reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2013

Mikotku takie buciki

Załączniki

• 1412665979397.jpg
    1412665979397.jpg
    19,1 KB · Wyświetleń: 28
reklama
Dzien dobry w ten mrozny poranek - przynajmniej nie pada i jest slonko (cos za cos)

Nocka dobra, raz wstalam do Tymka dac smoczka i spal dzielnie do 7:15. Ja spalam do 3:30 potem mialam problemy aby usnac, jak juz mi sie udalo E wstawal do pracy....

Palin - oooo jak ja nie lubie takich awarii, choc lepiej, ze to prad a nie ogrzewanie ! sliczne buciki !

Justa - ale Wy mnie meczycie ciastami...teraz karpatka mi sie bedzie snila....cos musze zrobic...karptka albo jablecznik :-p

Bona - super, ze Misio tak ladnie Wam sypia i cudnie wyg;ada, ale jak w juz lekarka zwraca uwage to raz dwa na badania !

CO do zimowych ubran to my z niczym...mamy czapke dla Tymka i kombinezony dla Nelki...reszty brak. Butki dla Tymka mam upatrzone musze tylko kupic, stopa nam wolno rosnie . Teraz mamy 21,5 z zapasem wiec takie tez kupie na zime. NIe ma sesnu brac wiekszych bo sie bedzie potykal. Mam problem z kurtka bo rozmair albo 12-18 mcy albo 18-24 i jaki tu brac ?? CHcialam cos na ebay kupic uzywanego (bo bez sensu nowa na kilka miesiecy, albo nowa, ale tez przez neta bo jakos wiekszy wybor)

My dzis w planach mamy fryzjera i moze potem miasto.

Emil poszedl do pracy na 6 wiec o 14 juz skonczy...moze do ikeai pojedziemy po dywanik do Tymka , a potem ja musze do hm ;-)

Bona jest bardzo dobrze w porównaniu z tym,co było ;-) Kochana, projektor stoi na półce, póki co nie używaliśmy, ale możemy jeszcze chwile zostawić? :-* to wyjazdowy dzień przed Wami ;-) J. Znalazł w CK bawialnie AQQ, może pojedziemy??? Gdzie grasz w weekend? Tak bardzo się cieszyłas na wolne :-( Michas na pewno nie wygląda jak paczek w maśle ;-) wygląda zdrowo! A Ty powinnaś juz dawno zrobić badania :-( obiecaj,że zajmiesz się tym :-* w soboty rano pobierają materiał do badać w Diagnostyce w Jędrzejowie na Ul. 3 maja. Jeżeli wyrobisz kartę pacjenta u nich, będziesz miała wyniki na Internecie.

Palin świetne te buty! Biedny Mikus :-( wyobija się ostatnimi czasy :-(

Gosiak czekam na relacje z Ikea i zakupów :-D kurtkę brałam 18-24, w końcu będzie potrzebna luty/marzec.

Zebralam pranie, ogarnęłam dom, ułożyłam u nas w szafie i robie krem z pomidorów. J. Uspal Zosie,ale się kręci :-/

Mikotku- zostawcie ten projektor, jak długo będzie potrzebny! My już go nie używamy, naprawdę :tak: Pytałam z ciekawości, czy się już przydał. W sobotę gram w Potoku Wielkim, za Jędrzejowem, więc niedaleko. Może w następną sobotę podjadę na badania...

Palin- świetne buty!!!

Gosiak- proszę o zdjęcia po wizycie u fryzjera :-) Na pewno zdążycie skompletować zimową wyprawkę dla Tymcia ;-)

Może już dziś będę miała tel służbowy! Jupiiii :-D

Bona dziękujemy :-* koniecznie zrób badania! Daj znać,jak odbierzesz telefon.

J. Pojechał na działki po ziemię. Będzie równal przed ogrodzeniiem. My z Zosia poodkurzalysmy, wstawilysmy pranie i Usypiamy się.

Strasznie wzruszył mnie ten wpis :'( zawsze potrafiłam mocno współczuć, ale kiedy jest Zosia, doszła do tego wspolodczuwania niesamowicie głęboka empatia, dlatego też każda choroba dziecka czy śmierć, tak bolą :'( Kto do cholery? - szafa tosi - o życiu i szukaniu w nim szczęścia

Wloski sciete :

wloski.jpg

DO sklepu nie pojechalismy bo E przyszedl pol godziny wczesniej niz normlanie i nie mialo sensu pchac sie w korki :wściekła/y:

Załączniki

• wloski.jpg
    wloski.jpg
    32,8 KB · Wyświetleń: 33
melduję sie coś cichutko tu znów
strasznie u nas wieje !!! aż sie drzewa uginają przez okno to grzało wiec w domku było gorąco mieliśmy okna uchylone ale na dworze masakra taki zimny wiatr wyszłyśmy na chwile ale zaraz uciekaliśmy bo sama bałam sie o swoje uszy :baffled:
byłam zamówić krótką firankę w sklepie i upatrzyłam piękne zasłony idealne !! jutro idę zamówić szare w różowe koła :-)
ja dziś cały dzień walczyłam z kurzem od samego sufitu czyli od żyrandoli po podłogę pod szafami i łóżkiem :-p
w skrócie
Gosia super fryzurka szkoda loczków no ale facet musi być mięski :-p:-Djak tam skurcze ?
Mikoto u Was też tak wieje :baffled:super że dobre nocki wróciły
Bona kochana zrób badania proszę ja już jestem tak przeczulona na tym punkcie na prawdę czasem warto poświęcić godzinę czy dwie i zrobic badania a można wygrać swoje życie ...
Palin świetne butki !!
oo muszę Darię ratować z opresji weszła za łózko i wyjść nie może ........:sorry2:

a wczoraj wieczorem podczas kąpieli jak zwykle było proszenie o wyjście z wanny i po raz kolejny pytam wychodzimy ? a ona do mnie z tekstem : jeście nie :szok:

Terii - ooo jak fajnie Daria mowi !!!! ja to czekam na takie konkretne slowa. BO jak spytam jak robi jakies zwierzatko to pwoie, ale zeby tak z siebie !!!! Bosko musi to brzmiec.

SKurczyki jakies tam sa ale nic specjalnego ;-)

reklama
Dzisiaj przezywam koszmar. Wczoraj byl wybuch na kopalni mojego m. On mial wolne. Nie moge przestac o tym myslec. Nie umiem sie pozbierac. Dopiero teraz do mnie dociera na co sie godze. Nie poradze sobie jutro jak on pojdzie do pracy.

Do góry