teri114
Fanka BB :)
witam na chwilkę dopiero wróciłam z lidla ale mam szare botki na które byłam już chora tylko nie wiem czy dobry rozmiar wziełam ja łapnełam szybko 23 i 24 a 22 nawet nie brałam pod uwagę i teraz nie wiem czy te 23 jeszcze nie sa za duże ale może tak mi sie teraz wydaje bo mierzone na sama cienką skarpetę to są lekko ocieplone butki tak myslę na listopad i dopóki śnieg duzy nie spadnie wiec może jeszcze grudzień i potem takie na końcówkę zimy koniec lutego marzec powinny być jeszcze dobre więc może bedą dobre 22 byłby takie na już ale nie wiem czy teraz juz ocieplone butki chyba nie ?
długo nie mogłam zasnąć wczoraj po tej smutnej informacji szok
maż właśnie pojechał weekend był udany
lecę bo kawka stygnie puzniej nadrobię i wstawię fotkę łupów
Mikotku jak polowanie na co miałaś chrapkę ?;-)
kingusia o jej teraz doczytałam o Laury upadku aż tak bardzo upadła na pewno wyglądało to groznie piekne ubranka kupiłaś
u nas na osiedlu w lumpku tez dzis nowy towar z Angli z metkami się trafiają mam ochote sie przejsć chyba sie zaraz ubierzemy i jeszcze skoczymy
nasze lidlowe łowy
długo nie mogłam zasnąć wczoraj po tej smutnej informacji szok
maż właśnie pojechał weekend był udany
lecę bo kawka stygnie puzniej nadrobię i wstawię fotkę łupów
Mikotku jak polowanie na co miałaś chrapkę ?;-)
kingusia o jej teraz doczytałam o Laury upadku aż tak bardzo upadła na pewno wyglądało to groznie piekne ubranka kupiłaś
u nas na osiedlu w lumpku tez dzis nowy towar z Angli z metkami się trafiają mam ochote sie przejsć chyba sie zaraz ubierzemy i jeszcze skoczymy
nasze lidlowe łowy
Załączniki
Ostatnia edycja: