reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

No nareszcie działa ;-)

O 5 Miki się przebudził, godzinę wiercil zanim zasnął, a ja juz nie zasypialam, bo dopiero była bym nie do życia. Ar stwierdził, ze mi musi jakieś leki nasenne zacząć podawać, bo to juz nienormalne.

reklama
Gosiak, u nas jedzenie w miejscu do pierwszego zaspokojenia głodu, reszta juz w ruchu. A nawet jak siedzi to choć nogą musi machać. Współczuje nocy, mogłam za Ciebie powstawać, bo u nas aż za spokojnie było. I nudno.

Ale jestem wsciekla na E ! Prosilam aby na moim profilu nie zamieszczal zdjec Tymkaze swoim logie. A ten traktuje wlasnedziecko jak towar marketingowy. Sama prosilam aby porobil mu zdjecia w parku a on ocxywiscie musi wszedzie wcisnac to logo, u siebie niech robi co chce mi sie to nie podba a do niego nie dociera :( az ruczesc sie chce ze tak ma moje prosby gleboko gdzies

Oj kochane,kochane..jedne nie spia bo jakos same z siebie nie moga,drugie chca ale nie jest im dane-ciekawe kiedy te nasze male smoki dadza nam nasze wymarzone min.8h snu jednym ciagiem...
Mam nadzieje,ze nasze chorobki maja sie juz lepiej.

Gosiak moj eM bez mojej wiedzy zamiescil zdjecie z mala na swojej firmowej stronie inter. Wedlug niego to nic takiego a ja nie lubie takiego czegos...Nie jest mi to potrzebne,zeby tylu obcych ludzi wiedzialo jak wyglada moje dziecko.. juz o ogolnie dostepnym jego profilu na fb nie wspomne-tam ma mase fotek malej.
Tak w temacie obok-podobaja mi sie tez naklejki na auto typu-uwaga jedzie z nami Gosia itp,ale sama osobiscie nie podawalabym tak swiatu imienia mojego dziecka. Roznie bywa,ludzie sa rozni,dzieci tez..jedne boja sie obcych,inne na dzwiek swojego imienia pojda z kazdym grzecznie za raczke.

Mikotku pewnie od rana wyblyszczasz domek,kobieto podziwiam i zazdroszcze. J musi byc dumny z takiej zony:)
Tyczy sie to wszystkich naszych perfekcyjnych pan domu:)

korba jaj ja to mowie-nie wazne za co,wazne,ze przeprosil;)

Teri jak Daria?

Kingusia a u Was zdrowko juz ok?

Bona mam nadzieje,ze znajdujesz choc chwilke na odpoczynek.

Dziewczyny jak to jest z tymi ulotkami Lidla? Sa w nich wszystkie modele butow pokazane? Mam zamiar cos upolowac,w ulotce w malych rozmiarach sa tylko te z kicikiem fioletowo-rozowe i te czerwone czy tam bordowe?? O ile wieksze planujecie kupic,zeby byly dobre na zime? Rozmiar wieksze starcza?

Palin - ja juz mu napisalam, zeby nawet do mnie nie dzwonil. Jak mozna kogos tak lekcewazyc :-(

Tymek wstal wcinamy sniadanko ;-)

Emka - ja nie mam nic przeciw , zeby na stone swojej, gdzie sie reklamuje zamieszczal zdejcie Tymka z logiem itp. bo na to wyrazilam zgode. I jak zrobi na jakisms tle ok...ale kurcze tu go sama prosilam aby wzial aparat bo chcialabym pare zdjec Tymka takich normlanych...a on swoje.. ehh widze, za dlugo (czyt. weekend bylo miedzy nami dobrze )

Gosiak, logo to jeszcze nic. Mój teść na swojej stronie wstawił nasze zdjęcia z porodówki. Ja rozumiem, ze chciał przed światem pochwalić się swoim pierwszym wnukiem, ale te pierwsze chwile i mój wygląd 5 minut po wyjściu Mikołaja powinien raczej zostawić dla nas, ewentualnie siebie. Zwracałam mu uwagę, ale widzę, że nadal są tam zamieszczone. Chyba muszę wyrazić się mniej uprzejmie :-(

Emka, my mamy przywieszke "Łobuziak w aucie". Mnie się podoba, bo pasuje do Mikołaja, ale chyba z imieniem tez by mi nie przeszkadzało. Muszę poszukać jeszcze cos na Krysie, bo na sam widok "Księżniczka", "Laleczka" mnie mdli...

Miki cos marudny. Albo znów cos w buzi drgnęło, albo pogoda mu nie pasi.

Ostatnia edycja:
Witam się porannie!

Kawkę wypiłam z rana z J. Teraz pora na śniadanie. Zosia przebudzila się raz, pospala do 7, także jest dobrze. Rankiem była z Mikotkowym na ogrodzie po warzywa, ja w tym czasie ogarnęłam poranny rozgardiasz, teraz już rosół.dochodzi a moi śpią. Zrobiłam Babci pranie, teraz jeszcze mastawilam plecak i.buty J.

Palin współczuję nocy :-( Mikolajku, brawo! Jesteś Zuch Chłopak! Teraz dzieci robią się coraz bardziej samodzielne :-D

Gosiak rozumiem Twoja złość i bezsilność :-( E. Pewnie chciał się pochwalić, nawet mu może na myśl nie przyszło,że zrobi Ci tym przykrość??? Porozmawiajcie na.spokojnie :-*

Emka z ta rozmiarówka trudna sprawa, sama intensywnie myślę nad rozmiarem. Na pewno trzeba większe, bo te buty założymy Dopieto za jakiś czas i muszą starczyć do lutego/marca. Kochana, nie ma.za co podziwiać, robię to,co do mnie należy ;-)

Mikotku -jak zwykle zapracowana od rana ! ;-)ale jak obrabial te zdjecia prosila aby nie wrzucal z logiem do mni na profil, bo to jest prywatny a nnie jego firmowy. I prosilam o te zdjecia bez looga... i jak widac mowic ja sobie moge...ignoruje mnie strasznie

reklama
Palin o matusku! :-/ kazalabym usunąć te zdjęcia z jego profilu :-o fajna macie przywieszke! :-D my nie mamy żadnej :-/ jak Mikołaj? Spał?

Gosiak dzisiaj średnio mam zaplanowanych rzeczy do zrobienia ;-) Tymcio w humorze? Jak się czujesz?

Właśnie wróciliśmy do domu, J. Uspal Zosie. Dzisiaj Mikotkowy czyścil piaskownice, właśnie schnie, potem.trzeba ja schować.

Do góry