Oj kochane,kochane..jedne nie spia bo jakos same z siebie nie moga,drugie chca ale nie jest im dane-ciekawe kiedy te nasze male smoki dadza nam nasze wymarzone min.8h snu jednym ciagiem...
Mam nadzieje,ze nasze chorobki maja sie juz lepiej.
Gosiak moj eM bez mojej wiedzy zamiescil zdjecie z mala na swojej firmowej stronie inter. Wedlug niego to nic takiego a ja nie lubie takiego czegos...Nie jest mi to potrzebne,zeby tylu obcych ludzi wiedzialo jak wyglada moje dziecko.. juz o ogolnie dostepnym jego profilu na fb nie wspomne-tam ma mase fotek malej.
Tak w temacie obok-podobaja mi sie tez naklejki na auto typu-uwaga jedzie z nami Gosia itp,ale sama osobiscie nie podawalabym tak swiatu imienia mojego dziecka. Roznie bywa,ludzie sa rozni,dzieci tez..jedne boja sie obcych,inne na dzwiek swojego imienia pojda z kazdym grzecznie za raczke.
Mikotku pewnie od rana wyblyszczasz domek,kobieto podziwiam i zazdroszcze. J musi byc dumny z takiej zony
Tyczy sie to wszystkich naszych perfekcyjnych pan domu
korba jaj ja to mowie-nie wazne za co,wazne,ze przeprosil
Teri jak Daria?
Kingusia a u Was zdrowko juz ok?
Bona mam nadzieje,ze znajdujesz choc chwilke na odpoczynek.
Dziewczyny jak to jest z tymi ulotkami Lidla? Sa w nich wszystkie modele butow pokazane? Mam zamiar cos upolowac,w ulotce w malych rozmiarach sa tylko te z kicikiem fioletowo-rozowe i te czerwone czy tam bordowe?? O ile wieksze planujecie kupic,zeby byly dobre na zime? Rozmiar wieksze starcza?