma sesnu brac wiekszych bo sie bedzie potykal. Mam problem z kurtka bo rozmair albo 12-18 mcy albo 18-24 i jaki tu brac ?? CHcialam cos na ebay kupic uzywanego (bo bez sensu nowa na kilka miesiecy, albo nowa, ale tez przez neta bo jakos wiekszy wybor)

My dzis w planach mamy fryzjera i moze potem miasto.

Emil poszedl do pracy na 6 wiec o 14 juz skonczy...moze do ikeai pojedziemy po dywanik do Tymka , a potem ja musze do hm ;-)

Bona jest bardzo dobrze w porównaniu z tym,co było ;-) Kochana, projektor stoi na półce, póki co nie używaliśmy, ale możemy jeszcze chwile zostawić? :-* to wyjazdowy dzień przed Wami ;-) J. Znalazł w CK bawialnie AQQ, może pojedziemy??? Gdzie grasz w weekend? Tak bardzo się cieszyłas na wolne :-( Michas na pewno nie wygląda jak paczek w maśle ;-) wygląda zdrowo! A Ty powinnaś juz dawno zrobić badania :-( obiecaj,że zajmiesz się tym :-* w soboty rano pobierają materiał do badać w Diagnostyce w Jędrzejowie na Ul. 3 maja. Jeżeli wyrobisz kartę pacjenta u nich, będziesz miała wyniki na Internecie.

Palin świetne te buty! Biedny Mikus :-( wyobija się ostatnimi czasy :-(

Gosiak czekam na relacje z Ikea i zakupów :-D kurtkę brałam 18-24, w końcu będzie potrzebna luty/marzec.

Zebralam pranie, ogarnęłam dom, ułożyłam u nas w szafie i robie krem z pomidorów. J. Uspal Zosie,ale się kręci :-/

Mikotku- zostawcie ten projektor, jak długo będzie potrzebny! My już go nie używamy, naprawdę :tak: Pytałam z ciekawości, czy się już przydał. W sobotę gram w Potoku Wielkim, za Jędrzejowem, więc niedaleko. Może w następną sobotę podjadę na badania...

Palin- świetne buty!!!

Gosiak- proszę o zdjęcia po wizycie u fryzjera :-) Na pewno zdążycie skompletować zimową wyprawkę dla Tymcia ;-)

Może już dziś będę miała tel służbowy! Jupiiii :-D

Bona dziękujemy :-* koniecznie zrób badania! Daj znać,jak odbierzesz telefon.

J. Pojechał na działki po ziemię. Będzie równal przed ogrodzeniiem. My z Zosia poodkurzalysmy, wstawilysmy pranie i Usypiamy się.

Strasznie wzruszył mnie ten wpis :'( zawsze potrafiłam mocno współczuć, ale kiedy jest Zosia, doszła do tego wspolodczuwania niesamowicie głęboka empatia, dlatego też każda choroba dziecka czy śmierć, tak bolą :'( Kto do cholery? - szafa tosi - o życiu i szukaniu w nim szczęścia

Wloski sciete :

wloski.jpg

DO sklepu nie pojechalismy bo E przyszedl pol godziny wczesniej niz normlanie i nie mialo sensu pchac sie w korki :wściekła/y:

Załączniki

• wloski.jpg
    wloski.jpg
    32,8 KB · Wyświetleń: 39
melduję sie coś cichutko tu znów
strasznie u nas wieje !!! aż sie drzewa uginają przez okno to grzało wiec w domku było gorąco mieliśmy okna uchylone ale na dworze masakra taki zimny wiatr wyszłyśmy na chwile ale zaraz uciekaliśmy bo sama bałam sie o swoje uszy :baffled:
byłam zamówić krótką firankę w sklepie i upatrzyłam piękne zasłony idealne !! jutro idę zamówić szare w różowe koła :-)
ja dziś cały dzień walczyłam z kurzem od samego sufitu czyli od żyrandoli po podłogę pod szafami i łóżkiem :-p
w skrócie
Gosia super fryzurka szkoda loczków no ale facet musi być mięski :-p:-Djak tam skurcze ?
Mikoto u Was też tak wieje :baffled:super że dobre nocki wróciły
Bona kochana zrób badania proszę ja już jestem tak przeczulona na tym punkcie na prawdę czasem warto poświęcić godzinę czy dwie i zrobic badania a można wygrać swoje życie ...
Palin świetne butki !!
oo muszę Darię ratować z opresji weszła za łózko i wyjść nie może ........:sorry2:

a wczoraj wieczorem podczas kąpieli jak zwykle było proszenie o wyjście z wanny i po raz kolejny pytam wychodzimy ? a ona do mnie z tekstem : jeście nie :szok:

Terii - ooo jak fajnie Daria mowi !!!! ja to czekam na takie konkretne slowa. BO jak spytam jak robi jakies zwierzatko to pwoie, ale zeby tak z siebie !!!! Bosko musi to brzmiec.

SKurczyki jakies tam sa ale nic specjalnego ;-)

reklama
Dzisiaj przezywam koszmar. Wczoraj byl wybuch na kopalni mojego m. On mial wolne. Nie moge przestac o tym myslec. Nie umiem sie pozbierac. Dopiero teraz do mnie dociera na co sie godze. Nie poradze sobie jutro jak on pojdzie do pracy.

Do góry