Dzien dobry w ten mrozny poranek - przynajmniej nie pada i jest slonko (cos za cos)
Nocka dobra, raz wstalam do Tymka dac smoczka i spal dzielnie do 7:15. Ja spalam do 3:30 potem mialam problemy aby usnac, jak juz mi sie udalo E wstawal do pracy....
Palin - oooo jak ja nie lubie takich awarii, choc lepiej, ze to prad a nie ogrzewanie ! sliczne buciki !
Justa - ale Wy mnie meczycie ciastami...teraz karpatka mi sie bedzie snila....cos musze zrobic...karptka albo jablecznik
Bona - super, ze Misio tak ladnie Wam sypia i cudnie wyg;ada, ale jak w juz lekarka zwraca uwage to raz dwa na badania !
CO do zimowych ubran to my z niczym...mamy czapke dla Tymka i kombinezony dla Nelki...reszty brak. Butki dla Tymka mam upatrzone musze tylko kupic, stopa nam wolno rosnie . Teraz mamy 21,5 z zapasem wiec takie tez kupie na zime. NIe ma sesnu brac wiekszych bo sie bedzie potykal. Mam problem z kurtka bo rozmair albo 12-18 mcy albo 18-24 i jaki tu brac ?? CHcialam cos na ebay kupic uzywanego (bo bez sensu nowa na kilka miesiecy, albo nowa, ale tez przez neta bo jakos wiekszy wybor)
My dzis w planach mamy fryzjera i moze potem miasto.
Emil poszedl do pracy na 6 wiec o 14 juz skonczy...moze do ikeai pojedziemy po dywanik do Tymka , a potem ja musze do hm ;-)