reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

witam się ;-)
od rana mieliśmy troszkę spraw na mieście wiec wyszlismy juz o 10 i juz było tak cieplutko że az miło wróclismy dopiero przed 13 bo Daria nie chciała z placu zabaw wyjść :sorry2:szybko zjadła zupę i w 3 minuty zasneła :sorry2:ja zrobiłam drugi dzis spagetti carbonara wypiłam drugą kawkę i chwilkę mam to się melduję :-p

emka dziękuję że pytasz u nas dobrze :tak:chcesz mogę się podzielić u nas nocka jednym ciągiem trwa 12 godzin :-p:-p( tfu tfu tfu ) co do bucików z lidla no właśnie te na nasze szkraby akurat nie zbyt mi się podobają jakbym miała kupować na zimę to u nas 23 Daria juz nosi 21/22 a to na samą skarpetkę w zimie dojdą rajstopki czy jakaś cieplejsza skarpeta stopa musi miec troszkę luzu ajjj jakie widziałam kozaczki na mieście na Darie ech zakochałam się ale cena 120 zł powstrzymała mnie przed zakupem :baffled::baffled: mi naklejka z imieniem by nie przeszkadzała ale nie mamy żadnej naklejki na aucie ;-):zawstydzona/y:

gosia ojj nie denerwuj się kochana powiedz E stanowczo że sobie tego nie życzysz :dry: aaa zapomniałam napisać Daria tez je zwykle smażone jajo sadzone ;-)

Palin OMG ależ ty sie męczysz w nocy zamiast smacznie spać i wypoczywać ojj oby dzis była dobrze przespana nocka :-(

czyzby dziewczyny znowu pouciekały z bb :-(

reklama
Mikoto, mówiłam kilka razy, ze nie chcę, żeby takie moje zdjęcia były dostępne na jego stronie (nawet jeśli jest zablokowana możliwość ściągnięcia), ale jak widać nie dotarło. Przy najbliższej okazji jeszcze raz się zwrócę o usunięcie. A Krysi zdjęć już na pewno nie dostaną.
Mikołaj o 12 poszedł spać i jeszcze śpi. Ja już obiad ogarnęłam i chwilę odpoczywam.

Teri - ja już nie liczę na przespane nocki przez najbliższe 1,5 roku. Mam nadzieję, że przejdzie mi tylko ta trudność zasypiania.

Teri mniam carbonara, uwielbiam! :-D jakie kozaczki upatrzylas na mieście? U nas dzisiaj tez tak ciepło ;-) także prawie cały czas na dworze jesteśmy. Po drzemce i obiedzie i idziemy na rowery. Jakie macie jeszcze plany na dzisiaj?

Palin powiedz wprost,że nie życzysz sobie i juz. Piękna drzemka!

Palin w takim razie &&&&&&&&&&& za lekkość zasypiania ;-) wrrrrr też bym się wkurzyła za te zdjęcia z porodówki to bardzo intymna i osobista sprawa nie powinien tego robić bez Twojej / Waszej zgody :no:

Obiecałam więc w końcu jestem :-p

Od wczoraj jakoś nie mam na nic czasu. Dzisiaj M. ma wolne i byliśmy pozałatwiać parę spraw urzędowych. Później podjechaliśmy do babki która na olx wystawiła do sprzedania zabawki z fisher price. Kupiliśmy krzesełko uczydełko, szczeniaczka i jeździk hipopotam za 85zł :-)
Potem na mieście kupiliśmy Laurze buty na zimę i M. koszulki do pracy.
Wróciliśmy, obiad był podszykowany to tylko ziemniaki wstawiłam, rybke w sosie śmietanowo-koperkowym do piekarnika i za poł godziny mogliśmy jeść. Księżniczka jeść nie chciała więc może pójdzie spać.
Zjadła o 11 2 jajka i chyba jeszcze ją trzymają :-D

Gosiaczku nie denerwuj się kochana :* faceci są gorsi niż dzieci :dry: mój dzisiaj jest taki ciężko kapujący że szok... :baffled:
Palin ależ Miki jest samodzielny! Ja bym już dawno teścia zjechała za te zdjęcia na Twoim miejscu...
Mikoto chowacie już piaskownice? Laura jeszcze się bawi u dziadków.

Mikoto Laura dalej szaleje za piaskownicą. Buty kupiliśmy takie Zdjęcie1050.jpg Leżały o wiele lepiej niż wszystkie skórzane (lasocki, kornecki) i Laurze lepiej się w tych chodziło więc postawiliśmy na wygodę.

Auu oparzyłam sobie rękę o piekarnik :baffled:

Załączniki

• Zdjęcie1050.jpg
    Zdjęcie1050.jpg
    25,6 KB · Wyświetleń: 42
Ostatnia edycja:
Kingusia bardzo fajne buciki! Jaka cena? Właśnie tego się obawiam, że kupię buty, np. Te w Lidlu i.będą źle leżały :-/ najwyżej się odda ;-)

Cena przywoita bo 70zł a nie wiem czy przechodzi w jednych całą zime jeśli potrwa do marca/kwietnia.
W lidlu to nie ma problemu z oddaniem. My przymierzaliśmy dużo różnych dziś i te najlepiej leżały bo są szczupłe.

reklama
Do góry